Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

💕Jeg var glædeligt overrasket over den taske, jeg købte online hos LoveOfGreen. Det er den fineste kreation i patchwork af mange forskellige stykker stof i forskellige mønstre og farver. Den er... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er meget glad for at have fundet loveofgreen.dk Designet og de billige priser fik mig til for første gang at købe tøj over nettet. Camilla besvarede gladeligt alle mine spørgsmål, og varen kom s... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er overrasket over øko- og fairtrade tøjets kompromisløse design, og hvor billigt det i grunden kan være at tænke bæredygtigt, når man køber tøj. Jeg savner dog lidt grundigere beskrivelse af tøje... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun positivt at sige om love of green. Jeg synes det er en fantastisk hjemmeside. Jeg har bestilt flere gange og har hver gang fået en super god service. Jeg giver de varmeste anbefalinger vid... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Love of Green – Bæredygtig Mode og Livsstil Hos Love of Green tror vi på en mere bæredygtig fremtid – en fremtid, hvor mode, accessories og livsstilsprodukter ikke kun er smukke, men også skånsomme for miljøet. Vores sortiment består af håndplukkede varer fremstillet med omtanke, herunder tøj af genanvendte sarier, naturlige accessories og økologiske livsstilsprodukter. Vi lægger stor vægt på kvalitet, bæredygtighed og fair trade-principper, så du kan handle med god samvittighed. Vores produkter er nøje udvalgt med fokus på at reducere spild og støtte små producenter verden over. Kundeservice er en hjertesag for os, og vi bestræber os altid på at give en tryg og positiv oplevelse, når du handler hos os. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – vi er her for at hjælpe! Tak fordi du støtter en grønnere verden med Love of Green 💚

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

💕Jeg var glædeligt overrasket over den…

💕Jeg var glædeligt overrasket over den taske, jeg købte online hos LoveOfGreen.
Det er den fineste kreation i patchwork af mange forskellige stykker stof i forskellige mønstre og farver. Den er smuk, unik, samt meget vellavet og brugbar, med en robust og tilfredsstillende lang rem så den kan bruges som jeg foretrækker det: crossbody.
Derudover er jeg imponeret over butikkens fantastisk hurtige forsendelse, deres søde vibes, og pæne indpakning af min vare , samt deres superrimelige priser. 💕

4 de junho de 2025

Resposta da Loveofgreen

Tusind tak for de flotte ord :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Love of green: kvalitet og god service

Hos Love of green har jeg lige modtaget et smukt tørklæde, der helt levede op til mine forventninger. God kvalitet og hjemmelevering, hvis man ønsker det.

18 de setembro de 2024

Resposta da Loveofgreen

Mange tak for de pæne ord, jeg er glad for at varen levede op til dine forventninger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukke unikke varer og god kundeservice

Smukke unikke varer og god kundeservice. Synes de har nogle fornuftige priser på deres sari tøj som ofte koster nærmest det dobbelte andre steder. Elsker konceptet.

21 de janeiro de 2022

Resposta da Loveofgreen

Tusind tak for de pæne ord :-)

Smukke varer

Jeg bestilte en håndfuld stykker tøj af genbrugte sarier, og er meget begejstret for konceptet. Så dejligt, at kunne give brugte stoffer nyt liv.

12 de janeiro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg har den oplevelse at den kimono jeg…

Jeg har den oplevelse at den kimono jeg købte, er kunstig “silke”.!!! Der står silke inden i men jeg tog en prøve af stoffet (nogle løse tråde) - og satte en lighter til. Stoffet smeltede. Silke smelter IKKE.!!! Det er NYLON forklædt som silke. Øv. Øv hvor er jeg træt af at jeg lod mig narre af et foto af kimonoen…!!!

20 de dezembro de 2021

Hej Anne

Tak for din anmeldelse. Selvom jeg selvfølgelig ked af, at varen ikke har levet op til dine forventninger.

Som vi talte om i vores private korrespondance, så var du fuldt informeret om, at kimonoen IKKE var i ren silke. Det står tydeligt i beskrivelsen af varen, og det var også den besked du fik da du spurgte i en email. Jeg er derfor ked af at du havde andre forventninger.

Du har ligeledes købt en kimono hos os tidligere, så du kendte til konceptet og kvaliteten i forvejen.

Konceptet er at vi får syet tøjet af "genbrugte sarier i silkemix - silke og kunststof" hvilket står tydeligt i beskrivelsen på hjemmesiden, samt den FAQ jeg sendte dig et link til. Så jeg synes vi gør ret meget ud af at beskrive varen. Der står også en forklaring på, hvorfor der enten står silke eller polyester på de mærker der sidder inden i.

Du har fuld returret på dit køb og kan således få dit fulde beløb tilbage. Du har benyttet din returret hos os ved tidligere ordrer, men denne gang har du valgt at beholde din kimono - så det vil jeg formode betyder, at du alligevel ser noget postivt ved den :)

Camilla

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service. Varen kom hurtigt. Returseddel vedlagt. Jeg måtte desværre sende en vare retur. Pengene blev refunderet straks efter modtagelse👍

20 de dezembro de 2020

Uovertrufent

Det er i høj grad når noget er galt, at man kan vurdere et firma.
Og her må jeg sige at Love of Green i høj grad gør sit for at kunden bliver tilfreds.
Jeg kan kun anbefale firmaet, og vil bestemt handle hos dem igen.

17 de setembro de 2020

GOD SERVICE

Jeg har handlet nogle gange hos Loveofgreen og altid har der været en god service. Lækkert godt økotøj i god kvalitet. Hurtig afsendelse af ordre.

18 de abril de 2019

Super

Super lækkert og farverigt tøj. Jeg bestilte fredag 17-7-2015 efter midnat og havde modtaget det tirsdag formiddag 21-7-2015. Hurtig og super service. Ikke sidste gang jeg handler der.

21 de julho de 2015

Anbefales

Jeg køber alt mit tøj hos Loveofgreen. Det er ikke dyrt synes jeg. Og min erfaring er at det holder længere end "almindeligt" tøj. Servicen er helt i top. Og man kan spørge så dumt man vil, og altid et sødt og fyldigt svar. Jeg kan også godt lide at interessen for bæredygtigt tøj er så ægte. Altid lynhurtig levering.

22 de março de 2012
Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende hjemmeside med god service.

Dette er første gang jeg handler med Loveofgreen, men det er ikke sidste gang. Informationen passer overenes med det tøj som de sender og kvaliteten er i top. Da jeg have afgivet min ordre fik jeg allerede min pakke med tøj dagen efter. Skønt:) Dejligt at man kan købe økologisk tøj til en fair pris.
Desuden er hjemmesiden overskulig og nem at gå til.

28 de maio de 2010
Classificada 4 em 5 estrelas

Super venlig service og rigtig god pris

Jeg er meget glad for at have fundet loveofgreen.dk
Designet og de billige priser fik mig til for første gang at købe tøj over nettet. Camilla besvarede gladeligt alle mine spørgsmål, og varen kom så hurtigt frem, at den kunne nå under juletræet. Eneste anmærkning mod loveofgreen er, at farven på varen ikke var helt så intens i virkeligheden som på billedet på sitet. Det har gjort mig lidt tilbageholdende overfor fremtidige køb, men måske det er et generelt problem med internet-handel.

26 de abril de 2010
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais