10watches.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tevreden! Er was 1 bandje al binnen een week stuk. Ik kreeg snel bericht en ik kreeg een nieuwe bandje opgestuurd. Ik had zelfs de mogelijkheid om een andere uit te zoeken👌

Classificada 5 em 5 estrelas

4 bandjes besteld. In verschillende materialen en kleuren. Allemaal zien ze er heel mooi uit. De metalen varianten voelen zwaar en degelijk aan. Het silicone (panter print) bandje is echt superzacht e... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

1e keer hier iets mogen bestellen. Ik was vergeten om mijn huisnummer te vermelden en kreeg daar gelijk een vraag over van hen. 2 dgn later kreeg ik de bestelling. Prima in orde. Het was alleen niet w... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een betrouwbare en fijne webwinkel! Ondanks een vergissing bij de laatste levering wordt onze reactie correct opgevolgd. Alle vorige leveringen gingen foutloos en we zijn ontzettend tevreden over de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para telemóveis

10watches.nl is dè webshop waar je moet zijn voor al jouw Apple Watch bandjes & overige accessoires. Bij ons koop je de beste kwaliteit bandjes voor een voordelige prijs!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

315 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

66 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Geweldige service

Super bedrijf, ik had een barstje in mijn Watch hoesje, gratis een nieuwe toegestuurd gekregen. Ook met ruilen gaat het super makkelijk, snelle reactie op de e-mails.

22 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een snelle levering en geweldige…

Wat een snelle levering en geweldige klantenservice. De bandjes waren te groot en zij kwamen direct met een oplossing. Zo fijn, 100% een aanrader! Het is een mooie kwaliteit en ik krijg veel complimentjes over mijn luxueuze uitstraling van een smartwatch!

29 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie band

Mooi maar niet echt ideaal om in te korten ,wel makkelijk systeem enkel jammer dat de band ofwel te lang of te kort is

2 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Schnelle Lieferung und sehr gute…

Schnelle Lieferung und sehr gute Qualität der Ware. Eine schöne Möglichkeit die Apple Watch immer wieder zu verändern. Außerdem natürlich günstiger, als die echten Apple Armbänder, aber genau so gut. Ich bin sehr zufrieden.

29 de julho de 2025

Top service

Perongeluk de verkeerde maat besteld, dit was geen probleem. Een nieuwe gekregen en de ander terug gestuurd!

29 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bijna een week later mijn bestelling…

Bijna een week later mijn bestelling nog niet ontvangen….

28 de julho de 2025
logótipo da 10watches.nl

Resposta da 10watches.nl

Hi Karin, Bedankt voor je bestelling en voor de feedback. Dit kan kloppen omdat je bent vergeten om je huisnummer in te vullen bij het afrekenen. Hierdoor hebben wij de bestelling tot heden nog niet kunnen verzenden. Wij hebben je hierover ook een mail verzonden. Als je ons even een berichtje kan doen versturen wij het zo snel mogelijk!

Classificada 1 em 5 estrelas

Defect product én klantenservice

Erg jammer dat er nergens op gereageerd word, geen reactie op whatsapp geen reactie op de mail. Een Apple Watch case welke de volledige functie van het touch-screen weg neemt is een “niet functionerend product”

23 de junho de 2025
logótipo da 10watches.nl

Resposta da 10watches.nl

Hi Dirk-Jan, Allereerst hartelijk dank voor je bestelling. Wat vervelend dat je geen reactie hebt gehad op jouw vraag. In onze mailbox en tussen onze bestellingen heb ik op je naam gezocht waar helaas geen resultaten naar boven kwamen. Zou je nogmaals een mailtje naar info@10watches.nl kunnen toezenden? Dan los ik het probleem graag direct voor je op!

Aanrader

Mooie, degelijke kwaliteit. Voldoet volledig aan m’n hoge verwachting. De pootjes zijn té schattig. Levering iets later dan vermeld op website, maar mail hierover werd bijna per direct beantwoord met acceptabele verklaring.

1 de julho de 2025