Leia as opiniões dos outros
Bestelling geretourneerd. Nooit geld terug gehad, niet eens antwoord op mijn mail. Oplichting!!!
Vorige week vest ontvangen, ik ben er tevreden mee, kwaliteit is goed, pasvorm is goed voor mij lichaam. ik gebruikt het 3-4 per week. wij gaaan binnenkort tweede bestellen voor mijn partner.
Zag er allemaal keurig uit. Had een hardloopvest besteld. Duurde super lang. Kreeg wel elke keer bericht terug op mijn mails maar vervolgens mijn pakketje, is het vest te klein. Kan gebeuren. Kon het... Ver mais
Respondeu a 3% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Oplichters
Ontzettend goede kwaliteit
Ik was eerst een beetje sceptisch na eerdere ervaringen, maar het vernieuwde vest heeft me echt positief verrast. De pasvorm is veel beter, voelt licht aan tijdens het rennen en alles wat ik nodig heb past er makkelijk in. Je merkt dat er naar feedback is geluisterd. Levering was snel en de kwaliteit voelt premium. Gebruik ’m nu bij elke run!
Vorige week vest ontvangen
Vest voelt goed en zit erg lekker
Vest voelt goed en zit erg lekker. snel geleverd ik ben er blij mee.
Comfortabel en ideaal
Het vest past perfect en zit lekker tijdens het rennen. Veel opbergruimte voor al mijn spullen, heel blij mee!
Running vest
Ik vindt de vest goed om je borst en rug zitten. Het voelt niet zwaar aan tijdens het rennen. De handige dingen die je kan meenemen zoals telefoon en een waterfles. Ik ben er zeer tevreden mee.
Hele goede fit
Zeer tevreden met de service. Mailtje gekregen over de switch van de productie. Maar weer een kans gegeven want elke start up kent wel is problemen. Heel blij de aankoop gedaan te hebben. Product zit goed schuurt niet en nul bounce effect.
Ik heb meerdere running vesten geprobeerd op de markt maar voor m’n marathon ga ik zeker deze gebruiken!
Een heel mooi product
Een heel mooi product, ik ben zeer tevreden met de kwaliteit, zat een iets langere levertijd op, maar was het wachten waard
Super kwaliteit
Snelle levering en een hardloopvest van goede kwaliteit. Het zit comfortabel en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Erg blij met deze aankoop!
Van zero naar hero?
Ik was erg twijfelend vanwege de reviews, maar ze hebben zich goed herpakt deze start up. Snelle levering vanuit nederland. Top kwaliteit zit lekker en rent geweldig. Al met al zeker aan te raden
Eindelijk een goede prijs/kwaliteit!
Precies wat ik nodig had tijdens het hardlopen van lange afstanden. Vond ze belachelijk duur in de winkel.. Eindelijk een goede prijs/kwaliteit!
Titel: goed herpakt duidelijke communicatie
Het vest zit super comfortabel en blijft goed op z’n plek tijdens het hardlopen. Je merkt dat het product doordacht is. Inmiddels al meerdere keren gebruikt en zeer tevreden.
Na een lange tijd twijfelen om het…
Na een lange tijd twijfelen om het hardlopen weer op te pakken toch besloten ervoor te gaan. Mooie inkoop gedaan bij 224, nu lekker aan de slag!
Zeer tevreden
Goed Herpakt. Persoonlijk contact gehad met de eigenaar, na wat mailcontact, kreeg ik een nieuw product opgestuurd. Heel blij mee
Onbereikbaar bij retourneren
Onbereikbaar bij het willen retourneren. Meerdere mails gestuurd. Op de site geen telefoonnummer.
Pakje kwam uit China. Wil dit graag retourneren maar het bedrijf mailt of belt niet terug!
Slechte kwaliteit en op klachten wordt…
Slechte kwaliteit en op klachten wordt niet gereageerd.
Geen levering & samenwerking met Stripe
Product besteld op 11 augustus en nog steeds niets mogen ontvangen!!! Daarnaast lijkt de betaling gedaan te zijn via Stripe, die ook niet als betrouwbaar wordt gezien bij Trustpilot.
Zeer grote afrader!
(Speciaal een account aangemaakt hiervoor!)
Op aanraden van een vriend besteld
Op aanraden van een vriend besteld, had hem na 1,5 week en was tevreden. Ik ook besteld 28 juli. Nu nog steeds niks binnen. 2 mails geschreven en geen antwoord
Nog steeds niets
5 augustus besteld, nog steeds niet geleverd, meerdere mails gestuurd, geen reactie, ik blijf het proberen!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.