Banner for 123fruit

123fruit Opiniões 577

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor eerste keer een fruitmand via internet besteld bij 123fruit.nl. Gemakkelijk kiezen en bestellen. Track&trace link ontvangen om de volgende dag bestelling te volgen. Tijdvak van bezorgen kwam niet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goedemorgen! Dit bedrijf had een fantastische mand gestuurd naar desbetreffende persoon! Hij was lovend over . Hij vertelde dat het heel goed gevuld was en de goederen erin van hele goede kwaliteit w... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestelopties en snelheid van leveren zijn helemaal goed. Bij het schrijven van een kaartje is het niet heel duidelijk als je het limiet van tekens gaat. Track and trace updates lopen achter. Bezorging... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb al verschillende keren bij jullie een fruitmand besteld, en tot nu toe horen ik van degene die ze ontvangt goede berichten, mooi fruit, bijzonder lekker .En wat ik ook op prijs stelt is dat het... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cabazes
  2. Grossista de fruta e vegetais
  3. Loja de lembranças

Sobre 123fruit

Fruitmanden bezorgen voor elke gelegenheid

123Fruit.nl is dé online specialist voor het bezorgen van heerlijke, verse fruitmanden, fruitboxen en fruitschalen in heel Nederland. Met ons ruime en gevarieerde assortiment bieden wij voor elke gelegenheid de ideale fruitverrassing. Of je nu iemand beterschap wilt wensen, een jarige wilt feliciteren, je waardering wilt tonen of een steunbetuiging wilt sturen – bij 123Fruit.nl vind je altijd een passende fruitmand die gegarandeerd indruk maakt.

Onze kracht ligt in kwaliteit en versheid

Iedere fruitmand wordt met zorg en aandacht samengesteld door onze betrouwbare fruitpartner, waarmee we al jarenlang succesvol samenwerken. Dankzij dagelijkse leveringen van vers fruit kunnen wij beloven dat elke fruitmand die wij bezorgen écht dagvers is. Onze korte doorlooptijd garandeert optimale kwaliteit, smaak en versheid, waardoor de ontvanger kan genieten van het beste fruit dat Nederland te bieden heeft.

Grootste aanbod fruitmanden online

Naast de populaire traditionele fruitmand, bieden wij een gevarieerd aanbod dat inspeelt op verschillende wensen en gelegenheden. Zo hebben wij heerlijke beterschap fruitmanden, verrukkelijke fruitboxen, mooie fruitschalen en bijzondere biologische fruitpakketten. Bovendien combineren we fruit ook regelmatig met lekkere extra's, zoals chocolade, natuurlijke sappen van Schulp of een magazine, waardoor onze fruitmanden altijd nét dat beetje extra geven. Een goed voorbeeld hiervan is de geliefde fruitmand Opkikker met overheerlijke Tiny Tony’s chocolaatjes, of onze luxe golden fruitschaal met diverse A-merk chocoladeproducten.

Bij 123Fruit.nl hechten we veel waarde aan persoonlijkheid en gemak

Tijdens het bestellen voeg je eenvoudig een persoonlijk kaartje toe met je eigen boodschap, zodat jouw geschenk nóg persoonlijker wordt. Zowel particuliere als zakelijke klanten profiteren van een gebruiksvriendelijk bestelproces. Betalingen kunnen eenvoudig via iDEAL of Creditcard plaatsvinden, terwijl zakelijke klanten ook achteraf kunnen betalen. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een handige track & trace e-mail, waarmee je jouw bestelling online kunt volgen tot aan de deur van de ontvanger.

Fruitmanden met dagvers fruit bezorgen

Onze bewuste keuze voor voornamelijk stevig handfruit zoals appels, peren en mandarijnen zorgt ervoor dat onze fruitmanden niet alleen heerlijk smaken, maar ook onbeschadigd aankomen op hun bestemming. Zachter fruit zoals kiwi’s, bananen en druiven pakken we zorgvuldig in met beschermende materialen als houtwol of kartonsnippers. Hierdoor blijft het fruit tijdens transport stevig op zijn plaats en komt het in perfecte conditie aan bij de ontvanger.

Bestel je op werkdagen vóór 16:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat jouw gekozen fruitmand, fruitbox of fruitschaal al de volgende dag wordt bezorgd, op elk gewenst adres binnen Nederland, voor een lage verzendprijs van slechts € 6,95. Ontdek ons volledige aanbod en verras iemand met een gezonde en originele fruitmand van 123Fruit.nl – kwaliteit, versheid en persoonlijke aandacht gegarandeerd!

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

577 opiniões

Respondeu a 20% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Keurige fruitmand

Keurige fruitmand, en zoals beloofd op de dag bezorgd dat tijdens de bestelling werd aangegeven.
Ontvanger was er blij mee.

28 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb moeite gedaan om te zeggen dat…

Ik heb moeite gedaan om te zeggen dat die persoon is ontslagen van de ziekenhuis ook heb ik de revalidatie de adres gegeven Tog hebben jullie geleverd in de ziekenhuis.

28 de janeiro de 2026
logótipo da 123fruit

Resposta da 123fruit

Bedankt voor uw beoordeling. Graag lichten we dit toe.

Wij hebben de fruitmand bezorgd op het afleveradres dat in uw bestelling is opgegeven, namelijk het ziekenhuis. Zodra een bestelling is verwerkt en op transport staat, is het helaas niet meer mogelijk om het bezorgadres nog te wijzigen.

Als de ontvanger inmiddels uit het ziekenhuis is ontslagen, begrijpen we dat dit vervelend is, maar wij kunnen alleen leveren op het adres dat bij de bestelling is doorgegeven. We adviseren om bij het ziekenhuis na te vragen waar het pakket is gebleven of wie het in ontvangst heeft genomen.

Met een vriendelijke groet,
123Fruit.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Fruitmand helaas niet ontvangen

Fruitmand helaas niet ontvangen, wel afgeleverd zegt transporteur, maar door ons niet ontvangen. 2 x gebeld en geprobeerd mail te sturen, maar die mails komen niet aan. Aan de telefoon wel netjes beantwoord, maar een oplossing is er helaas nog niet. En nog steeds kan ik geen mailtjes sturen naar het algemene mailadres om het probleem uit te leggen. Ze zouden het oppakken en mij terugkoppelen, maar niets meer vernomen.

19 de janeiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.