Trochę obawiałam się zakupu na stronie której nie znam. Jednak jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, szybkością realizacji zamówienia i jakością przedmiotu. Koszty wysyłki wysokie, jednak jak porównam... Ver mais
A empresa respondeu
Robiłem pierwszy raz zakup. Jestem bardzo zadowolony , ponieważ szybko i na bieżąco otrzymywałem wiadomość zwrotną, co się dzieje z przesyłką. Informacje dawały poczucie, że paczka rzeczywiście jest... Ver mais
A empresa respondeu
Jestem zadowolona z zakupu,buty piękne i wygodne, jedyny minus to w razie zwrotu towaru wysokie koszty przesyłki, które niestety musiałam ponieść z powodu wybranego przeze mnie złego rozmiaru (but... Ver mais
A empresa respondeu
Wszystko jak w opisie, rękawice motocyklowe RST idealnie pasują na moje ręce. Bardzo dobry produkt, super wykonanie, jestem pozytywnie zaskoczony i zadowolony zakupem. Szczerze polecam wszystkim.
A empresa respondeu
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Krotki czas realizacji
Produkt zgodny z opisem i kompletny
Opakowanie nie naruszone
Najniższa cena

Resposta da Sportisgood
Towar zgodny z zamówieniem , trochę długa wysyłka ale generalnie polecam
Płatność za zamówienie pobrana z góry, ponad tydzień temu, zamówienie opłacone w całości. Deklarowany na stronie www Sportisgood czas wysyłki zamówienia to 4 dni, nie dotrzymuje tego terminu i w e-mailu deklaruje że wyśle nie później niż 20.05.2026. I ponownie nie dotrzymuje umowy, dzisiaj jest 21.05.2026 zamówienie w dalszym ciągu nie zostało wysłane, nie ma także żadnej informacji kiedy faktycznie zostanie wysłane. Rzecz będąca przedmiotem zamówienia kosztuje ponad dwa tysiące zł. Cały czas na swojej stronie Sportisgood deklaruje że wysyła tą rzecz w ciągu 4 dni !!!
Uaktualnienie: Otrzymałem także od Sportisgood zapewnienie że otrzymam moje zamówienie pomiędzy 18.05.2026-25.05.2026. Dzisiaj jest 26.05.2026 i dalej nie wiem kiedy otrzymam zamówienie, kolejna deklaracja ze strony
Sportisgood to 26-29.05.2026.
Bardzo słabe jest to, że:
1/ ciągle wyznaczają terminy których nie dotrzymują,
2/ w dzisiejszych czasach, nie są w stanie podać terminu dostawy, z jednodniową dokładnością,
3/ nie udało im się wyartykułować słowa przepraszam mimo ciągłego niedotrzymywania warunków umowy.
Natomiast dostałem coś takiego: "chcielibyśmy lepiej zrozumieć sytuację i znaleźć najlepsze rozwiązanie", katastrofa.
Jeszcze jedno uzupełnienie: ta opisana sytuacja dotyczy dwóch zamówień o wartości ponad 2 500,00 złotych każde, opłaconych w całości przy składaniu zamówienia dnia 13.05.2026, a wysyłka miała być do 17.05.2026.

Resposta da Sportisgood
Bardzo udany zakup. Fajny sklep. Duży wybór asortymentu i rozmiarów. atrakcyjna cena. przesyłka zrealizowana w terminie. Szczerze polecam

Resposta da Sportisgood
Zamówienie przyszło na czas, buty super, tylko za duże, ale tak wygl gdy nie mierzysz

Resposta da Sportisgood
Bardzo dobry sklep pod względem profesjonalnej obsługi oraz szerokiego wachlarza oryginalnego asortymentu, dlatego na pewno będę stałym klientem!

Resposta da Sportisgood
Szybka realizacja zamówienia,bardzo dobra informacja o statusie zamówienia.Przesyłka nieuszkodzona ,zamówione buty orginalne.Polecam sklep

Resposta da Sportisgood
Miałam wrażenie ze przesylka byla bardzo długo dostarczana

Resposta da Sportisgood
Szybka dostawa jak na paczkę zagraniczną

Resposta da Sportisgood
Nadal nie dostarczono mi zamówionego produktu… :(

Resposta da Sportisgood
Przesyłka na Zajączka dotarła szybko, przed świętami.
Niespodzianka udała się , butki śliczne, pasują idealnie. Polecam sklep :)

Resposta da Sportisgood
Przesyłka szybko dostarczona. Jakosc i rozmiar zgodna z zamowieniem

Resposta da Sportisgood
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.