totaalBED - Almere Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Washingtonstraat 50-52, 1334LT Almere, Flevoland, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer vriendelijke en deskundige verkoopster Manuela. Ze nam uitgebreid de tijd om een bed en kussen naar wens voor ons te zoeken onder t genot van een kopje koffie. Erg prettige ervaring.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel fijn en deskundig geholpen door Pauline onder het genot van een kopje koffie. Zeker een zaak om aan te bevelen en weer terug te komen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij waren op zoek naar een bed(opberg)bank goed ontvangen bij Totaalbed filiaal Almere buiten. Daar bleek nadat daar onze factuur van ons bed, er één bank in aanmerking kwam, in dezelfde stof en kleu... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Loja de mobília para quartos
  6. Loja de roupas de cama

Sobre totaalBED - Almere

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

Informações de contacto

• Washingtonstraat 50-52, 1334LT, Almere, Flevoland, Holanda

• 036 549 94 42

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

419 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1487 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Een hele fijne ervaring.

5 de outubro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer vriendelijke en deskundige…

28 de setembro de 2026

Hallo Jolande,

Wat fijn om te horen dat je zo'n prettige ervaring hebt gehad in onze winkel. We zijn blij dat Manuela uitgebreid de tijd heeft genomen om jullie te helpen met het vinden van het perfecte bed en kussen.

Sandra

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg fijn ervaring gehad in de winkel…

Erg fijn ervaring gehad in de winkel van Almere met Frans. Hij heeft de tijd genomen om ons te adviseren. Bezorging ging ook top!
Het was ons tweede bed.

24 de agosto de 2026

Beste Latifa,

Wat goed om te zien dat je een fijne ervaring hebt gehad bij totaalBED Almere en dat er alle tijd is genomen om goed met je mee te denken.

Ook fijn om te zien dat de bezorging goed is verlopen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ten eerste de verkoopster was goed

Ten eerste de verkoopster was goed . Door alles willen uit te leggen luisterde ook goed naar wat wij graag wilde hebben. Dat was een hele positieve ervaring. De afgesproken leverings datum werdt ook aan gehouden. En de levering en montage van het bed snel en goed heel erg beleefde mensen. Geen enkele negatieve ervaring mee gemaakt. Nogmaals dank hiervoor

21 de agosto de 2026

Beste Ben,

Wat fijn om te zien dat je bij zowel de verkoop als bij de levering zo'n goede en positieve ervaring heeft gehad!

Hartelijk dank voor het delen van je review en beoordeling.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een bed besteld

Ik heb een bed besteld. Bij levering tot 2 keer toe geleverd zonder voeteneind. Terwijl mij in de winkel is verteld dat het bed op tijd in zijn geheel geleverd kon worden.

10 de agosto de 2026

Beste mevrouw Molenaar,

Hartelijk dank voor je review.

We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken naar aanleiding van de nalevering van het voetbord en gaan er vanuit dat dit nu naar wens is opgelost.

Susanne
klantenservice totaalBED

Classificada 1 em 5 estrelas

De prijzen zijn heel hoog

De prijzen zijn heel hoog, de kwaliteit teleurstellend en decommunicatie naar de klant een grote ramp.
Na 10 weken komen ze een bed en matras bezorgen en het matras blijkt heel veel mankementen te hebben zoals verzakking.
Ik heb hier geen woorden voor kunnen vinden dat de klanten service zo slecht de klanten te woord staan . Heel brutaal en onprofessioneel. Ze wouden gewoon een tweede hands product aansmeren.

18 de julho de 2026

Beste Kaveh,

Hartelijk dank voor je review.

Zoals ik kan zien hebben we getracht het issue met de matrassen netjes met je op te lossen en is dit inmiddels ook gebeurd. We vinden het daarom jammer om te lezen dat je alsnog ontevreden bent, daarom nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Mochten we alsnog iets voor je kunnen betekenen dan horen we dit graag per mail (service@totaalbed.nl) of telefonisch.

Susanne

Super tevreden

Wij hebben vandaag bij Totaal bed een bed gekocht bij Natscha echt super geholpen nam alle tijd voor ons, en bij totaal Bed hoef je niks aan te betalen en 90 dagen uitproberen wat wil je nog meer, nee echt een aanrader.

31 de julho de 2026

Beste Willem,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u zo prettig bent geholpen in onze winkel en dat er alle tijd voor u werd genomen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Service is goed

Service is goed, monteurs vriendelijk en snel. Goede prijs/kwaliteit

26 de julho de 2026

Beste Ellen,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wat fijn om te zien dat je onze service als goed hebt ervaren en dat je tevreden bent over onze vriendelijke en snelle monteurs

Heerlijk bed

We zijn goed geadviseerd. Het bed is netjes geleverd en slaapt heerlijk

20 de julho de 2026

Beste Manfred,

wat fijn om te zien dat je goed bent geadviseerd bij totaalBED Almere en dat het bed goed gemonteerd is en nu heerlijk slaapt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goed geholpen met de juiste keuze…

Heel goed geholpen met de juiste keuze maken voor het bed. Eerlijke advies en meedenkend over de betaling. De levering werknemers waren heel vriendelijk en deden goed hun werk.

12 de julho de 2026

Beste Ashley,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen bij totaalBED Almere en dat ook de levering goed is verlopen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel vriendelijk en persoonlijk…

Heel vriendelijk en persoonlijk geholpen in de winkel. Verkoopster was geduldig en dacht met me mee om de juiste keuze te maken voor het bed. Levering verliep ook goed: van te voren goed gecommuniceerd over de levering. De bezorgers waren ook vriendelijk en hebben het bed snel en professioneel in elkaar gezet.

9 de julho de 2026

Beste Valeryia,

Wat fijn om te zien dat je zo goed bent geholpen bij totaalBED Almere en dat ook de bezorgers hun werk goed hebben gedaan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Je krijgt waar voor je geld

Je krijgt waar voor je geld. Goed en eerlijk advies. Ze doen wat ze beloven

3 de julho de 2026

Beste Mariam,

Wat fijn om te zien dat je een deze ervaring van ons hebt gehad!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben goed en professioneel geholpen…

Ik ben goed en professioneel geholpen door Manuela.
De 2 mannen die mijn bed kwamen brengen hebben dit supersnel en vakkundig in elkaar gezet.
Dus daarom mijn 5 sterren en raad ik iedereen deze winkel aan.

12 de julho de 2026

Beste Sonja,

Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent over zowel het winkelbezoek bij Manuela, als met de monteurs die je bed hebben gemonteerd.

Prima levering in

Ik ben na de eerdere levering een vaste klant geworden door de prima afhandeling.

5 de julho de 2026

Beste Dick,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service.

Beste Michel,

Wat fijn om te zien dat zowel de verkoop als de levering goed is verlopen.

Keurig netjes afgeleverd door de heren

Keurig netjes afgeleverd door de heren
Wij zijn zeer tevreden
En slapen als een roosje
En in de winkel geweldig geholpen en alles prima uitgelegd klasse!

2 de julho de 2026

Beste Yvonne,

Super om te zien dat je goed bent geholpen in zowel de winkel als bij je thuis bij de levering!
En dat je als een roosje slaapt is natuurlijk helemaal fantastisch!

Classificada 4 em 5 estrelas

We zijn goed geholpen en geadviseerd…

We zijn goed geholpen en geadviseerd door de verkoopster in Almere. De levering werd op tijd aangegeven

Het enige minpunt vind ik dat op de dag van levering de bezorgers niet een half uur van tevoren laten weten dat ze er bijna zijn. Ook de track en trace code is dan ook niet echt up to date.

27 de junho de 2026

Beste Loes,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen bij totaalBED Almere.

Jammer om te zien dat de communicatie omtrent de levering niet helemaal naar wens is verlopen, daarvoor onze oprechte excuses!

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen
Prachtig bed levering was ook top en netjes

1 de julho de 2026

Beste Monique,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen en dat je blij bent met je prachtige nieuwe bed. Ook mooi om te horen dat de levering netjes en naar wens is verlopen!