Jag är numera trogen kund hos 11hektar och har gjort 6 beställningar online, gillar både deras produkter och att stötta en mindre, lokal butik med hjärta. Allt har fungerat toppen med beställningar oc... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
11 Hektar började som litet företag men alltid med ett mål i sikte: bara ekologiskt till hud och hår. I sina sociala medier förklara de bra hur man använder produkterna, varför de är bra att använda... Ver mais
Här lär jag mig saker om ämnen i hudvård och andra produkter. Kunskap som jag har svårt att hitta och värdera på egen hand. Ett besök i butiken - både online och fysiskt - är en upplevelse som bidr... Ver mais
Jag har länge haft problem med ögon som rinner av smink. Successivt har jag genom åren bytt ut alla mina produkter till naturliga utan konstigheter. Köpte INIKA BOLD LASH och får fantastiskt fylliga... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviço de e-commerce
- Grossista de produtos de beleza
- Fábrica de cosméticos
- Loja de produtos para cabelo
- Grossista de artigos para o lar
11hektar är en destination för hållbara val, med produkter för kropp och hem, likt hårvård, hudvård, städ och tvätt. Vi hjälper människor att handla mer medvetet genom att granska innehåll för att undvika riskämnen likt hormonstörande ämnen, och förpackning, transport och produktion för att minimera klimatavtrycket. När människor handlar hos oss kan de vara trygga i att de får produkter som vill kroppen och planeten det bästa.
Informações de contacto
Od kykrby, 52496, Ljung, Suécia
- 0760196688
- info@11hektar.se
- 11hektar.se
Klimatsmarta bra produkter och riktig…
Klimatsmarta bra produkter och riktig snabb leverans.

Högt kundfokus & God affärsidé
Högt kundfokus och vilja att ge bra service. Fin affärsidé med att sälja klimatsmarta produkter, som värnar om både människan, djuren och planeten.

Trovärdig säljare
Trovärdig säljare!
Köpte shampoo- och balsamkaka med pepparmint och rosmarin, ska fungera för känslig hårbotten. Men!!! Pepparminten är lite för stark för min känsliga hårbotten? Önskar jag hade tänkt på det.. annars underbara produkter som doftar så gott, älskar ansikts och kroppstvålen som luktar lakrits, mums.

Bäst när det gäller…
Bra grejer som värnar om den enskilde personen och världen. Närheten. Fantastiska bemötande man alltid får.

Resposta da 11hektar
Jag bad om råd och har ännu inte fått…
Jag bad om råd och har ännu inte fått svar...

Enkelt
Enkelt att beställa & snabb leverans. Beskrivningen på produkten stämmer.

Resposta da 11hektar
Fina saker bra för både miljö och…
Fina saker bra för både miljö och människa. Bra instruktioner och tips på Instagram.

Ansiktstvål…
Ansiktstvålen( som jag dessvärre inte minns namnet på) är suveränt bra!!!
Torkar inte ut huden det minsta. Sminkar mig aldrig för min hud blir irriterad, röd, kliande av allting! .Har nu kompletterat med serum gjort på havtorn. Saknar nu bara en lämplig hudkräm

Resposta da 11hektar
Så himla trevligt be vilken…
Så himla trevligt bemötande och vilken service! Väldigt kunniga och det märks att de brinner för vad de gör.

Resposta da 11hektar
Det är en härlig o trevlig butik och…
Det är en härlig o trevlig butik och man får bra med hjälp om produkterna.
Mycket trevlig personal.

Resposta da 11hektar
Inspirerande butik med ett fantastiskt…
Inspirerande butik med ett fantastiskt instagramkonto

Resposta da 11hektar
Företagets instagramprofil som jag…
Företagets instagramprofil som jag följer ger så mycket inspiration och man lär sej otroligt mycket om produkterna och hur dom är miljövänliga 😊 Ägarna till företaget är härligt inspirerande och hjärtliga

Mycket nöjd med produkterna
Mycket nöjd med produkterna, kommer handla igen!

Otroligt många fina produkter
Otroligt många fina produkter, trevligt bemötande och smidig leverans!

Resposta da 11hektar
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.