Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility Opiniões 147

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg skulle have lavet sos fejl i min id3 som startede for ca 6 mdr siden. Jeg har stadig intet hørt fra dem efter de havde bilen inde til tjek og hvergang jeg beder om en opringning siger de at de ven... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Køb ALDRIG din bil herfra!!! Købte en ID.5 og fandt ud af, at de havde promoveret den med 21” fælge (den stod med 19” fælge) samt el- og fodbetjent bagklap (den var helt almindelig manuel). De vil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min ID.4 havde lige rundet 2 år, og så kunne hverken 12V batteri eller dørlås i venstre side mere... Rigtig træls, men fin service og kulance fra Semler - begge dele skiftet samme dag og alt virker... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Magen til inkompetent værksted skal man lede længe efter! De tænker mere på at tjene og spare penge end at levere kvalitet og gøre deres arbejde ordentligt! Vores bil blev indleveret hos dem efter den... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto
  2. Concessionário Volkswagen

Escrito pela empresa

Volkswagen Odense er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Mest arrogante sælger

Mest arrogante sælger skal man lede længe efter... total useriøs og stod nærmest og grinte os i hovedet... som om vi ikke havde råd til den bil... så man kan åbenbart ikke købe en VW uden at komme i pels og højhælede sko🤬🤬 Desværre gik de glip af dette køb, og vi må ud og finde en anden forhandler.

16 de março de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis i er ligeglade med jeres bil

Hvis i er ligeglade med jeres bil, service, og det udførte arbejde. Så er VW Odense stedet!

Min erfaring er således, at jeg booker min nye VW Polo til sporing, da rattet sidder skævt. Værkstedet oplyser mig, at det vil tage 1 til 1.5 time.

Efter ca. 3 timer, hvor jeg intet hører fra værkstedet ringer jeg til dem. Beskeden er, at de lige mangler det sidste og bilen snart er klar.

Der går yderligere et par timer uden jeg hører noget. Igen er svaret fra værkstedet, at der lige mangler det sidste.

Efter over 6 timer, ringer jeg igen til værkstedet. Svaret er, bilen mangler lige det sidste, men er klar om kort tid.

Jeg tager nu hen til VW Odense. Beskeden jeg modtager er, at mekanikeren er i gang med den sidste justering og at bilen næsten er klar. Jeg kan dog se, at bilen holder ude på p-pladsen.

Yderligere 3 kvarter går, og værkstedet er nu tomt for mekanikkere. Jeg retter igen henvendelse til personalet, og pludselig er bilen klar og holder yde foran. ( hvor den har holdt hele tiden)
Hvis så bare det udførte arbejde var i orden! Efter en hel dag på værkstedet kørte bilen dårligere, end da jeg afleverede den.

Udover dette, ridsede værkstedet 2 fælge og bilens instrumentbordet, hvilket jeg kunne billeddokumentere.

Ved efterfølgende henvendelse på værkstedet til den ansvarlige leder Lars, var svaret, din bil er sporet korrekt og mekanikeren ville have sagt, hvis han havde ridset bilen.

Jeg bad derfor om rapporten på sporingen, hvilket de ikke kunne fremvise, i det deres printer var i stykker, og den blev åbenbart ikke gemt digitalt.

Så alt i alt, en simpel sporing på 1.5 timer blev til over 6 timer, en bil der kørte forfærdeligt, 2 ridsede fælge og ridser i kabinen.

Bedøm selv, om i vil have jeres bil til VW Odense.

18 de fevereiro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Utrolig dårlig service og opfølgning.

Utrolig dårlig service og opfølgning.

VW Odense godkendte en manglende sprinkler til forlygte som en garantisag, men ville have betalt over 2200,- for at justere den på plads så den virker. De henviser til at den ikke "passer" og der derfor "må være sket en ydre påvirkning" som de selvfølgelig ikke kan bevise.
Der blev heller svaret tilbage ift. opfølgning på omtalte sag før jeg indsendte en relativt dårlig feedback.

Meget dårlig service - kan ikke anbefales

12 de novembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke muligt at få et tilbud på en…

Ikke muligt at få et tilbud på en reparation eller service. Til gengæld tager de mere end 6.000 kr på service af en fire år gammel Golf, som jeg har købt fra ny hos dem - “vi gav dig jo den udvidede service” - flot, det er så sidste gang, som jeg køber noget af jer.

23 de setembro de 2019

Ingen service i smc Odense

Ingen service i smc Odense. Der skulle 3 gange til førend min skade har fixet. Når man aflevere sin bil og siger hvad der er galt og jeg ser de skriver er det ikke fixet når jeg henter bilen. Jeg føler at man er til besvær når man kommer. Har fundet et andet sted hvor service er i top også laver de en app som alligevel ikke fungere FLOT

6 de junho de 2019
Classificada 3 em 5 estrelas

Skadesreperation - plads til forbedringer

Fået lavet reperation af min Golf 5 GT i hvid igennem forsikringen hos dem. De skulle skifte forkofanger, lygteglas, kølerhjelm, sprinklertank. Det tog vel 14-18 dage og det var fint. De havde ramt den samme hvid perfekt og endda husket GT sport emblemet på fronten så det var helt ok. Dog måtte den retur igen fordi sprinkler tanken var utæt og faktisk også tom. Jeg nåede at spilde 3 liter sprinkervæske inden det gik op for mig det, fes ud nedenunder. Dermed spildte de noget af min tid, og tilbød ikke engang en lånebil gratis. Jeg ønskede at afregne lånebil med det samme, men det kunne de heller ikke håndtere, den SKULLE sendes med posten og den fik jeg så 15 dage senere.

13 de fevereiro de 2019

Super god service

Jeg kan varmt anbefale VW i Odense. Der var kommet en bule i min nummerplade + kofanger. Jeg var i tvivl om, hvad der skulle laves, så jeg kørte forbi VW for at få lavet en vurdering. De tog et par billeder og ringede tilbage, at jeg bare kunne komme forbi, så lavede de det. Det tog ikke mere end 20 minutter at rette nummerpladen ud, og jeg skulle ikke give noget for det. Super god service, og jeg blev mødt af smilende og venlig personale.

7 de dezembro de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Min nye Touren havde en fejl en uge…

Min nye Touren havde en fejl en uge efter jeg havde hentet den. Jeg ringede til dem, og regnede selvfølgelig med at få en lånebil. Det kunne jeg ikke. Jeg skrev derfor til VW dk om det virkelig kunne passe. Næste morgen blev jeg ringet op af en sur medarbejder fra SMC Odense, som sagde at hvis jeg skulle bruge sådanne trusler, stoppede vores samarbejde nu. Det endte dog med at jeg fik min lånebil. VW sagde der ikke var noget galt (periodisk fejlmelding fra p.bremse). Da jeg skulle til 30.000 km service valgte jeg derfor Flensburg Da jeg bestilte tid spurgte de med det samme hvorfor jeg ikke var kaldt ind og havde fået ændret den dims i håndbremsen, for det kunne de se i computeren at det skulle min bil have gjort. SIden den dims er ændret har der ikke været noget problem. Jeg kan endnu værre historier fra min tidligere Touren, men de er lidt gamle nu.

3 de dezembro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt at få så god service

Jeg vil gerne sige tusind tak for den super gode service, som jeg fik af Claus Bjerg, da jeg ville returnere nogle vare til VW webshop. Der opstod nogle problemer, fordi jeg havde valgt at afhente pakken hos dem og retur label var ikke kommet med og jeg havde også misforstået retur proceduren. Man skulle selv sende pakken retur med posten og bruge retur label, selvom man fik den leveret til en VW butik(de sender vidst normalt ikke pakken retur af samme forsendelses system). Han fortalte mig at Butik og webshop er to forskellige afdelinger, men Claus hjalp mig alligevel med at få sendt varen retur og kontaktede 'webshop retur afdelingen' for mig angående den manglende retur label og omkring den generelle retur procedure.
Det endte med at han fik sat min retur sag igang og ville sende min pakke tilbage for mig. Derefter fik jeg hans kort med nummer og navn på vedkommende han har snakket med i retur afdelingen, så jeg har mulighed for at klage hvis pengene ikke kommer ind på min konto.

Igen tusind tak for hjælpen til Claus Bjerg

Med venlig hilsen Lotte

12 de novembro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg sendte en positiv sidste år da vi…

Jeg sendte en positiv sidste år da vi valgte og lease. Nu sender jeg en igen, da vi igen igen har modtaget service i top klasse. Den her anmeldelse er direkte til Alexander som arbejder i jeres butik i Odense. Vi har valgt at købe bil igennem jer, da vi modtager god service, i er opmærksomme og vi går god behandling. Det er derfor endt med en møg lækker bil og en utrolig behagelig og fed oplevelse som vi fortælle til mange - i har nu fået to ambassadører - tillykke ☺️☺️ Lov mig, at han får et klap på skulderen :-)

6 de novembro de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke eksisterende kundeservice og mangel på intern kommunikation!

Jeg forstår ikke hvordan VW Danmark kan være tilfredse med denne afdeling (VW Odense). De leverer den til dato dårligste kundeservice jeg har oplevet. Fik hentet min bil med mobilitetsservice en tirsdag aften og bragt til VW Odense. Jeg ringede næste morgen med henblik på at få en melding på hvad der var galt med bilen. Vedkommende som tog telefonen prøvede at få fat i værkstedet uden held. Så jeg fik at vide der blev lagt en besked og at jeg ville blive ringet op snarest. Jeg fik ingen meldinger og ringede tilbage flere gange for at høre om der var noget nyt at fortælle. Vi fik blot at vide at de ikke kunne få fat i værkstedet, men at der blev lagt en besked om at de skulle kontakte os hurtigst muligt. Dagen efter (torsdag) blev vi om formiddagen ringet op af kundeservice med besked om at bilen var den næste i køen. Da vi stadig intet havde hørt om eftermiddagen fik vi, af omveje, fat i det direkte nummer til værkstedet. De havde endnu ikke kigget på bilen.
Når en bil kommer ind med mobilitetsservice er den pr. definition prioriteret. At de ikke magter at bruge de 10 minutter det tager at sætte en tester på og udlæse fejlen i løbet af de to dage den har stået er latterligt. Det mindste man kan gøre er at oplyse kunden om hvad der er galt og give en tidshorisont på hvor lang tid det vil tage at reparere bilen og en anslået pris. Hvis bilen ikke kan laves indenfor 24 timer af at man har kontaktet mobilitetsservice har man ret til en lånebil, såfremt der er en ledig. Jeg spurgte kundeservice hvordan det forholdt sig ved behov for en lånebil. Det skulle jeg aftale med værkstedet. Det værksted som ikke ringede tilbage. Efter at have læst anneldelser her på trustpilot, tør jeg slet ikke få den lavet ved VW Odense. Vi har fået kørt bilen til et andet værksted. Aldrig mere VW Odense!

12 de julho de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

De kom med et tilbud på en demo bil

De kom med et tilbud på en demo bil, men da den skulle betales ville de lige have 30000kr mere, da de ikke ville sælge den til den pris de først var kommet med. Fup og svindel er det. Valgte ikke at købe min bil der.

25 de junho de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg ville aldrig gå her igen! Penge over kundeservice.

Jeg ville aldrig gå her igen! Service? Nej, der er ingen service. De ringer aldrig tilbage, de vil ikke levere en lånbil og de er så uhøflige på VW! Det handler om pengene og ikke om kundeservice. Penge over kundeservice er ikke et firma jeg ønsker at bruge.

9 de junho de 2018

Ingen service

Det er desværre det eneste sted i Odense, der har VW. Vi har 2 VW i familien, og er rigtig glade for bilerne, men vi er efterhånden klar til at køre til Middelfart eller Kerteminde.
ALDRIG til at komme igennem pr. telefon. 5 ugers ventetid på reparation af en skade - INGEN opfølgning fra værksted - skadecenter - eller salgsafdeling

19 de março de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

skal aldrig aldrig mere ud til smc…

skal aldrig aldrig mere ud til smc odense hold kæft en flok klaphatte de holder ikke en skid af det de lover de ringer ik tilbage som de lover de løber fra deres ansvar når vi har aftalt noget med dem jeg kan kun sige lad være med at køre til smc odense i bliver taget ved næsen så hvis i vil lytte til et godt råd så find et andet værksted mvh dennis hansen

21 de fevereiro de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Måske landets dårligste værksted .. prøv selv hvis du tør

Dette værksted er så katastrofalt ringe, og personalet er så ekstremt uforskammede, at det er fuldstændigt uden ende og begyndelse, De skiftede 2 dæk(pris ca 6000), men sporede ikke dækkene korrekt, så jeg nu få måneder senere skal have nye. De skiftede olie på min DSG gearkasse, men påfyldte forkert oile, og det var efterfølgende nødvendigt at skifte gearkassen, pris ca 70,000, som jeg selv kom til at betale 6000 af .....(jeg havde absolut ingen skyld i miseren, og jeg havde foretrukket at beholde den originale gearkasse) .. Jeg fik at vide at prisen var 8000 plus montage for et nyt bakkamera .. Det kostede mig senere 2500 inkl montage i Flensborg. Dette er ikke det eneste elendige værksted jeg har været udsat for, men sagen er også, at dette er et vanvittigt dyrt værksted .. service på min Golf kostede 15.000 inkl de 2 fejlsporede dæk nævnt tidligere. 15000 for service på en Golf, og en ny gearkasse oveni.. det er fanme flot
Iøvrigt har de også taget betaling for ikke udført arbejde. De tog 2000 for 'diagnostik' og meddelte at de desværre ikke kunne finde fejlen. 2000 for intet .. jeg kunne ikke bevise at de ikke havde ledt efter fejl, og var nødt til at betale.. skån jer selv for dette vanvid

14 de novembro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

En super service af Claus Hansen fra VW …

En super service af Claus Hansen fra VW direct. Bilen skulle have 150.000 km eftersyn. Jeg ringede rundt til forskellige værksteder og VW var billigst, når man tager den medfølgende auto service med i prisen.
Du udførte flere ting på bilen uden beregning så er bare super tilfreds.
Folkene i check.in var venlige og der var kaffe og morgenbrød.

Sidste gang jeg skulle have lavet bil, hvor bagfjedre skulle have skiftet lå VW prisen 50% lavere end det dyreste sted jeg forhørte mig, og klart billigst. Også da var service i top.

13 de setembro de 2017
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårligt værksted

Udemærket salgsafd. Men utrolig ringe serviceværksted. Har sjældent besøg dem uden der et eller andet galt. Fx ingen eller forkert lånebil selvom den er bestilt ved tidsbestilling. Og det vil hellere bruge tiden på dårlig og arrogante undskyldninger end at finde en løsning på deres selvskabte problemer.
Af samme grund blev der ikke genvalg ved udskiftning af 2 af vores VW'er og højst sandsynlig heller ikke den 3. Orker ikke det værksted længere. 3 år var nok

14 de novembro de 2016
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais