Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har inget dåligt att säga alls. Jag la en beställning och var tvungen att betala frakten, fasten jag ville hämta från deras lager i västra frölunda. sagt och gjort sedan läste jag alla review... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning!!! Efter 1 månad och 2 epost meddelanden om att varan är slut för att sedan skylla på flytt av varuterminal. Fortfarande inga varor eller respons. Har ringt ingen svarar. De hänvisar till... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de limpeza

Informação fornecida por diversas fontes externas

Stort sortiment av städprodukter & förbrukningsvaror för kontoret. Städshop erbjuder snabba leveranser och fri frakt. Handla direkt utan konto på webben.

Informações de contacto

• Kontrabasgatan 7, 421 50, Västra Frölunda, Suécia

• städshop.se

2,2

Mau

TrustScore: 2 em 5

44 opiniões

Hur bra som helst

Hur bra som helst. Otroligt bra produkter och snabb leverans.
Har beställt 10 gånger och allt har kommit inom rimlig tid. Otroligt bra priser.

10 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Har inget dåligt att säga alls

Har inget dåligt att säga alls.

Jag la en beställning och var tvungen att betala frakten, fasten jag ville hämta från deras lager i västra frölunda. sagt och gjort sedan läste jag alla reviews här och blev lite fundersam om man blivigt blåst eller inte.

Men jag åkte ner och blev trevligt bemött och dom var hjälpsamma. Sedan efter någon timme efter jag fått min vara kom frakten tillbaka till mitt konto. Så jag har bara gott att säga om detta företaget. Ni får 5 av 5 av mig

lokalen företaget ligger i är fräsh och lagret lika så!

6 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Rekommenderar för deras bra priser.

Det är lite längre leveranstid än andra företag. Dom upplyser ju om detta på hemsidan och i kassan.
Att produkten Click Guard som jag beställde, var avsevärt billigare än hos andra ställen, gjorde att det blev värt den korta extra väntetiden.
Rekommenderar definitivt detta företag.

21 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Företaget kontaktar mig angående min…

Företaget kontaktar mig angående min order och att produkten jag söker är slutsåld. Jag missförstår utbytet och frågar angående det. De svarar och frågar om jag vill byta. Sedan helt dött, inget utbyte eller pengarna tillbaka för köpet. Tråkigt!

21 de abril de 2026

Kraftigt vilseledande marknadsföring

En reklamlänk på google ledde till en produkt som inte fanns i lager och inte normalt såldes i enpack. Endast storlek L såldes i enpack, alla andra storlekar såldes endast i 10-pack. Storlek L var prissänkt till en tredjedel av priset men var slut. Den gick att lägga i varukorg men i kassan fick man felmeddelande om att den var slut. Idag säljs L till fullpris, säljs endast i 10-pack och finns åter i lager.
Kraftigt vilseledande marknadsföring!

25 de fevereiro de 2026

Varning

Varning! Bluffsida. Köpte 2 artiklar för 430 kr i slutet av december. Fick aldrig några varor. Försökte kontakta kundtjänst men fick inget svar. Fick till slut kontakta min betalkortsleverantör för att få tillbaka pengarna via Mastercard.

2 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Noll respons och över en månads leveranstid!

Beställde den 16 December 4 varor varav samtliga uppgavs finnas i lager med 3-5 dagars leveranstid.
Den 30 December får jag besked om att en av varorna utgått från leverantörens sortiment. Lite irriterad svarar jag med vändande e-post (de 3-5 arbetsdagarna har ju passerats och jag trodde varorna var på väg, men har visst överseende utifrån att det ändå varit en massa helgdagar i vägen).
Samma dag skickar de information till Svea och min faktura produceras - vilket ju borde betyda att min leverans är på väg, eller hur? Inte då och nu slutar de dessutom svara på mail. Det gör dock Svea som är snälla och flyttar fram min faktura så att jag kan säkerställa att det faktiskt kommer några varor innan jag betalar för dem. Först den 16 januari får jag ett sms från DHL om att mitt paket finns att hämta.
Fortfarande inte något livstecken från företaget ifråga. Bedrövligt dåligt att inte kunna stå för sitt schabbel och visa lite god vilja genom att kreditera frakten eller erbjuda någon form av kompensation. Jag lär INTE handla av detta företag igen!

16 de janeiro de 2026

Sämsta företaget ever.

Sämsta företaget ever.
Svarar inte i telefon eller på mail.
Tar betalt för hemleverans 159 kr men fick ingen hemleverans utan fick hämta hos ombud.
Vansinnigt lång leveranstid.
Dom ska inte ens ha en stjärna.
Lurendrejare.
Blir anmälan till Konsumentverket.

5 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Jag kan bara stämma in i kritiken…

Jag kan bara stämma in i kritiken gällande kundtjänst. Jag fick mina varor, och det i tid. Någorlunda iaf. Men det gick verkligen inte att få kontakt med dem . Varken för att fråga om paketet eller var fakturan tog vägen. Flera påstötningar- men inget svar. Helt ignorerat. Kommer inte att handla här igen.

11 de dezembro de 2025

Utebliven leverans

Efter ett par veckor kom besked om restnotering. Efter ytterligare en vecka annullerades orden. Beställningen avsåg te. De tog ändå kreditupplysning.

26 de outubro de 2025

Sämst kundtjänst

Varan restnoterade,ej fått återkoppling inom de lovade 5 arbetsdagarna.(Inget svar alls på över en månad). Jag ville därför avboka mitt köp /använda ångerrätten men fick inget svar. Några dagar senare anlände produkten till utlämningsstället men då jag inväntade svar från kundtjänst(som aldrig kom) hann paketet gå i retur och de vill inte låta mig ångra köpet utan jag måste betala 399 för förvaring och fraktkostnad för ett te jag aldrig sett röken av...

18 de outubro de 2025

Fruktansvärt dåliga

Fruktansvärt dåliga!

Vad ni än gör beställ inte… säger leverans 3-5 dagar men nu har det gått 9 dagar och fortfarande ingen leverans. Svarar inte på telefon eller på mail.

3 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Lagervara tog mer än 2 veckor att levereras

På hemsidan var varan i lager och skulle levereras inom 3-5 arbetsdagar. Efter en vecka fick jag ett mail att varan var restnoterad, trots att den fortfarande står som "i lager" på hemsidan. Tills slut levererades varan efter drygt 2 veckor.
Undvik om ni är ute efter en pålitlig leverantör!

24 de setembro de 2025

Mycket dålig upplevelse

Mycket dålig upplevelse, redan två gånger!
Jag lade en beställning där allt enligt hemsidan fanns i lager.
Sedan hörde jag ingenting på flera veckor. Jag skickade många mejl och frågade var mitt paket var, men fick aldrig något svar. Till slut avbeställde jag, och det gick i alla fall snabbt.
Men jag rekommenderar inte detta till någon – din beställning kommer ändå inte fram.

19 de setembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.