Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert stort udvalg af både Rom og Whisky, og serviceniveauet er i top af de behagelige mennesker, med en god viden, når man besøger dem, samt leveringen af ordre fra websiden er hurtig. Jeg har kun... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor og flot forrentning. Kæmpe udvalg af Whisky, Rom og andre lækre sager. Venlig og imødekommende personale. De vil virkelig gerne dele deres viden og erfaringer og så kan man da også få en smagspr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte en flaske rom fra foursquare, til den rigtige pris, 2 dage efter ent bestilling kunne jeg hente den. Det kalder jeg hurtig service. Venlig hilsen Olsen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering. Jeg havde bestilt 2 flasker portvin, hvoraf den ene desværre var udsolgt. Whisky.dk kontaktede mig straks (morgenen efter bestillingen) så jeg fik... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de licores

Escrito pela empresa

Danmarks største spiritus-univers. Vi har et stort udvalg af whisky, rom, gin, vin, øl og meget mere. Er du samler eller vil du gerne investere i whisky? Så er vores skatkammer fyldt med unikke flasker.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste kundeservice jeg har fået…

Den bedste kundeservice jeg har fået længe!
Jeg skulle bruge en bestemt whisky med en dags varsel, og kunne ikke finde den hos andre forhandlere. De kunne desværre ikke nå at få den hjem fra deres fjernlager, men guidede mig til en anden whisky som levede fuldt op til samme kriterier.
Rigtig god kommunikation og god service hele vejen igennem. Min største anbefaling til whisky.dk

8 de fevereiro de 2023

SUPER GOD kundeservice

SUPER GOD kundeservice. Virkelig service minded og klar på at finde en løsning. Har altid kun haft gode oplevelser generelt med whisky.dk plus deres leveringstid kun er på 1 dag (hvert fald hjem til mig)

22 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og hurtig levering

De var søde og rare og fik løst et problem med en manglende vare i ordren. Den manglende vare blev sendt uden jeg skulle betale det, og den kom med en fin rød sløjfe på, hvilket var en dejlig overraskelse. Vil klar handle her igen

20 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering samt god indpakning

Jeg købte nogle forskellige øl. I ordrebekræftelsen stod der, at leveringen var op til 5 hverdage.
Jeg modtog hele min ordre dagen efter.
Jeg er meget imponeret over den hurtige levering. Samt alle flaskerne var pakket rigtig godt ind.
Jeg kan varmt anbefale, at handle hos whisky.dk
Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler her.

24 de novembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service, og super indpakning.

Jeg ringede ind for at høre om leveringstider, og fik afvide at den vare jeg kiggede på var på lager og de kunne levere den inden for et par dage. Skyndte mig og bestille, fik den leveret 22 timer senere på nærmeste posthus. Den var så godt beskyttet i kassen jeg modtog den i, som jeg aldrig har set før. Jeg tror om man så tabte den fra 10. etage ville den stadig ikke gå istykker, dybt imponeret over denne service som jeg aldrig har oplevet før. Klar 5 ud af 5 her fra, og bestemt et sted jeg vil anbefale andre at handle.

24 de agosto de 2022

Manglende kundeservice

Havde bestilt en flaske snaps som skulle gives som gave, selv bestilling og levering forløb uden problemer. Men så stoppede den positive oplevelse også, den leverede flaske var desværre en forkerte flaske, som var billiger end den bestilt og BETALTE flaske. Har nu uden held prøvet at kontakte deres kundeservice både via telefon,mail og deres online chat uden nogle former for svar. Jeg kan nemt forstå at der kan ske en fejl, men vil ikke finde mig i at blive snydt og derefter opleve at det er umuligt at få kontakt til leverandøren. Håber at whisky.dk reagerer på denne anmeldelse

4 de agosto de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg tog bilen,kørte syd på

Jeg tog bilen,kørte syd på, med lommen fyld, fordi nu skulle der købes Rom!

jeg kommer ind i butikken og bliver mødt af en mand, der er ca. lige så opgivende som mine lærlinge er en mandag morgen. jeg siger frisk til ham ¨goddag, jeg nåede det lige inden i lukkede¨ manden svaede stille jaaaa.
Jeg siger igen ¨jeg kan se i har 2 fine flasker caroni stående jeg godt kunne tænke mig¨
manden ser spørgende på mig til jeg siger ¨rom?¨
han spørger mig så om det er noget jeg har set på nettet, i så fald er det ikke sikkert det er i butikken
jeg spørger ham så om det er noget vi kan lede efter, og han acceptere heldivis.
Vi finder meget hurtigt flaskerne, fordi han i bund og grund godt vidste hvor jeres caroni afsnit er. Og vi fandt så de dejlige flasker Caroni natioens (både 21 års og en 23 års). Nævner så for manden at jeg desværre har set 23års flasken billigere ved en konkurrent, om han vil matche prisen? Det var ikke noget han måtte tage stilling til da det ikke er hans forretning.
Jeg spørger så igen, er det noget vi kan finde ud af? Og der får jeg det dejlige svar, ja i morgen kan jeg godt finde ud af det, det er så der jeg nævner jeg er kørt 40 minutter for at se på flasker, så regnede med jeg kunne tage dem med hjem i dag, men dette var ikke en mulighed.
Da jeg så ser flaken der er 21 år gammel, har den nogle brugsskrammer på undersiden, manden forklare mig så at det er sådan i modtager nogle flakser. Selv om det er TYDELIGT at se at det er fra den bliver trukket ned af hylden, så bliver undersiden hvid på grund af slitage.. det var så der jeg besluttede mig for at jeg ikke var velkommen ved whisky.dk

Der var på ingen måde nogen respekt omkring at jeg kom ind i forretningen. Og gad ikke engang at be om at vise mig 23 års, og for den sags skyld den versailles 30 års. Men jeg bruger da bare mine penge et andet sted når nu jeres ansatte ikke er interreseret i at handle med jeres vare når vi er 10 minutter i lukketid.

Sendte denne besked til ejeren af butikken, der selvfølgelig ville beklage. Han undskyldte med at hans ansat var igennem noget træls på hjemmefronten. Og det med at flaskerne var åben, var selvfølgelig fordi han vil have dem udstillede i hans butik. Ja du læste rigtigt, jeg skulle købe en “brugt” Rom, det sammen gælder hans 23 års caroni, den er også åbnet og taget ud af original emballage og stillet foran!
Hvis det er en Rom til 200-700 kr, kan jeg acceptere man udstiller den i butikken. Men at man åbner en limited flaske fra et lukket destilleri og vil derefter sælge det til fuld pris OG som et samleobjekt, der falder ALT respekten omkring whisky.dk
Hvis det er sådan man behandler samleobjekter så skal man forlade denne branche.
Ellers en meget nydelig butik, syntes dog der var utrolig varmt der Inde (en renoveret lade jeg desværre ikke lagde mærke til om der var køl og varme på)

21 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Stort udvalg og fin service!

Efter at have handlet +10 gange hos Whisky.dk kan jeg vidst roligt udtale mig, med en hvis form for ekspertise. Det flyder med lækre vare, med gode og nyttige varebeskrivelser. Så uanset om du er til øl, gin, glas, whisky eller noget helt 5. Så er der RIGELIGT med muligheder!

9 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Første gang jeg bestilte fra whisky.dk

Første gang jeg bestilte fra whisky.dk, gik det ikke helt som forventet. Jeg ventede i lang tid på min pakke, og da den ikke kom efter to uger ringede jeg. De var meget flinke og fortalte at varen ikke var på lager, så de sendte mig en større flaske for samme pris istedet.

29 de maio de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Firmaet tjekker ikke mindste holdbarhed…

Firmaet tjekker ikke mindste holdbarhed på levnedsmidler inden de sendes til kunden
Jeg købte 3 gange Worcester sauce med udløbsdato maj 22 bestilling bleb lavet 26 april 22
Skriver til deres kundeservice har intet svar fået ringer så til dem hvorved manden i den anden ende tilbyder tilbagebetaling for den ene flaske da det ikke kan betale sig for nogen at sende dem tilbage .
Den tilbagebetaling er stadig ikke gjort
Altså varm luft de er åbenbart ligeglade med deres kunder
Det var så sidste gang jeg køber noget af dem

6 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

I had such an awesome experience with…

I had such an awesome experience with Whisky.dk. I had sent Whisky from scotland for Christmas gifts to relatives (I live in Australia) and unknown to me, there are import taxes that the recipients need to pay. So they were all delayed at customs then returned to sender. Thank Brexit! So, I souced a distributor within Denmark, Whisky.dk, they took the order, and had it deilvered within 2 days. Amazing. Great range, competitive prices, and even answered all my questions in English. Thank you to the team. Definitely recommend.

14 de fevereiro de 2022

Super kunde orienteret

Super kundeservice. Havde to gavekort som jeg ville bruge på siden. Desværre kan deres system ikke håndtere at man bruge to gavekort på en bestilling.
Men en mail og en løsning kom i hus. Bestilte mine to ordre, så skete der en fejl med det ene gavekort. Endnu en mail og en opringning fra kundeservice, og endnu en løsning, så har fået mine varer tilsendt allerede dagen efter.

Kan kun anbefale whisky.dk🙌

12 de fevereiro de 2022

Fik i julegave

Fik i julegave. 2 x billetter a 299 kr til whiskymesse i Kolding januar 21. Pga corona situationen valgte vi ikke at tage til smitte-spredning. Spurgte om refundering eller nye billetter til 22, men nej. Pengene spildt. Køber aldrig igen noget hos dette firma
KØB ALDRIG NOGET hos dette firma

19 de janeiro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais