www.dynamicweb.dk Opiniões 14

1,8

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software
  2. Fornecedor de soluções de e-Commerce

Informação fornecida por diversas fontes externas

Dynamicweb giver dig Content Management, Ecommerce, Digital Marketing og Integration i én samlet platform. Det samler dine data og gør det muligt at levere personaliserede budskaber gennem alle online kanaler.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Var til jobsamtale ved chefen på et…

Var til jobsamtale ved chefen på et tidspunkt. Han er bimlende gal - ævlede om at kvinder ikke kan føde under vand. Dude, get your facts straight :-D

12 de agosto de 2024
logótipo da www.dynamicweb.dk

Resposta da www.dynamicweb.dk

Hej Ole

Vi har lidt svært ved at se dit navn i vores systemer og har derfor lidt svært ved at følge op på din anmeldelse. Vi har derfor skrevet til dig via trustpilot, så hvis du vil komme retur på vores henvendelse, så vil vi meget gerne følge op og lære fra din oplevelse. Du er også velkommen til at kontakte os på job@dynamicweb.dk.

DynamicWeb

Classificada 5 em 5 estrelas

Brugervenlig og effektiv salgs- og marketingplatform!

Dynamicweb gør det nemt for os, at håndtere hele vores digitale forretning ét sted. Det betyder, at vi ikke længere skal bruge tid og ressourcer på forskellige platforme og komplekse integrationer.

Vi arbejder med deres Rapido løsning, som er meget brugervenlig og nem at komme i gang med. Især for os, som bare gerne vil øge og optimere salg og marketing – uden at være konstant afhængig af udviklerhjælp og kode.

11 de abril de 2019
Classificada 4 em 5 estrelas

Stærkt eCommerce med integreret CMS

Dynamicweb er et af de mere undervurderede CMS/eCommerce værktøjer i norden. Systemet kan mere end de fleste lige regner med. Til trods for at det er closed source kan man som programmør udvide det som man ønsker vha. af API'et. Med værktøjer som email marketing, personalisering og dynamisk brugersegmentering er man stærkt kørende til at skabe vækst på sin webshop. Og det fede er at disse værktøjer er dybt integreret og hænger sammen. Hvis man bruger og implementerer platformen korrekt, kan den performe på et meget højt niveau.

21 de maio de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

En super effektiv online salgs- og marketingplatform

Nu har jeg arbejdet med Dynamicweb gennem de sidste 8 år og har altid været rigtig godt tilfreds med deres løsninger.
Dynamicweb har hele tide formået at udvikle både deres CMS og eCommerce løsning i takt med de hurtig skiftende krav, der er inden for eBusiness.
Dette er både i forhold til backend brugernes krav, men i høj grad også i forhold til online kunders skiftende adfærd og krav til en moderne e-handels løsning.

30 de abril de 2015

Jeg anbefaler gerne

Vi har kendt Dynamicweb siden den spæde start i 2000 og det har været en god oplevelse. Kan med glæde konstatere at de nye versioner bliver bedre og bedre. Og med den nye prisstruktur etc. - vil jeg gerne anbefale Dynamicweb.

29 de abril de 2015
Classificada 1 em 5 estrelas

Fornuftigt system, elendig support

Jeg har de sidste 7 år arbejdet som administrator for forskellige DynamicWeb-løsninger, der alle har udmærket sig ved en fornuftig brugervenlighed.

Dynamicweb CMS har imidlertid den store anke, at support og opdateringer er ekstremt afhængige af, hvor godt partnerne er klædt på, da man som administrator/bruger ikke kan få nogen hjælp direkte hos Dynamicweb. Derfor kan opdateringer ofte komme højest overraskende og med direkte funktionsfejl.

Al support skal trækkes ud af systemet og har desværre gjort, at jeg ofte har oplevet lange nedetider på løsningerne.

21 de fevereiro de 2012
logótipo da www.dynamicweb.dk

Resposta da www.dynamicweb.dk

Hej Thomas,

Jeg er ked af at læse din anmeldelse om, hvor du jo egentligt tilkendegiver, at Dynamicweb CMS er meget godt, men at du ikke har været tilfredse med kompetencerne hos de partnere du har arbejdet sammen med. Til din orientering kan jeg fortælle, at vi løbende tilstræber at dygtiggøre vores partnere og rent faktisk opdeler dem efter kompetencer - se mere på http://www.dynamicweb.dk/partnere.aspx. Har du spørgsmål om hvilke partnere, som kan opfylde dine forretningsmæssige behov, så skal du være velkommen til at kontakte mig.

Mvh.

Christian Beer
Dynamicweb Software A/S

Classificada 4 em 5 estrelas

Overlegen .Net baseret CMS

Som frontend-udvikler hos Andersen & Blæsbjerg har jeg arbejder med Dynamicweb CMS i 3 år. Systemet er solidt og er med tiden blevet langt bedre på SEO og antallet af muligheder i opbygningen af templates. Håndtering af sprog og flere sites i samme løsning fungere også overlegent.
Fra vores kunder (administratorerne) får vi ikke mange klager og man udtrykker glæde over brugervenligheden.
Den sidste stjerne mangler, pga. Dynamicweb sommetider uproduktive og ineffektive support.

4 de outubro de 2011
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais