Vanaf de verkoop tot en met de aflevering is dit traject naar volle tevreden verlopen. Prettige verkoopster met liefde voor haar werk. Keurig kopje koffie en waardevol advies. Ook de aflevering was ke... Ver mais
Heel goed geholpen in de winkel. Gelegenheid werd geboden er even rustig op te liggen en er nog over te denken. Supersnelle keurige levering. Bed was in echt nog mooier van kleur dan in de showroom do... Ver mais
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Zeelantlaan 47-49, 3526 AK, Utrecht, Utrecht, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Alles goed geholpen in de winkel en het slaap geweldig monteren ook goed dankjewel

Resposta da totaalBED - Utrecht
Helaas hebben wij nooit meer een reactie vernomen van de klantenservice op onze klacht over de kledingkast. Bij totaalbed Utrecht werken helaas verkoopsters die geen idee hebben van wat zij verkopen en hierdoor niet passende producten leveren. Hierdoor hebben wij een hele dure kast gekocht, die totaal niet naar wens kan worden ingedeeld. Bij de klantenservice is er ook weinig kennis van zaken. Een monteur in het bezoek moest concluderen dat lade blokken niet op elkaar geïnstalleerd kunnen worden, maar zwevend. De monteur begreep goed dat wij dit niet wilden, maar de mevrouw van de klantenservice vond een telefoontje later dat het wel op elkaar had gekund. Wellicht een idee dat het personeel met elkaar communiceert en weet wat ze verkopen? Wij hadden liever een ikea kast gekocht. 😉

Resposta da totaalBED - Utrecht
A perfect bed, an excellent service and fast delivery and installation

Resposta da totaalBED - Utrecht
Vriendelijke en deskundige verkoopster.
Goede communicatie over de bezorging
Werd op tijd bezorgd
En een zeer snelle installatie door vriendelijke mannen.

Resposta da totaalBED - Utrecht
Heel blij met het bed! Netjes en mooi! Goed in elkaar gezet. Bij de bestelling opnemen is wat fout gegaan. Daarvoor terug naar de winkel in Utrecht geweest en goed geholpen. Daarna wat langs elkaar heen gewerkt en helaas 5x achteraan moeten gaan. Maar uiteindelijk goed opgelost!

Resposta da totaalBED - Utrecht
We zijn ontzettend goed geholpen in de vestiging in Utrecht, door Marcel. We slapen ontzettend goed op ons nieuwe bed. :)

Resposta da totaalBED - Utrecht
Eerlijk. Betaalbaar. Geen poespas. Levering volgens afspraak.

Resposta da totaalBED - Utrecht
De medewerkers waren erg vriendelijk en leverden goed werk. Jammer dat niet alle onderdelen direct beschikbaar waren.

Resposta da totaalBED - Utrecht
De service in de winkel was Top.
De bezorgers kunnen echter wel iets minder lomp en onbehouwen te werk gaan

Resposta da totaalBED - Utrecht
Ik heb mijn bed gekocht bij Totaalbed en ben echt super tevreden! Via een vriendin kwam ik hier terecht.
De kwaliteit van het bed is echt goed en het ligt heerlijk comfortabel. Je merkt gewoon dat het een kwalitatief product is waar je lang slaapplezier van hebt.
Daarnaast is de service ook top. Ze denken goed met je mee en helpen je fijn bij het maken van de juiste keuze.
Echt een aanrader als je op zoek bent naar een nieuw bed!

Resposta da totaalBED - Utrecht
De begeleiding in de winkel bij de aankoop was zeer prettig, want zeer goed in staat ons uit te leggen wat de verschillende producten inhouden, zonder enige druk. De bezorging was ook zeer goed, rustig, netjes en correct!

Resposta da totaalBED - Utrecht
Verkoper een man van no nonsens, hier alleen al voor ga je naar een winkel. Ruime keus en dan bedoel ik echt ruime keus, snelheid van leveren en plaatsen maakte voor ons de ervaring met Totaal Bed onvergetelijk compleet.

Resposta da totaalBED - Utrecht
Mooi bed. Bestelling ging vlot en levering netjes op tijd. Blij mee.

Resposta da totaalBED - Utrecht
Goed op de hoogte gehouden van de levering. En de pakketten ook zoals beloofd op de slaapkamer gebracht.
Het bed zat goed en netjes verpakt.

Resposta da totaalBED - Utrecht
Tja… eigenlijk ging alles goed: in de winkel goed geholpen, aflevering helemaal volgens afspraak. Ze waren goed bereikbaar toen ik twee keer een vraag had én… twee heel mooie bedden voor een goede prijs. Hartstikke tevreden dus ☺️

Resposta da totaalBED - Utrecht
Wij kwamen voor een top matras, werden vlot geholpen, fijne winkel.
Goede ervaring mee, onze boxspring hebben wij daar ook gekocht.

Resposta da totaalBED - Utrecht
Duidelijk kwa mail … vlotte nette jongens
En vooral slaap weer heerlijk ha ha

Resposta da totaalBED - Utrecht
Wij zijn heel goed geholpen in de winkel in Utrecht. Daarnaast was de levering door aardige en nette jongens. Wij zijn heel blij met de aankoop!

Resposta da totaalBED - Utrecht
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.