Banner for XOOON Nederland

XOOON Nederland Opiniões 516

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Eetstoelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Echter zijn wij niet te spreken over de communicatie rondom de levering van de eetstoelen of meer het gebrek eraan. Zo was in eerste instantie aangege... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Bank geleverd zonder poten. 6 weken op moeten wachten. Er was beloofd dat ze door de service eronder gezet zouden worden. Dus niet. Er werd gezegd dat ze terug zouden bellen. Maar ook dat gebeurde nie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tijdslot niet belachelijk groot. Dag van levering netjes van te voren gebeld hoelaat ze er waren, en hier zich aan gehouden. Waren op tijd en snel klaar. Netjes meubels in elkaar gezet en neergezet wa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het nieuwe meubelboek van Xooon is een prachtig verzorgd inspiratieboek dat perfect past bij iedereen die van eigentijds wonen houdt. Het boek voelt luxe aan. Inspirerende foto’s helpen je direc... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de armários
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Acessórios para móveis
  5. Loja de mobília para sala de estar
  6. Loja de sofás

Sobre XOOON Nederland

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.

BANKEN TAFELS STOELEN

FAUTEUILS KASTEN

VERLICHTING WOONACCESSOIRES

Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!

Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!

Onze beloftes

Unieke designs
Eigen ontwerpen, gewoon van Nederlandse bodem.
Stel je meubelen zelf samen
Kies de opstelling, stof en kleur die bij jou past en ga voor comfortabele opties die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren.
Gratis online ontwerptools
Maak een ontwerp in 2D of maak gebruik van Augmented Reality (AR) om ons meubel in jouw interieur te zien.
3D-interieuradvies
Maak een afspraak in een van onze winkels voor een levensechte 3D-tekening van jouw nieuwe interieur.

Onze garanties

Veel meubelen uit voorraad leverbaar

Met meer dan 70 verkooppunten in de Benelux zit er altijd een winkel bij jou in de buurt. Daarnaast bestel je een groot deel van ons assortiment eenvoudig online.

Informações de contacto

Promotion box for XOOON Nederland

Nieuwe collectie bij XOOON

Ontdek de nieuwe collectie designmeubelen bij XOOON.

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

516 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit meer

Via Eijerkamp Veenendaal nieuwe inrichting bij Xooon gekocht voor de woonkamer voor best een substanieel bedrag.
De levertijd werd binnen een week na het plaatsen van de bestelling al 5 weken later. In de week dat de levering zou plaatsvinden wilde ze de levering weer 5 weken na achteren zetten. Door te dreigen de hele order te annuleren werd alles behalve een meubel stuk geleverd. Een van de kasten was stuk, 2 stoelen niet goed gemonteerd en een stoel was stuk dus 1 stoel was goed. Na een paar weken werd de kast vervangen en de bank geleverd. De reparatie van de kapote stoel duurt 16 weken.
Nu is de bank stuk….
Zo’n enorme spijt van de aankoop dus NOOIT meer meubelen van Xooon.

24 de outubro de 2025

Beste Petronella,

Dankjewel voor je review en wat vervelend om te horen dat je eerste ervaring zo is geweest en ook dat er meerdere problemen met de producten zijn. Hier zouden wij graag meer inzicht in willen en graag willen kijken of wij iets voor je kunnen betekenen.

Wij willen vragen of je contact met ons op wilt opnemen om eventueel gegevens met ons te delen zoals je factuur en eventueel foto's van de producten met de schade. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier : https://www.hendersandhazel.nl/contact/.

Wij danken je voor je feedback en hopen onze service en kwaliteit voor de toekomst te kunnen verbeteren.

Samantha
XOOON

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne winkel met betaalbare producten

Fijne winkel met betaalbare producten. Goede adviezen en de uiteindelijke levering liep na volle tevredenheid.

1 de outubro de 2025

Goedemorgen Jan,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! ✨
Wat fijn om te horen dat je van advies tot levering zo tevreden bent.
We wensen je heel veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer bij XOOON!💐

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne showroom bij Habufa in…

Hele fijne showroom bij Habufa in Hapert. Werden uitgebreid rondgeleid, we mochten en konden alles vragen. Top service en heel fijn personeel.

17 de janeiro de 2025

Goedmorgen Thomas,

Bedankt voor je positieve review!😊
Wat fijn om te horen dat de rondleiding naar wens was en dat je onze service waardeert!
We hopen je een volgende keer weer te mogen verwelkomen bij XOOON✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg blij met m’n nieuwe bank

Erg blij met m’n nieuwe bank, dit had ik 10 jaar eerder moeten doen!

Snelle levertijd, erg prettig!

Goedemorgen Jeroen,

Dankjewel voor je mooie review ✨
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe bank! 😊
We wensen je er veel comfort en plezier van! XOOON

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb online besteld via de winkel in…

Ik heb online besteld via de winkel in Eindhoven. Erg mooi. Daarnaast ben ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan wanneer ik vragen had.

Goedemorgen Ellen,

Dankjewel voor je leuke review! ✨
Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent bij ons verkooppunt. We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en wensen je er veel plezier van! Tot ziens bij XOOON 💐

Topkwaliteit!

Heel goed geholpen en super blij met m’n spullen! Diverse stoelen en krukken gekocht, kwaliteit is top en zitten erg lekker!

1 de novembro de 2025

Goedemorgen Richard,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe stoelen en krukken! 🪑✨
Fijn dat de kwaliteit en het zitcomfort helemaal naar wens zijn.
We wensen je er veel plezier van! XOOON💐

Mooie meubels en accessoires

Mooie meubels en accessoires. Goed stylingadvies gekregen en super service!

14 de março de 2025

Goedemorgen Eva,

Dank voor je mooie review!✨
Wat leuk om te horen dat ons interieuradvies zo goed bevallen is en dat je onze producten waardeert! Neem gerust een kijkje in onze webshop of bezoek een van onze verkooppunten voor nog meer inspiratie. Tot ziens bij XOOON ✨

Fijne catalogus

Catalogus geeft en goede indruk van de meubels en de mogelijkheden.

Goedemorgen Angela,
Bedankt voor je fijne review! 😊
Wat leuk dat je onze meubels en mogelijkheden zo goed hebt kunnen ontdekken in ons Lookbook! We hopen dat het je helpt bij het vinden van jouw favoriete stijl! XOOON💐

Classificada 5 em 5 estrelas

zie er weer mooi uit heel veel nieuwe…

zie er weer mooi uit heel veel nieuwe ideeën weer

Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve feedback!
Fijn dat onze nieuwste collectie weer voor inspiratie zorgt.
Je bent van harte welkom om onze collectie verder te bekijken in de webshop of bij een van onze verkooppunten.😊

Leuk boek vol inspiratie

Leuk boek vol inspiratie en alle informatie en mogelijkheden ter beschikking.

Goedemorgen Rita,
Bedankt voor je positieve reactie!
Fijn dat ons Lookbook je goed heeft geïnspireerd en geïnformeerd. Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij een van onze verkooppunten voor meer mogelijkheden. XOOON💐

Mooie artikelen

Mooie artikelen en goede voorbeelden voor toepassen.

15 de outubro de 2025

Goedemorgen Marianne,

Bedankt voor je positieve reactie!
Wat fijn dat ons Lookbook je nieuwe ideeën heeft gebracht! ✨
Neem gerust een kijkje in onze webshop of kom langs bij een van onze verkooppunten voor nog meer ideeën en wooninspiratie. XOOON💐

N.v.t.

Goed beeldmateriaal. Met maten

Goedemorgen,

Bedankt voor je positieve review!
We zijn blij om te horen dat ons Lookbook aan je verwachtingen voldoet. Laat je verder inspireren en ontdek nog meer in onze webshop of bij een van onze winkels.

Mooie catalogus

Nuttige catalogus, mooie trendy meubels gefotografeerd in schitterende settings, informatief, duidelijk.

18 de outubro de 2025

Goedemorgen Gerry,

Dankjewel voor je review!😊
Wat leuk dat je ons Lookbook zo inspirerend en duidelijk vindt!
Ontdek nog meer ideeën via onze webshop of laat je inspireren bij een van onze winkels. Voor vragen kun je ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94  20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/

Mooi compleet boek

Mooi compleet boek. Je kan alles naar eigen wens krijgen qua maat/stof/zitting e d.

28 de outubro de 2025

Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review! 🎉
We zijn blij om te horen dat ons Lookbook je heeft geïnspireerd en dat je onze meubels hebt ontdekt die volledig naar wens samengesteld kunnen worden.
Kom gerust langs bij een van onze verkooppunten of ontdek onze producten via de webshop.
We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij XOOON💐

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een mooie stoel in het boek zien…

Ik heb een mooie stoel in het boek zien staan en heb er in de winkel ook erin gezeten.
Nu wachten we op een bank en stoel ( ergens anders vandaan) en dan kunnen we een kleur bepalen voor de stoel Vernon. Hopelijk krijgen we wat stalen mee naar huis.

Gr
Carla

3 de outubro de 2025

Goedemiddag Carla,

Bedankt voor je positieve review!
Wat leuk dat ons Lookbook je heeft geïnspireerd en dat je de fauteuil Vernon in de winkel hebt kunnen uitproberen. Voor het aanvragen van stalen kun je eenvoudig via ons contactformulier je verzoek indienen via deze link: https://www.xooon.nl/contact/

Goedemorgen Tinie,

Dankjewel voor je review!
Wat fijn om te horen dat je onze meubels mooi vindt en dat ze naar wens zijn! 😊
Indien je meer informatie over onze producten wilt kan je ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier : https://www.xooon.nl/contact/

Wij verwelkomen je graag bij onze webshop of een van onze winkels.

Classificada 4 em 5 estrelas

Veel keuze en behulpzaam!

Veel keuze, duidelijke afmetingen erbij in het boek !

9 de outubro de 2025

Goedemorgen,

Dank voor je positieve review! 😊
We zijn blij om te horen dat je ons Lookbook waardeert.
We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in onze webshop of bij een van onze verkooppunten voor meer inspiratie.

Zag er keurig uit leuke dingen

Zag er keurig uit leuke dingen

20 de outubro de 2025

Goedemiddag Marjon,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring! 😊
Wil je meer informatie over onze producten? Je kunt ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier:

We verwelkomen je graag in onze webshop of bij een van onze winkels!

Mooi boek

Mooi boek! Met duidelijke foto’s.
En inspirerend!

28 de outubro de 2025

Goedemiddag Mirjam,

Dankjewel voor je positieve review! 💐
Fijn om te horen dat je ons Lookbook mooi en inspirerend vindt.
We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in onze webshop of een van onze winkels! XOOON🎉

Mooi overzichtelijk

26 de outubro de 2025

Goedemiddag,

Wat fijn om te horen! We hopen dat ons Lookbook je veel inspiratie en nieuwe ideeën brengt. ✨
Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt via 088-203 94 20 of ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/

Tot ziens bij XOOON! 🎉

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.