Bieden optie betalen op factuur aan, en krijg paar uur na plaatsing bestelling pas melding dat dit opeens niet kan. Vervolgens krijg ik pas dagen later een betaallink, terwijl ik had willen profiteren... Ver mais
Bestelling, Raspberry PI 4 met toebehoren, is keurig op tijd bezorgd. Echter twee opmerkingen/verbeterpunten: 1. De Raspberry PI zat kaal, dus zonder een anti statitsch plastic zakje in het doosje.... Ver mais
Inmiddels heb ik een aantal keer een bestelling gedaan bij SOS solutions (Raspberry Pi 4B, Odroid N2+ & C4, Flash geheugen, eMMC geheugen, adapters, heatsink). En tot nu steeds naar alle tevredenheid... Ver mais
Een Raspberry Pi behuizing en SD kaart besteld. Was foutje gemaakt en na app contact meteen netjes en klant vriendelijk opgelost! Snel verstuurd en volgende dag binnen. Veel keuze en goede prijzen! K... Ver mais
Behalve het grootste assortiment voor uw Raspberry Pi zijn wij ook liefhebbers. Daarom leveren wij niet alleen, maar willen wij er ook voor zorgen dat alles naar wens is zodat u optimaal van het product kunt genieten.
Duinweg 5c, 5482 VR, Schijndel, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
k heb onlangs een Raspberry Pi 4 en bijbehorende accessoires besteld bij dit bedrijf, en ik ben zeer tevreden over de gehele ervaring. De bestelling werd nog dezelfde dag verzonden en de levering was razendsnel. Alles was keurig verpakt en compleet geleverd, precies zoals besteld. Ook de communicatie rondom de bestelling was duidelijk en professioneel. Zeer betrouwbaar en zeker een aanrader voor iedereen die snel en zonder gedoe zijn elektronica in huis wil hebben. Ik bestel hier in de toekomst zeker weer!

Altijd tevreden geweest.
Echter nu op 25 april iets besteld, nog steeds niet ontvangen.
Nu voor de 2e keer gemaild.

Resposta da Sos Solutions
Betellen was makkelijk en de levering was snel het product is zeer goed en werkt precies waar ik het voor wilde hebben.

Resposta da Sos Solutions
Had een rpi5 besteld, deze werkte helaas niet naar behoren.
Gebeld met SOS Solutions, goed geholpen, samen geconstateerd dat de pi inderdaad het probleem was.
Ze hebben dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd en deze goed werkende de dag erop ontvangen.
Top service!

Resposta da Sos Solutions
Kan niet altijd op het artikelnummer zoeken + ons eigen inkoopreferentie nummer kan men nergens vermelden.

Resposta da Sos Solutions
Beetje vreemd om mijn ervaring te vragen, terwijl ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen, niet?

Resposta da Sos Solutions
7-5 Afgelopen zondag een Raspberry Pi5 besteld. En deze zou vandaag geleverd worden. Nou niet dus. bestelling heeft ook dezelfde status als zondagavond nog.
En nu? gaan we klant nog informeren of?
9-5 update: bestelling via de email maar geannuleerd. Sinds zondagavond geen status wijziging(nu zijn we vrijdag). Anno 2025 is dit een grote rode vlag. Vanochtend besteld bij een andere partij, vanavond nog geleverd. Dat is pas service. geld terug krijgen zal ook wel sloom gaan.
En ja ik lees ook de verhuis banner(staat er ook al heel lang, en lijkt een pre-excuus te zijn voor slecht lopende zaken... Maar goed bij een goed lopende zaak mag een verhuizing geen belemmering zijn. Hooguit een dagje later.
De website even op zwart was dan beter geweest totdat de zaken weer op orde zijn. Geen informatie = geen vertrouwen meer in.

Resposta da Sos Solutions
Aanvraag beoordeling kwam iets te vroeg.
Aangekomen met kleine vertraging

Resposta da Sos Solutions
Artikel besteld om als verjaardagscadeau te geven. Rond de verwachte leverdatum zoals aangegeven in de webshop komt er niets binnen. Ik neem contact op en krijg te horen dat ze niet weten wanneer het product aankomt. Geen enkele proactiviteit in de communicatie en ik sta met lege handen op de verjaardag.
Bestelling geannuleerd maar enkele weken later wacht ik nog steeds op terugbetaling van het aankoopbedrag.
Onbetrouwbare partij. Ik zal hier niet nog eens bestellen.
Update 9-5-25: inmiddels heb ik mijn geld terug maar interactie met de klantenservice was bijzonder onaangenaam. Het bedrijf heeft zijn initiële reactie op deze review vandaag sterk aangepast. Er staat nu een beleefde reactie. De afgelopen twee maanden stond er een vrij onprettige reactie die erop neerkwam dat ik er zelf maar eerder achteraan had moeten gaan en van hen niet mag verwachten dat ze proactief communiceren. Fyi.

Resposta da Sos Solutions
Snelle levering, goed prijs en duidelijke webshop.
Altijd snel antwoord als je vragen hebt

Resposta da Sos Solutions
Op 13 januari een bestelling geplaatst en betaald. Het artikel was niet op voorraad en zou zo spoedig worden geleverd. Op de site staat een verwachte leverdatum binnen 2 weken. Die wordt echter regelmatig naar voren geschoven en staat nu al op 20 maart.
En nu (11-03) op 24 maart.
Ik heb het artikel geannuleerd, het geld werd binnen enkele werkdagen gerestitueerd.
Het artikel heb ik bij een ander bedrijf besteld en de volgende dag ontvangen.

Resposta da Sos Solutions
Makkelijk te bestellen. Pi was niet op voorraad. Kreeg netjes melding dat deze verstuurd was. Wel jammer dat de verpakking waar de pi in zit niet heel stevig is waardoor deze al behoorlijk gedeukt aankomt.

Resposta da Sos Solutions
Besteld en goed aangekomen tegen scherpe prijs!

Resposta da Sos Solutions
Probleemloos, bestellen, betalen en ophalen.
Zoals je verwacht net als bij de bakker.

Resposta da Sos Solutions
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.