Jeg havde en serviceaftale hos Autoleth Haderslev på min BMW X5 fra 2018, som kostede 16.660 kr. Aftalen gjaldt i 3 år eller op til 194.xxx km. Jeg ventede på at blive indkaldt til service, som d... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har nu benyttet Autoleth A/S flere gange, både til planlagte og akutte besøg og hver gang har jeg fået en service i topklasse. Alle opgaver er blevet løst professionelt og med høj grad af... Ver mais
A empresa respondeu
Har handlet en BMW 118i M-Sport hos Autoleth og fra første e-mail forespørgsel til udlevering af bilen har Jesper været på pletten med fornuftig byttepris for den gamle bil og kyndig vejledning i... Ver mais
Gammel Christiansfeldvej 51, 6100, Haderslev, Dinamarca
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Købte en bil hos Autoleth i slut maj 2024. Købsprocessen var uden besvær og med meget god og professionel kundeservice af Jesper - alt passede bare og hele processen var gennemsigtig og ærlig - bilen havde nogle mangler, som sælger opdagede efter købet, men løste alt der skulle laves uden beregning og endda med gratis lånebil - ikke ligesom andre tidligere forhandlere, der skjuler småting osv. og ikke vil stå til ansvar. Efter noget tid havde bilen nogle mindre mekaniske problemer, hvilket Autoleth tog fuldt ansvar for og dækkede alle omkostninger for reparationer - og igen med gratis lånebil i perioden. De holder det de lover og forsøger ikke at undgå diverse reklamationer og forsøger at give køberen skylden for fejl/mangler, men står ved det de sælger. Tak til Karina og Christian for den ekstraordinære service, de har stillet til rådighed efter købet af bilen. Det er sjældent man finder det hos bilforhandlere i dag. Derudover giver de gode priser på bmw service. Professionelt og autoriseret værksted med priser i den lavere ende end andre værksteder tilbyder.
Vh Ratko

Resposta da Autoleth A/S
Ville have givet 0 stjerner hvis jeg kunne...
De lavede meget mere på min bil end jeg havde bedt om, og uden at informere mig om det, så nu står jeg med en kæmpe regning, for noget jeg enlig ikke havde behøvet....

Resposta da Autoleth A/S
Hold jer langt væk fra AutoLeth!
D. 31.5.2024 får jeg lavet service på en BMW X5 fra 2021, som har kørt 65.000km, hvor man bl.a. skifter tændrør.
Godt 1 måned senere skal jeg på kør-selv-ferie, men bilen viser en drivlinje-fejl efter 2 timers kørsel.
Efter 4,5 uger på værksted i Tyskland, finder man ud af, at de tændrør AutoLeth havde skiftet ved service måneden forinden var ubrugelige.
AutoLeth mener ikke det er deres ansvar, selvom det er tydeligt at fejlen på bilen er pga. tændrørene. Man er også i tvivl om AutoLeth overhovedet har skiftet dem, hvorfor de nu bliver sendt til undersøgelse hos BMW. Dette på trods af, at de har noteret det i servicebogen.
Pinligt at man på den måde for løber fra sit ansvar. Vil på ingen måde anbefale jer at benytte dem - Hold jer langt væk!
Som bonusinfo, kan jeg også fortælle, at de har en internt politik om IKKE at lave kulance-sager, men i mit tilfælde dækkede de det ind under at BMW ikke lavede kulance-sager på importerede biler i DK. Dette fik jeg bekræftet af anden BMW forhandler at det var løgn. De lyver og ansvarfraskriver sig i stor stil.
Køb af ny el-bil BMW iX3
Det var en stor fornøjelse at købe en "ny" el-bil ved Jesper fra Autoleth. Han fik en lang liste over udstyr og farve kombinationer. Personligt tænkte jeg den skal han lige bruge noget tid på at finde, men der gik kun 14 dage, så havde jesper fundet vores nye bil, med alle de kriterier jeg havde givet ham. Resten af handlen gik smurt som forventet. Det var en stor fornøjelse at handle hos Autoleth. Det er mit håb næste gang vi skal have "ny" BMW at Jesper er at finde hos Autoleth.
Er lige netop kommet hjem efter min BMW har været til service ved Autoleth A/S.
Fra min første mail kontakt til service var udført.
er alt gået helt glat. og de personer jeg har haft med at gøre. har været yderst - servicemindet, smilende, professionelle, kompetente og engageret.

Resposta da Autoleth A/S
Ærgerlig oplevelse, hvor tilliden forsvandt gradvist og til sidst som dug for solen.
En mindre kosmetisk forsikringsskade bliver på ingen tid kæmpestor med flere ting på min bil, der simpelthen bare må laves! Den dyreste er jo så i øvrigt aldeles uundgåelig, at netop de laver...
Da jeg kun ønsker den kosmetiske skade lavet hos autoleth og ikke de andre ting, og vil tale med mit forsikringsselskab om, hvad jeg lige gør mht, at bilen ønskes flyttet til et andet værksted for rep af resten, starter bøvlet med mange utroligt lange forklaringer og mails incl “trusler” om dobbelt selvrisiko og ekstra regninger. Og kommentaren under en telefonsamtale med mekaniker: “det jo er en gammel bil, du har” - (den er fra 2015)!
Hele forløbet toppes smukt af værkstedet med:
-en nøgle, der ikke placeres tilgængeligt, da min bil skal afhentes - til trods for mit opkald netop om dette tidligere på dagen - ikke engang nøgleboksen og en tilsendt kode anvendes... Således må jeg selv må træde ud af et møde på job og sørge for, at en nøgle fremskaffes.
- og helt grotesk afleveres bilen på det andet værksted med en skade (en liste der helt tydeligt har fået et knæk), der er sket mens bilen var i værkstedets varetægt. En meget synlig skade på en knækket dørliste, som på ingen måde kan overses, og som de ikke på noget tidspunkt informere mig om og i øvrigt ikke kan forklare, da jeg opsøger kontoret efterfølgende. De topper så deres ansvarsfraskrivelse ved at skyde skylden på mig, selvom jeg har billeder af det modsatte. Jeg har aldrig oplevet noget så uordentligt og uprofessionelt.
Uden mit helt fantastiske forsikringsselskab med stor forståelse for min situation, der fik talt en form for fornuft med Autoleth, og en bilkyndig i min vennekreds havde jeg ikke kunnet andet end stå med en fornemmelse af at blive snydt her uden at kunne påpege hvordan.
Når en mekaniker efterfølgende henter de, på video anviste skaders omfang, i land som knap så presserende, bør alle alarmklokker ringe. Og ligeså når forklaringerne på hvorfor dit og hvorfor dat bliver mistænksomt lange. Autoleth viser sig som eksperter - i ansvarsfralæggelse.

Resposta da Autoleth A/S
Kommet ved Autoleth gennem mange år.
God service, kompetente medarbejdere hele vejen rundt.

Super god service! Service i øjenhøjde ! En fornøjelse

Resposta da Autoleth A/S
En stor tak til Jesper for god kommunikation, tålmodighed og service, i forbindelse med køb af bil.

Resposta da Autoleth A/S
05-05-2022, skulle auto-leth haderslev, udføre en forsikringsskade på min bmw grand turismo, blev ringet op af værkfører john gabelgaard, bilen har kørt over 200000 km at kæderne i motor kunne springe, jeg sagde ok pris 22.400,00 dk. john gabelgaard oplyste ikke at der var restrektioner på motor, da jeg fik bilen havde den ikke samme lyd, d.12-06-2022, bilen skrev i nød program søg værksted, blive bilen testet på deres værksted, pris 1125,00 dk. men nu var det galt med partikelfilter skifter til nyt, så var der galt med katalysator, blev skiftet, så var der galt med turbolader blev skiftet, til sidst vidste det sig at det var katalysator der var stoppet, blev også skiftet. havde man undersøgt dette, de ovennævnte ting er skiftet på et andet værksted, jeg har mistet alt tillid til auto leth, da bilen har kørt ca 10000 km med ny kæder d. 09-04-2023, springer kæderne. bilen bliver kørt ud til auto leth haderslev, man har i følge købeloven 2 års garanti, i 2020 blev bilen tippet, d. 29-12-22 ved padborg elektro blev optimering slettet.
johs gabelgaard oplyser at garanti på motor bortfalder på grund at bilen har været optimeret, da kæderne springer var den ikke optimeret.
bilen stod ved auto leth i 1,5 måned de ventede på en taksator, bilen var splittet i atomer fik regning på 9070,00 dk. hvad skulle han med taksator når der ikke er nogen garanti.
bilen fik en ombygningsmotor 50.000,00 dk. johs gabelgaard skulle have 80.000,00 dk. jeg har brugt ca 100.000,00 dk, som auto leth skulle betale.
jeg synes det er utroligt at bmw danmark kan være garant for auto leth haderslev, at sådan et useriøs firma kan kører videre.
Stort udvalg i BMW og klargøring af bilen var perfekt. Rasmus var meget dedikeret i hele købsprocessen. Jeg fik en grundig gennemgang af bilen, da jeg skulle hente den. Samlet set en meget god oplevelse at købe bil hos Autoleth.
Vores bil skulle repareres efter den var en tur i grøften. De startede ud med at give os en deadline på 1 uge, herefter blev den rykket til 3 uger. Vi endte på 2 1/2 måned. Deadlinen blev rykket 5-7 gange. Hver gang med gode og dårlige undskylninger. Hver gang skulle vi selv ringe og spørge om bilen var klar, ingen kontaktede os. Hver gang havde vi rengjort lånebilen fordi vi regnede med at få vores bil tilbage. Vi havde desuden lånt en lånebil som meldte motorfejl, hvilket vi fik at vide at vi blot skulle se bort fra, hvilket ikke er betryggende at køre i i 2 1/2 måned. Vi har indtil da været tilfredse med Autoleth Haderslev, men nu overvejer vi da om vi skal køre den et andet sted hen næste gang. Hvis i regner med at det varer 2 1/2 måned, så sig det fra en start
Imødekommende, opmærksomme og lyttende.
Jeg have et ønske om at ændre på den originale undervogn, grundet følsomhed overfor sidevind, specielt på motorvej. Jeg køre lange ture ofte, og manglede lidt stabilitet. John og Karina havde hurtigt både en løsning, fastpris samt en dato for udførslen.
Samtidigt blev en mindre bagskade udbedret, og John tilbød en BMW serviceaftale, jeg ikke kunne modstå. Super pris, glimrende service, gratis lånebil og alle krav blev indfriet mht. stabilitet i den nye undervogn. Som bonus er feedback af vejens overflade tydeligere, hvilket jeg holder af, samt markant mindre dyk i undervognen ved "motorbremsning" hvor strømmen ledes tilbage på batteriet. Som at få en ny bil igen. støvsuget, opdateret og opgraderet.
Jeg kan kun anbefale Autoleth.

Resposta da Autoleth A/S
Waow! Vi stod og manglede en lidt akut bil og var forbi samtlige forhandlere i byen! Byens rareste sælger Rasmus! Rasmus fandt sig tid til at lytte og snakke med os, samtidig med at han fandt det helt perfekte match.
Stor ros herfra, vi super tilfredse og overrasket over den kundeservice der blev leveret
Hentede i dag min nye, brugte bil hos Autoleth. Jeg var første gang nede og se den for 5 dage siden. Siden da har sælgeren Rasmus ydet den absolutte bedste service og svaret på alle mine spørgsmål - både via opkald, betjening i butikken og på sms. Jeg er fuldt ud tilfreds med både køb og oplevelse. Jeg har hele vejen igennem følt mig i gode og profesionelle hænder med den helt rigtige vejledning hos Rasmus. Jeg kan absolut anbefale køb af bil hos Autoleth!
Købte bil ved Jesper fra autoleth, super professionel service, gav sig god tid til at gå bilen igennem med mig, og var virkelig behagelig.
Jeg købte min første bil hos Jesper fra Autoleth. Fra første kontakt, vejledning, indhente tilbud og afhentning af bilen, var der intet at sætte en finger på. God service som man husker! Næste gang må det blive en BMW jeg stikker afsted med! ;-)
Rigtig god service, blev hele tiden informeret om forløbet, så jeg følte mig tryg igennem hele forløbet med at købe ny bil.
Der var god tid til at besvare spørgsmål og jeg fik en fin gennemgang af bilen ved afhentning.
God og professionel rådgivning.
Jeg skulle ud af firmabil og ud og have en bil.
Jeg oplevede god og ærlig rådgivning da jeg kiggede på en BMW 118I hos autoleth.
De var gode til at besvare spørgsmål og proaktive og venlige til at følge op.
Jeg snakkede med Rasmus.
Altid god service hos Autoleth og venlig betjening
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.