Jeg skulle have lavet sos fejl i min id3 som startede for ca 6 mdr siden. Jeg har stadig intet hørt fra dem efter de havde bilen inde til tjek og hvergang jeg beder om en opringning siger de at de ven... Ver mais
A empresa respondeu
Køb ALDRIG din bil herfra!!! Købte en ID.5 og fandt ud af, at de havde promoveret den med 21” fælge (den stod med 19” fælge) samt el- og fodbetjent bagklap (den var helt almindelig manuel). De vil... Ver mais
A empresa respondeu
Min ID.4 havde lige rundet 2 år, og så kunne hverken 12V batteri eller dørlås i venstre side mere... Rigtig træls, men fin service og kulance fra Semler - begge dele skiftet samme dag og alt virker... Ver mais
A empresa respondeu
Magen til inkompetent værksted skal man lede længe efter! De tænker mere på at tjene og spare penge end at levere kvalitet og gøre deres arbejde ordentligt! Vores bil blev indleveret hos dem efter den... Ver mais
A empresa respondeu
Volkswagen Odense er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.
Middelfartvej 50, 5200, Odense, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
I forbindelse med køb af ny bil har jeg haft en både venlig og grundig vejledning i teknikken i den nye bil, endda med opfølgning efter en uges tid om nu alt var til min tilfredshed.

Dårlig service !
Har bestilt tid 07.45 til dækskift. Lægger pænt min nøgle i box kl.07.30. Ingen kø overhovedet. Kl.08.10 spørger jeg om tidshorisont for ANDEN gang. Svaret er at jeg bare skal komme i god tid! Hvad kan vi så gøre næste gang for at jeg kommer til til tiden??? Jamen så stil dig i kø! KØ!!!! Der var INGEN kø da jeg kom. Dette firma har på service delen meget at lære endnu, bemærk at vi er i Erhvervsafdeling . Altså leverer jeg min mands firmabil til service.
Absolut INGEN respekt for at man skal videre eller respekt for den tid man bestiller.
Tag jer sammen VW Odense.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Absolut top karakter til Digitale Genius Lasse Bangert Henriksen. VW hjælpsomhed af bedste kvalitet.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Har købte en lettere brugt VW golf 8 hos VW Odense og har handlet med sælger Rasmus.
En rigtigt dejlig og behagelige oplevelse med Rasmus som har taget god tid under hel købet (3,5 timer inkl. prøve turen). Alle bilen funktioner blev forklaret i detaljer og med god tålmodighed. Da vi fandt et stenslag i forrruden blev problemet hurdig løst med tilbud om en ny forrude. Jeg takker Rasmus for en god handle.
Tak for handlen og kan varmt anbefale VW Odense og Rasmus
bedste hilsner
Marina og Said.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Køb af T-ROC Der var en dejlig og behagelig dialog mellem køber og sælger Rasmus B. Pedersen vi var på bølge længde med det samme. Ingen pres på køb og Rasmus gav os tiden til at tænke inden afslutning på handlen. Efter at have søgt længe fandt vi det vi søgte.
Vi var kørt fra smukke Djursland og til Odense for køb af bil. Vi er ikke blevet skuffet fremragende service.
Vi giver gerne vores anbefalinger til andre om VW
Odense. (Rasmus). 👍😀
Hilsen Anette og Flemming

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Tak for en super positiv oplevelse ved køb af min WV UP. Fra start en god kemi og dialog med sælger Rasmus B. Petersen - imødekommende og en behagelig fremtræden.
Tak for handlen og kan varmt anbefale WV Odense.
Mvh Mette

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
1000 tak for en fantastisk oplevelse vedr. køb af vores VW.
Allerede fra første møde med sælgeren var der god kemi, og vi følte os trygge og fik lyst til at købe bilen.
God opfølgning samt overdragelse af bilen var super fin, alle små og store detaljer som vi aftalte med sælgeren var i fin orden ved afhentning af bilen.
Fra vi besluttede os til at købe bilen til vi hentede den, er vi gange flere løbende blevet orienteret om hvor langt den er i forløbet, altså meget god dialog og klar kommunikation.
Vi kan varmt anbefale SMC Odense, og vil fremhæve Abdullah for hans god humør, ekspertise, for at være detalje orienteret og meget proaktiv. Intet at sætte en finger på helt igennem en fantastisk oplevelse.
Venlig hilsen Merete og Lars Jørgensen

Køb ikke bil her......
Har købt en nyere vw crafter fra 2019, de oplyser ikke bilen har været skadet på begge sider ved salg, jeg reklamere over det da jeg kan se sammen sprøjtningerne og da bilen skal have folie på vil man trække lakken af ved afmontering, de henter bilen og aftalen er at de skal udbedre fejlen, dvs at bilen skal sprøjes om på de steder der er sammen sprøjtninger, da bilen kommer retur er bilen kun blevet sammen poleret og det løser ikke problemet.
Deres service på at have en tilfreds kunde, betyder intet her i denne butik, jeg køber ikke bil her mere, og vil råde alle til at gå uden om denne butik
Richard
Rc-skilte.dk

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Har lige byttet vores e-Golf 2015 til en e-Golf 2020. Alt aftalt på telefon m.Rasmus og bilen - en lækker sag - stod klar til afhentning som aftalt. Tak for handelen ~ En handel med VW-Odense kan anbefales.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Skulle til lille service med en VW Polo og skulle samtidig have skiftet ryglænet på førersædet som garantisag.
Jeg får at vide det kun tager et par timer, så jeg vælger at vente på bilen. Det ender med at jeg venter 4 timer og får nøglen med besked om at mekanikeren har lavet en "lille" ridse i et indstigningspanel i førersiden - men bare rolig de har bestilt et nyt hjem og jeg skal bare komme forbi og få det skiftet.
Jeg går så ud til min bil og tjekker den efter og det viser sig at den "lille" ridse absolut ikke er det eneste:
3 dybe lakridser i dørfalsene, opkrattet/ridset læder på rattet, sidepanel i døren har en meget stor og dyb ridse hen over højttalerplastikken, sædet er ikke samlet korrekt, hjørnebeskyttere på sædet har kværnet i kanterne.
Jeg går naturligvis direkte retur og gør opmærksom på problemener og får lavet en aftalen om at blive ringet op dagen efter. De vedkender sig skaderne og jeg får lavet en tid ca. 1 måned! efter.
Det tager præcis 7 dage at udbedre alle skader - heriblandt et nyt rat. Kommer ud og skal afhente min bil igen og tjekker den selvfølgelig efter.
Jeg bliver dog slemt skuffet. Man har simpelthen formået at kværne kanten på det selvsamme plastikpanel i døren man har skiftet.
Så jeg laver en tid endnu en gang (Med ventetid selvfølgelig). 3 gang er så lykkens gang, hvor det ikke lykkes VW Odense at ødelægge min bil.
Det er mig simpelthen en gåde at man kan drive prof. værksted på denne måde og så endda et mærkeværksted!!
Og nå ja så fik jeg aldrig regningen for mit service, men en fin besked fra deres bogholderi med en rykker.
Det er vist et tekstbogseksempel på en virkelig dårlig kundeoplevelse.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Jeg er i gang med at købe en elbil. Bilen skal være til ren kørsel på el.
Jeg har været hos adskillige udbydere, og prøvekørt adskillige biler.
Vedledning hos SMC Odense er helt i top. Jeg har mødt kompetente folk som viser at de ved hvad der skal snakkes om.
WV ID.3 er til dato den bedste elbil jeg har kørt.
Venligst Peter.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
For 2 måneder siden var vor 10 år gamle Golf med 1,4 TSI motor til service og klargøring af syn. Blev lavet en række ting med nye bremser, ophæng ordnet m.m.. Prisen var over 17.000 kr..
Ligeledes pointerede vi at der var bankelyde, som blev bedt undersøgt. Svaret var, at det var dækkene, så disse skulle ordnes. OK, ca. 6 uger efter og 800 km. kunne bilen ikke starte, kom på værkstedet og straks besked om, at det var tandrem/taktkæde, som skulle udskiftes til en nedsat pris på 16.000 kr.. Vi forhørte et andet sted, som kunne lave det til 10. til 11.000 kr.. Så vi hentede bilen og fik en regning på over 1100 kr., som man ikke ville annullere. Sagen er blot, at det andet værksted konstaterede, at taktkæden var løs og kæden kunne genbruges, men at motoren var ,,røget,, pga at en løs taktkæde. Denne burde SMC værkstedet have været opmærksom på under service besøget og især, når man gør opmærksom på banke lyde. Ligeledes vidste værkstedet godt, at denne Golf tilhørte gruppen på 2400 biler som har samme problem.
Golfen er skrottet pga udgifterne ville være større end bilens værdi og måske igen gå i stykker med tiden.
SMC værksted frasagde sig ethvert ansvar, og iblandt familien hørte vi også, at flere havde haft problemer og ikke kom på værkstedet mere.
Noget at tænke over, især, når man også læser andre klager i Trustpilot.
Har ingen positive oplevelser med SMC biler, Odense.
Til service, af el bil, ville de sælge olie til at ligge i bagagerummet...
Da den senere, kom ind med en motorlampe fejl, kørte en fyr, i hvid skjorte, den frem og tilbage, på parkeringspladsen, og sendte min kone hjem, "da fejlen jo var væk"(dagen efter kunne den ikke startes)
Fik den hentet af vw Vej hjælp.
Henvende mig 5 timer senere, da jeg gerne ville vide lidt om, hvad der skulle ske(eller i det mindste, om bilen var kommet)
Gjorde jeg igen 24 timer efter igen.
Begge gange, blev den taget, af en der sad i Glostrup! Han kunne heller ikke ringe dem op, men lagde 2 beskeder, til dem, (inden af dem, blev besvaret, efterfølgende)
Kørte personligt til smc, får at få at vide, hvad der skulle ske!
Alle 3 gange, blev der snakket udenom, og direkte spørgsmål, blev ikke besvaret, men der kom med en sø forklaring, om noget helt andet.
Fik aldrig svar på om det er normalt, der går 48 timer, inden de overhovedet forholder sig til, det holder en bil i rækken, som nogen var afhængig af, hver dag!
48 timer efter, var bilen ikke flyttet fra parkeringspladsen og vi var ikke tilbudt en låne bil!
Samme dag, ringer det en sød pige, som forklare de er presset på tid og undskylder, der går yderligere 3 dage (pga weekend), inden de overhovedet kikker på den!
Men 2 timer senere ringer det en mekaniker, som har testet bilen og der er 100vis af fejl, som peger på forbrugsbatteriet var færdig.
Fair nok, hvad koster det? 3500,-
For hvad spørger jeg! Ja, det er for fejlfinding, batteri og arbejds tid!
Men hvad koster et forbrugsbatteri, til en bil der har 400v ved siden af? Snakker udenom igen!
Men hvad koster den udlæsning, der er foretaget?det var første og eneste gang, jeg fik et svar, på et konkret spørgsmål....
625, -
Men så koster batteri og skift jo 2875,-
Her stoppede samarbejdet, for mig!
Bad dem stille bilen, ud i rækken,
betalte de 625
Hentede bilen
Købte selv et originalt batteri til under 700,
Hvilket giver over 2000 til de 10 min det tog!
Da jeg kørte derud, fordi de ikke tog telefonen, fik jeg også sandheden om vw!
I forbindelse med jeg rykker for det skal ske noget, får jeg at vide, det jo et en gammel bil og det jo ikke er sikkert det kan betale sig at lave den.
Bilen er 7 år og har gået under 50.000km
Men mere kan man jo nok heller ikke forvente af de mærker, SMC, har i udstillingen!!! Og da slet ikke hvis den skal serviceres og laves hos SMC biler, Odense!
Så er du til
Ringe (Hvis overhovedet nogen) service
Overpris
Blive først bag lyset
Få en snak fra de varme lande
Betale for ting du ikke har brug for
Så er SMC biler, Odense, lige et Værksted for dig!

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
(Minvolkswagen app) for at kunne bruge den er det nødvendigt at installere en slags adapter i bilen, ved ikk helt hvad den hedder. Det fik jeg så gjort ind for meget kort tid det eneste positive, skulle vente op til mener 48 timer før det kunne virke med min mobil også fair nok. Efter 5-6 dage var der stadig ingen forbindelse til mobilen , så skriver jeg til dem, hurtig svar at de ville melde tilbage når deres tekniker havde tid. En uge efter skriver jeg igen tja nu skulle de have bilen en hel dag hvis ikk flere dage for at finde ud af hva der var galt, da jeg ikke ville undvære bilen en til flere dage kunne det være lige meget. Ringer så til VW i Fredericia på under 2 min over telefonen kunne de kostatere at modulen var dæfekt, så der skulle en ny i og selvfølgelig kunne jeg vente da det kun ville tage Ca en time

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
I bought a 140.000dkk Toyota Avensis 2014/30.000km from them and this is the guy that "took care" of me - Michael Knudsen.
I saved money and searched for this model for a long time especially to find one as new and with low mileage as my budget would allow. I found this car and this dealer, thinking that being a famous name - Volkswagen Odense - I will not be cheated like almost all "small" dealers do.
First encounter with this guy was, like ususal at this kind of dealers, very pleasent and he was very friendly. I tested the car and it was perfect, silent engine and driving experience, like an almost new car as it was, no strange noises or anything suspicios.
I told him I want the car and I am very happy that I will drive it to my homecountry for the holiday that was coming in 2 weeks and he convinced me that I have to let the car 1 week there so he can make a full check before selling it to me(now I know what was the real reason of doing this).
I came back after 1 week being very happy thinking that after so many years of hard working in DK I finally buy a car "for life" and it was the model of my dreams.
We made all the paper work and I had my car.
After all the excitement went to a normal level and I could be more carefull to the feedback of the car that made me start to worry:
- whistleling noise from the gearbox, especially 1,2 and 3rd gear
- whistleling noise probably from the generator
- and the clutch pedal had to be higher than normal to engage the engine.
I realized that in that week when he "did a full check" to my car the gearbox, cluctch and generator(maybe also other parts I do not know about) was changed with very used others.
Practically almost new parts of my car was stolen and replaced with very used ones.
He knew I will drive more than 4000km soon after I will have the car and he put me and my family to risk seling a car with hidden problems, I could have been on the side of the highway with my wife and child exposed to high risk with cars passing by with over 120km/h.
Now I have to pay 5 years for a part of the salalry of a guy that cheated me very big.
I am realy frustrated and sad. I will send some emails to his bosses and to Volkswagen Denmark and also will visit personally this place again to try get back my original car parts back.
I do not have many expectations, but at least I want to do something about it, if I wouldnt do I would feel I am nursing this kind of dealer myself.
I wonder if his family/kids knows how the money for their food and good life are made by this kind of people, do they know that honest/hard working people are providing food for them actually by being cheated?
I would never expect this can happen in Denmark at a big name like Volkswagen and such a famous company would hire such a low level person.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
God og hurtig service. Hele forløbet i forbindelse med køb af en nyere Passat gik som smurt. De var også hurtige til at give en god pris for min gamle bil og købe den - også selvom, at dette faktisk ikke var aftalen fra start. Spørg efter Rasmus B.P., i deres brugtvognsafdeling, hvis du/I vil have en ligeså god oplevelse, som den jeg fik :-)

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Jeg var havnet i en lidt atypisk situation, det ved jeg godt. Min far søger ny bil og da han arbejder meget, og jeg desuden har sommerferie lidt endnu, gik jeg med til at prøvekøre nogle biler for ham, således at jeg kunde indsnævre valget fra 10 biler til 2-4 for ham. Dette gjorde jeg så. Jeg er en ung mand på 21 år, som naturligvis kommer i almindeligt tøj og desuden ikke har gidet sætte hår på min fridag. Efter at have været byen rundt og prøvekørt bl.a. Mercedes E-klasse, BMW 5-serie og Audi A6, vælger jeg at besøge VW for at involvere en hybrid passat som mulig bil. Det skal lige nævnes, at der ingen problemer har været med at prøvekøre og snakke priser hos de førnævnte mærker som er biler op imod 750.000. Men da jeg kommer forbi VW bliver jeg mødt at en sælger der med det samme stille spørgsmålstegn ved situationen og ved mig. Han vurderer hurtigt, at det ikke giver mening for mig at prøvekøre den, da jeg jo ikke selv skal købe bilen. Jeg følte mig på ingen måder velkommen, og det virkede nærmest som om han beskyldte mig for at lyve.
Jeg kan godt forstå at man som sælger undrer sig over at en ung mand vil prøvekøre sådan en bil, men i stedet for at spørge ind til dokumentation på at jeg talte sandt, sagde han blot at det ikke gav mening for mig at prøve den. Jeg havde kunnet dokumentere situationen på mange måder, bl.a. bevis på at nuværende leasingaftale udløber i oktober, samt at jeg selv kom kørende ind til vw i en mercedes c350e, som i sig selv er "dyrere" end den bil de ikke lod mig køre i.
Efter en kort samtale går han til sin kollega for at undersøge om der er en bil jeg kan prøve. Der er ingen hjemme, men han tilbyder at jeg kan komme igen dagen efter hvor han vil have en klar.
I dag blev det ikke til andet end en relativt ubehagelig samtale, og jeg har mistet lysten til at prøvekøren bilen en anden dag.
Update: Sælger kontakter mig efterfølgende for at pointere, at det er en misforståelse og at han gerne vil sende mig ud i bilen. Det er også helt fint, selvom jeg takkede nej værdsætter jeg samtalen. De får en stjerne mere for det :) Dog ændrer det ikke på den oplevelse jeg havde derinde.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Jeg havde en yderst positiv oplevelse med denne forhandler. Min henvendelse blev besvaret allerede dagen efter og jeg havde en oplevelse af en professionel og troværdig dialog med sælger, Rasmus Petersen, uden jeg havde en oplevelse af at jeg blev presset noget på.
Jeg har hele vejen igennem forløbet været i dialog med samme imødekommende sælger og har oplevet mig set og hørt som kunde.
Ved afhentning fik jeg er nøje og professionel gennemgang af bilen.

Køb ikke bil her......
Richard
Rc-skilte.dk

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Har nu flere gange oplevet dårlig service, samt manglende forståelse fra personale i service afdeling. Kan bestemt ikke anbefale dette værksted til andre.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.