Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bieden optie betalen op factuur aan, en krijg paar uur na plaatsing bestelling pas melding dat dit opeens niet kan. Vervolgens krijg ik pas dagen later een betaallink, terwijl ik had willen profiteren... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestelling, Raspberry PI 4 met toebehoren, is keurig op tijd bezorgd. Echter twee opmerkingen/verbeterpunten: 1. De Raspberry PI zat kaal, dus zonder een anti statitsch plastic zakje in het doosje.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Inmiddels heb ik een aantal keer een bestelling gedaan bij SOS solutions (Raspberry Pi 4B, Odroid N2+ & C4, Flash geheugen, eMMC geheugen, adapters, heatsink). En tot nu steeds naar alle tevredenheid... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een Raspberry Pi behuizing en SD kaart besteld. Was foutje gemaakt en na app contact meteen netjes en klant vriendelijk opgelost! Snel verstuurd en volgende dag binnen. Veel keuze en goede prijzen! K... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos
  2. Loja de peças sobressalentes e componentes electrónicas
  3. Loja de hobbies
  4. Loja de televisões

Behalve het grootste assortiment voor uw Raspberry Pi zijn wij ook liefhebbers. Daarom leveren wij niet alleen, maar willen wij er ook voor zorgen dat alles naar wens is zodat u optimaal van het product kunt genieten.

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

9 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Goed assortiment Pi

Goed assortiment op het gebied van Raspberry PI en redelijke prijzen.

22 de fevereiro de 2025

Al 3 jaar niet geleverd, ook geen restitutie

Op 21 feb. 2022 09:03:28 een Raspberry Pi 4 besteld. Was niet binnen. Zou opgestuurd worden als ie binnen was. Na een jaar nog niet ontvangen. Toen bestelling geannuleerd.

In december 2023 !! een credit nota gehad, Maar ook toen nog geen geld teruggekregen.

Sindsdien nog een paar keer gebeld en gemaild (tot vandaag nog). Steeds gehoord dat het in orde gemaakt zal worden.

Morgen is het exact 3 jaar geleden dat ik de bestelling heb geplaatst.

U zult zich afvragen waarom ik voor dit luttele bedrag deze moeite doe?

Het is voor mij nu een principezaak geworden.

Als SOS Solutions netjes is, sturen ze me een raspberry 5 op, zoner extra kosten, of betalen ze me 3 jaar rente terug @ 7,5% jaar (cumulatief over 3 jaar)

6 de fevereiro de 2025

Resposta da Sos Solutions

Zoals ook op google geantwoord:

Beste Luc,

Ik heb dit even nagekeken en zie dat uw bestelling is geannuleerd op 24 juli 2023 door inderdaad lang niet leverbaar van de pi 4 2GB model (4GB model was er wel eerder).

Ik zie alleen niet hoe dat gedaan is, telefonisch ?
Ik zie daarna pas in december 2023 een daadwerkelijke terugbetaling in het systeem gezet waar we wachten op het IBAN nummer.
Ik zie hier verder geen mails over, wellicht ook telefonisch ? Dat wij u hebben proberen te bellen of iets ?
Of uiteindelijk terugbetaald op een andere manier? Ik kan dat niet meer terugzien zo lang terug...
En daarna zie ik pas nu een jaar later uw melding weer, ook opmerkelijk dat u een jaar niets laat horen... dat mocht best hoor.

Ik weet het niet maar heb net gecontroleerd en uw terugbetaling is nu daadwerkelijk afgeschreven, excuses, meer kan ik er ook niet van maken... Jammer.

Aanrader!

Snel verstuurd en volgende dag binnen. Veel keuze en goede prijzen! Kortom, een aanrader deze site!

10 de fevereiro de 2025

Classificada 3 em 5 estrelas

Mischien niet de snelste mbt tot…

Mischien niet de snelste mbt tot levering. Duurde langer dan gehoopt. Maar dit werd wel aangegeven en ook werd steeds snel gereageerd op navragen mbt levering. Prima product, prima contact.

14 de fevereiro de 2025

Prima service

Prima service, goed contact met Britt en snelle levering

28 de janeiro de 2025

Top levering

Het bestelde was niet aanwezig en zou pas medio februari afgeleverd worden. Maar ik kreeg bericht dat dat veel eerder was. Bestelling keurig verpakt met een duidelijke gebruiksaanwijzing geleverd.

27 de janeiro de 2025

Classificada 3 em 5 estrelas

Nou ik heb een Odroid gekocht

Nou ik heb een Odroid gekocht, maar er had wel bij mogen staan, dat het terug zetten van een Home Assistant die draaid op een Raspberry Pi niet altijd gaat....

26 de janeiro de 2025

Resposta da Sos Solutions

Aj, wat is er precies aan de hand ? Onze klantenservice staat graag voor u klaar en er zijn altijd oplossingen.

Betrouwbare winkel

Betrouwbare winkel, duidelijk communicatie en updates naar de levering, levering en levertijden zoals aangekondigt/verwacht

26 de janeiro de 2025

Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte/geen support via whatsapp…

Slechte/geen support via whatsapp kanaal. Pas na 5 dagen een eerste reactie. Uit die reactie bleek dat mijn product vraag nauwelijks en slecht was gelezen. Vervolgens opnieuw hulp gevraagd en na 5 dagen nog steeds geen reactie. SOS solutions, als je niet kan leveren biedt dan geen support aan via Whatsapp.

2 de fevereiro de 2025

Resposta da Sos Solutions

Excuses, ik wil dit graag uitzoeken, kan u ons een whatsapp berichtje sturen zodat ik kan zien wie u precies bent? Want ik vindt zo niets geks terug.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wacht nu bijna 6 maanden op een…

Ik wacht nu bijna 6 maanden op een Zidoo Z3000 pro.
Ik heb vorige week het programma kassa gekeken, en daar werd vermeld dat een pre order ca een maand mag duren.
Ik hoop dat ik hem eindelijk een keer toegestuurd krijg.

1 de fevereiro de 2025

Niet leverbare producten

Ik deed een bestelling van meerdere producten en daarbij waren er enkele die niet op voorraad waren maar waar wel een verwachte leverdatum op werd afgegeven en daarom die toch besteld. Inmiddels is in de webshop de verwachte leverdatum bij die artikelen enkele keren doorgeschoven maar de status van mijn bestelling werd niet aangepast. Het is dus totaal onduidelijk waar je op wacht en voor hoe lang.

Communicatie met SOS Solutions is reactief, ik heb een paar keer gebeld en mails gestuurd waar slecht op werd gereageerd. Op mijn verzoek om de bestelling van de resterende producten te annuleren en terug te storten is een verkeerd bedrag teruggestuurd. Inmiddels zijn we bijna twee maanden verder zonder dat de bestelling op de juiste manier is afgehandeld en de shop reageert nu helemaal niet meer.

SOS Solutions zet producten in de etalage die ze niet kunnen leveren en communiceren beroerd. Voor mij was dit dus de laatste bestelling bij SOS Solutions.

25 de novembro de 2024

Datum nazending 3x verschoven

Datum nazending 3x verschoven
Inmiddels wacht ik al anderhalve maand op mijn bestelling

24 de novembro de 2024

Beste Paul,

Jammer genoeg is het met oude artikelen nooit 100% te zeggen of die ooit nog komen, in uw geval de pi 3 en 4 touchscreen behuizingen niet meer, die zullen dan ook van de site worden gehaald, kan het niet leuker maken..

Classificada 1 em 5 estrelas

geen uitlevering en geen contact sinds oktober

In oktober heb ik een order geplaatst met vermelding van uiterste leverdatum. Deze datum was NA de door u vermelde uiterste leverdatum.
Sindsdien is op uw website ca. 5x de leverdatum verschoven, zonder mij hierover te informeren.
Ook heb ik meermalen contact met u proberen te maken (mail en app). Dit is nimmer beantwoord.

Ik ben hier erg ontevreden over.

10 de janeiro de 2025

Beste Jan,

RFXCOM is een artikel wat zeer slecht geproduceerd wordt laatste tijd, dat moet ik toegeven, jammer genoeg kunnen wij niets anders dan ook wachten tot wanneer de fabrikant weer wat heeft gemaakt.
Betreft geen antwoorden op mails en app, dat lijkt me sterk.

Nog niets ontvangen

Tot nu toe kan ik helaas geen beoordeling over het bestelde product geven.
Wel over uw bedrijf.
Ik heb nog niks ontvangen.
Bij bestelling werd niet vermeld dat het product niet op voorraad was.
Na bestelling bleek dit pas.
Ik ben hier erg ontevreden over.

28 de dezembro de 2024

Resposta da Sos Solutions

Toch wordt dit echt heel duidelijk in de winkelwagen weergegeven:

De voorraad van 1 x Raspberry PI 5B Ovale Behuizing - Zwart is niet toereikend genoeg, indien u overig bestelde artikelen wel al wenst te ontvangen, neem aub contact op met de klantenservice na bestellen.

De voorraad van 1 x Raspberry Pi 5 / 8GB is niet toereikend genoeg, indien u overig bestelde artikelen wel al wenst te ontvangen, neem aub contact op met de klantenservice na bestellen.

Dus zou u uw review willen aanpassen ?

I couldn't get my order yet and it is 10. day

I couldn't get my order yet, today is more than 10th day! I asked to customer service that in email, he gave answer with smile emoji and said "we sent it today 😊"!! Is people's time so worthless?

26 de dezembro de 2024

Resposta da Sos Solutions

well your order from the 30th of december has send out on the 30th of december as we promised, so dont know where this 1 star is for ?

Classificada 3 em 5 estrelas

Tevreden, maar ruimte voor verbetering

Goede producten voor goede prijzen.
Nu duurde het helaas 3 dagen vor het pakketje verstuurd werd. Normaal heb ik betere ervaring qua levering.
Ik had ik (misschien ten onrechte) verwacht dat domoticz zou zijn voor geïnstalleerd bij een domoticz starter pack

26 de novembro de 2024

Bedankt voor de review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, goede communicatie en op de afgesproken tijd geleverd

24 de novembro de 2024

Resposta da Sos Solutions

Bedankt voor de review! Fijn om te horen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.