TANZANIA TOURS Opiniões 486

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi hadde planlagt en 15 dagers opplevelsestur med safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar, og opplevde helt unik tilrettelegging når vi henvendte oss til Tanzania Tours. (Takk igjen, Camilla!) Vi f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en helt igennem fantastisk ferie med Tanzania Tours, hvor alt fra start til slut fungerede perfekt. Planlægningen var yderst professionel, og teamet var utrolig hjælpsomme med at skrædders... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var på en 16 dagers reise på Zanzibar og hadde en fantastisk ferie, vi var på 3 forskjellige lokasjoner, alle anbefalt og tilrettelagt av Tanzania Tours, det kan virkelig anbefales. Topp hoteller m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hadde en helt fantastisk ferie arrangert av Tanzania Tours! Fikk et spesiallaget program som passet for oss. Hadde en helt fantastisk guide på safari, James, i 5 dager! Han hadde en enorm kunnskap og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Visitas guiadas culturais
  3. Agência de turismo
  4. Operador turístico

Sobre TANZANIA TOURS

Escrito pela empresa

TANZANIA TOURS er eksperter i rejser til Tanzania! De laver KUN rejser til Tanzania, og har gjort det siden 2006. De har stor specialviden og erfaring, og kan sammensætte den perfekte rejse til dig – hvad enten du vil opleve de vilde dyr på safari med deres dygtige guider, slappe af på Zanzibars eksotiske strande, eller drømmer om at bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.
Private rejser Din rejse bliver skræddersyet til dine ønsker, så du får den allerbedste oplevelse. Alle deres rejser er private ture, hvor du får din egen guide og egen safari-bil. De laver et udførligt dag-til-dag program, særligt til dig, og giver gode råd og vejledning til du er hjemme igen. TANZANIA TOURS giver en god personlig kontakt, og du får altid et hurtigt og konkret svar.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Drømmeferie med Tanzania tours

Camilla satt sammen en helt fantastisk reise for oss. Vi var 12 stk i alderen 4- nesten 70 år, og alt var tilpasset våre behov. Vi fikk god informasjon før vi reiste. Camilla svarte godt og raskt på alle mail og telefonsamtaler. Reisen gikk helt sømløst, alle stedene vi bodde var rene og fine og hadde kjempegod mat. Tarangire safari lodge har en utsikt som tar pusten fra deg og rene og pene luksustelt. Deilig, rent basseng som barna koste seg i mellom safariturene. Barna syns også det var morsomt å måtte låse teltene med apelås! Sjåfør Fasili fulgte oss gjennom hele safarien. Han hadde stor kunnskap om dyrene, og var alltid først på plass når det var noe spennende å se. Ngorogoro- krateret var absolutt verdt turen da landskapet og tettheten av dyr er helt unik.
Siste del av reisen var vi på Zanzibar og bodde i en nydelig villa med egen kokk.
Vi ville ikke endret på noe, reisen ble perfekt! Kan varmt anbefale Tanzania tours.

11 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En helt igennem fantastisk ferie…

En helt igennem fantastisk ferie allerede fra vi bestilte rejsen til Zanzibar fik vi en fantastisk behandling, alt klappede fra vi satte os i flyet i Billund til vi lander der igen. Kanon god hjælp fra Gordon Steffensen

17 de março de 2025

Eventyr

Reisen var et eventyr fra start til slutt. Dyktige sjåfører og guider som forsterket opplevelsen. Bare blide ansikter! Alle hadde en løsningsorientert innstilling. Jeg anbefaler Tanzania tours på det sterkeste.

27 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ikke vores sidste safari!

Jeg har altid sagt, at hvis jeg nogensinde skulle til Tanzania, så var det Lennie der skulle arrangere min tur 🤷‍♀️
At Lennie så arbejder for Tanzania Tours, som tilfældigvis har de bedste rating på Trustpilot, gjorde bare mit indledende salgspitch herhjemme meget lettere 😉
Resten klarede Lennie - og Tanzania Tours i samarbejde med Good Earth Tours i Tanzania.

Vi havde en FANTASTISK safari – vores første, men absolut ikke den sidste af slagsen – af 7 dages varighed med Richard som guide og umanerlig dygtig chauffør. Vi så det hele – ALT og mere til – både the big five og the ugly five startende i Tarangire Nt. Park efterfulgt af Ndutu og sluttede med Ngorongoro krateret. Inkl. migrationen af de kæmpe flokker af gnuer!
Kroppen blev masseret godt igennem af den gode afrikanske massage i løbet af de mange timers gamedrive og det fine sand gjorde huden glat og blød som babyhud.
Vi boede i de mest fantastiske camps / steder, spiste virkelig veltilberedt mad og mødte kun smil, varme og glade mennesker hvor end vi kom. Sjældent har et land og et folk krøbet så meget under huden, som Tanzania gjorde på os. Selv klimaet. Lækkert varmt uden at være stegende.
Eneste anke ved safarien var, at vi ganske enkelt ikke havde anet, hvordan vi praktisk skulle pakke til den, og hvor støvede vi ville være. Så vi endte med at bruge de samme 3 sæt tøj, som så bare lå øverst i taskerne, fordi vi flyttede os stort set hver dag, og aldrig fik rigtig pakket ud. Men helt ærligt, det er dælme da et luksusproblem, når der er elefanter lige i nærheden, solen er ved at gå ned og maven rumler efter endnu en fantastisk dag – jeg siger det bare: prioriteterne ændrer sig 😉

Vi sluttede eventyret af med lidt tiltrængt ferie på Pongwe Beach Hotel på Zanzibar, hvor det udelukkende gjaldt om at få tanket op på energi. Fantastisk sted og igen, fantastisk mad. Kan varmt anbefales, selvom det på ingen måde var highlight af vores tur i forhold safarien. Til gengæld et skønt punktum.

OBS: Uanset, hvad der står i salgsmaterialet, kan det være en god idé at have en powerbank med i bilen, da ikke alle safaribilerne har el så man kan lade sit elektroniske udstyr (der er dog udtag), ligesom de heller ikke nødvendigvis har wifi i bilen. Vi købte et e-sim til 8-9 dollars, og havde data stort overalt vi var på hele turen.

Vi kan varmt anbefale Tanzania Tours og deres samarbejde med Good Earth Tours.

5 de março de 2025

Fantastisk rejse til Tanzania og Zanzibar

Helt igennem en fantastisk tur vi havde med to uger på Safari og Zanzibar. Alt over gik vores forventninger og klappede lige efter planen. Super service, gode steder, fantastiske oplevelser og sidst men ikke mindst en guide/chauffør der var topklasse. Kan varmt anbefales hvis man vil til Tanzania 🇹🇿

23 de março de 2025

Skræddersyet drømmerejse

At opleve Gruer og zebraers store migration, må være enhver naturelskers drøm. Tanzania Tours fik drømmen til at gå i opfyldelse. Med udgangspunkt i et tidligt oplæg og flere dialoger, inden turen blev bestilt, fik vi 12 dages uforglemmelig safarioplevelse, i februar 2025. Alt klappede efter planen. Ruten var tilrettelagt, så hver dag overgik dagen i forvejen.
Kontakten til de lokale på overnatningsstederne var åben og imødekommende - en god oplevelse som en sidegevinst.
Vi så the big Five, men oplevelsen af naturen omkring, slog alle forventninger.
Et tilkøb af en ballonfærd, hvor ballonen steg op, sammen med solen, bør ikke spares væk.
Selskabets opfølgning både før og efter rejsen skal fremhæves. Vi følte os hele tiden i gode hænder - ikke mindst under selve safarien, hvor guiden Eliaza ikke alene var vidende om den natur, vi befandt os i men også var et humoristisk og rart menneske at være tæt knyttet til og afhængig af i mange dage.
Fem stjerner er lidt i underkanten.

12 de fevereiro de 2025

Vi har lige været på 11 dages safari

Vi har lige været på 11 dages safari. Planlagt af Tanzania Tours efter vores ønske hvor vi prioriterede at se dyr og fravalgte Zanzibar af samme grund. Sikke en oplevelse med alle de dyr vi så sammen med vores fantastiske guide George og ikke mindst da vi pludselig befandt os midt i migrationen omgivet af tusindvis af gnuer og zebraer.
Tanzania et land man må besøge hvis man er interesseret i dyr og natur.
Vi kan varmt anbefale Tanzania Tours og deres professionlle personale som ordnede alt til vores store tilfredsstillelse.

24 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Uforglemmelig ferie i Tanzania - kan varmt anbefales!

Vi er en familie på fire med 2 'voksne' børn på 19 og 23, der rejste med Tanzania Tours i starten af februar og havde den mest fantastiske tur. Vi var 1 dag i Arusha, 4 dage på safari i Serengeti og Ngorongoro, og 6 dage i Zanzibar. Det hele var endnu bedre end forventet, og især de fire dage på safari gjorde et kæmpe indtryk på os. Vi havde en virkelig sød og dygtig guide, Abdul Datoo, som sørgede for at vi fik set 'the big five' og en hel masse andre dyr og natur. Han vidste utrolig meget og kunne svare på alle spørgsmål, vi kunne finde på at stille både om dyr og om Tanzania generelt. Og så var han som sagt super behageligt selskab. Generelt var det - udover naturen og dyrene - de lokale der gjorde størst indtryk på os. De var alle sammen venlige, imødekommende og nemme at komme i kontakt med. Tanzania Tours have klædt os rigtig godt på i forhold til en masse praktiske forhold, herunder hvornår det forventes at give drikkepenge osv. Men vi synes næsten Tanzania Tours havde 'undersolgt' nogle af overnatningsstederne, fx. Planet Lodge i Arusha, Pure Ndutu Migration Camp i Lake Ndutu, og Embalakai Ngorongoro Camp, som alle var helt exceptionelle i forhold til service, mad og stemning. Udover safarien bookede vi i øvrigt en luftballontur, som også var helt fantastisk og noget vi klart vil anbefale. Vi fandt selv vores hotel på Zanzibar, hvor vi boede på Riu Jambo, og det var vi meget tilfreds med. Der var masser af aktiviteter, og det lå i Nungwi ud til den nok bedste strand på øen, hvor vi ikke var genereret af tidevandet. Alt i alt har vi haft en uforglemmelig ferie i Tanzania, og vi siger til alle, at hvis de vil på safari skal de vælge Tanzania og Tanzania Tours. Der er styr på det, og man bliver bestemt ikke skuffet!

6 de fevereiro de 2025

Takk for en super tur

Takk for en super tur! Veldig enkel og god kommunikasjon i forkant. Vi følte oss godt ivaretatt hele veien. Lodgene/hotellene var flotte og guiden var veldig gøy å være på tur med!

24 de dezembro de 2024

Fantastisk tur

Fantastisk tur. Vi var på safari først, før vi reiste til Zanzibar. Alt gikk på skinner, og for en familie på syv stykker krever litt planlegging. Tanzania tours var svært behjelpelige med alt, både planlegging og gjennomføring. Jeg fikk svært rask respons på alt jeg spurte om, og det ble gjort flere små endringer underveis. Vi hadde topp service på hele turen, og veldig fornøyd med alle stedene vi var på. Guiden på safarien var utrolig hyggelig, kunnskapsrik og flink. Det var også alle de som møtte oss på ulike steder, sjåfører osv.
Det ble ingen negative overrraskelser, og jeg brukte skrivet fra Tanzania tours mye, både anbefalinger av tips, restauranter, vakisner osv.
Vi sitter igjen med bare gode minner, og anbefaler Tanzania tours på det varmeste. Vi har reist mye, og dette var virkelig bra:-)

26 de fevereiro de 2025

Depot af dejlige minder

Fantastisk Safari. Nu er det 4 uger siden vi kom hjem og vi glæder os fortsat over den totaloplevelse, det var at køre rundt i den næsten uberørte natur i Tanzania i 8 dage. Vi fik opbygget et depot af dejlige minder. Vi så ufatteligt mange dyr og Jakob og vores fantastiske guide Ben arrangerede turen efter vores ønske, så vi aldrig skulle haste, men havde god tid til at nyde de store øjeblikke med de mest sjældne dyr og spektakulære udsigter over terrænet og ligeledes god tid i de logges og telte vi overnattede i. Tusind tak!

29 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi hadde en fantastisk tur med Tanzania…

Vi hadde en fantastisk tur med Tanzania Tours. Vi fikk veldig god hjelp av Lea til å planlegge vår drømme reise som innfridde alle forventningene våre.

Vi var på en 5-dagers safari med overnattingssteder som alle hadde hver sine ting å by på; Tarangire Safari Lodge med sin vakre beliggenhet, Pure Ndutu Migration Camp med sin nærhet til dyrene og Embalakai Ngorongoro Camp med sitt innslag av masai kultur. Alle hadde gode fasiliteter og utrolig god mat. Og personalet; så hyggelige og hele tiden på tilbudssiden.

Vil spesielt framheve Pure Migration Camp med øyeblikk som en sjiraff utenfor teltet når man sto opp om morgenen, hyener som "bjeffet" om natten, sebraer og gnuer som vandret tett forbi teltene og noen soloppganger som var helt ubeskrivelige.

Det aller beste var guiden vår, Elia. Han var helt fantastisk. Utrolig kunnskapsrik og tilstede for alle våre spørsmål. Og vi hadde MANGE. Vi spøkte med at han ble vår David Attenborough. Kan egentlig ikke få skrytt nok av Elia.

Etter safarien dro vi til Zanzibar. Selv om lite kan måle seg med safarien hadde vi noen fine dager på The Z Hotel. Det var et nydelig sted og perfekt for å ligge på stranden etter noen intense safari opplevelser. Veldig fin strand, men litt mange slitsomme "beach-boys". Når de ble for masete trakk vi oss tilbake til bassenget og nøt de nydeligste solnedganger.

Siste døgnet var vi i Stone Town. Greit å dra innom når man likevel er på Zanzibar. Anbefales å ta en guidet tur og en tur innom Prison Island.

Vi hadde tidenes drømme reise skreddersydd av Tanzania Tours. Vil absolutt anbefale de. Turen vår ga mersmak og vi vil absolutt på safari igjen.

Tusen takk til Lea som ordnet alt så perfekt for oss. Og tusen millioner takk til Elia for fine dager med spenning, latter, kunnskap, gode samtaler og mange gode minner.

30 de janeiro de 2025

Fantastisk ferie på Zanzibar - alt spillede 110 %

Vi er netop kommet hjem fra ferie på Zanzibar, hvor Jakob fra Tanzania Tours havde været behjælpelig med booking af hoteller, transport mellem hoteller samt guide i Jozani Forest. Alt spillede max. Der var styr på det hele, både chauffører, guide og hoteller.
Vi blev mødt af en sød og smilende mand i lufthavnen, der viste os hen til en sød chauffør, der kørte os til vores første hotel - Z hotel. Hver gang vi skulle videre, kom chaufførerne til tiden - eller oftest 10-15 minutter før, og vi kunne hele tiden bare nyde ferien, fordi vi vidste, at der var styr på det.

Vores guide i Jozani Forest - Abdul - var også super god. Han vidste en masse, og vi fik meget at vide om det politiske system og historien for Zanzibar.

Hotellerne var i en særklasse for sig. Z hotel var virkelig godt og lå fantastisk med den smukke udsigt. Vores deluxe rooftop suite var imponerende.

The Residence var i en helt særlig klasse for sig. Virkelig vildt hotel. Alt maden var god her. Vi var nok mest imponeret over frokosten, hvor man kunne vælge fra deres imponerende ala carte menukort. Til Valentinsdag lavede de en imponerende aften med buffet, lys og musik på stranden. Alt personale her var så søde og smilende, lige som de var alle andre steder. Residence står som en af de allerbedste hoteller, vi har været på (Og vi har været rigtig mange steder) 😊

Vi vil anbefale Tanzania Tours til alle 😊

Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen, når vi planlægger at skulle på safari om nogle år.

18 de fevereiro de 2025

Vores anden tur med Tanzania Tours

Vi har netop været på vores anden safaritur i det smukke Tanzania. Begge ture er arrangeret af Tanzania Tours, som igen har leveret en perfekt tur med uforglemmelige oplevelser. Fra indledende samtaler til en velgennemført rejse har Tanzania Tours rådgivet, fulgt op på spørgsmål og efterkommet alle ønsker. Vi giver de varmeste anbefalinger.
Vores guide på turen, mr. Peter Richard, er meget erfaren og giver de bedste oplevelser. Han er vanvittig kompetent, vedholdende, tålmodig og kender alt til dyrelivet i Tanzania og deler alt, han ved. Vores safari var på seks hele dage, og vi så alt - og mere til - end vi kunne drømme om.
1000 tak for endnu en forrygende oplevelse 🇹🇿

29 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Et familieeventyr, som vi aldrig glemmer!

Tanzania Tours gjorde vores bekymringer til skamme, for kan man egentlig tage på Safari med en 5-årig? Vi havde vores tvivl, men vi tog springet… Og det var en kæmpe oplevelse. Vi fik tilrettelagt vores ferie, så alt gik i det tempo, som vi ønskede. Der var god kommunikation og tryghed hele vejen i gennem.

Vi er ikke blot glade for den service vi har fået og det eventyr, som vi har oplevet. Vi fandt også ud af, hvordan Tanzania Tours er en af de rejseselskaber, der går forrest i kampen for deres partneres vilkår, særligt Safari-guiderne. Det sætter vi personligt meget stor pris på!

Vores guide Prosper var i øvrigt en kilde af viden, og vi er ret sikre på, at det ikke er sidste gang vi tager mod dette fantastiske land!

22 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais