Banner for 247Jeans

247Jeans Opiniões 279

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Al jaren draag ik 247 jeans. De verkoper was echter zonder voorraad, waardoor ik na enig zoeken zag dat ik rechtstreeks kan bestellen. Daarbij bestelde ik de verkeerde pasvorm. De broeken teruggestuur... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een goede ervaring omdat de broek snel verzonden was. UPS bezorger heeft netjes aangebeld, dus ook fijn. Helaas past de broek toch niet en moet hij retour. (Heupen zijn toch te breed…) Maar ik had... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

helaas was de verzending buiten de schuld van 247 Jeans niet helemaal soepel verlopen, 247 Jeans heeft dit zeer correct opgelost. Netjes!! Dan het volgende: ik was al jaren op zoek naar een spijkerbr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle bezorging. De broeken hebben een mooie kwaliteit, maar voor mij te weinig stretch, waardoor we ze terug hebben gestuurd. Hier kwam een snelle reactie reactie op met een creditfactuur. Betrouwba... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de calças de ganga
  2. Loja de roupas de trabalho

Sobre 247Jeans

247Jeans is er voor stoere mannen en vrouwen die alles uit iedere dag willen halen. We maken de beste jeans voor thuis, onderweg en op het werk, jeans waarmee je gezien wilt worden. Stoer, omdat je weet waar je mee bezig bent. En praktisch, zodat hij niet alleen lekker zit maar vooral ook handig is.

247jeans

Dankzij onuitputtelijke inspanning, maken wij de mooiste broeken vol verrassende details. Jeans die in het oog springen en jou het comfort geven om de hele dag door te gaan. De kwaliteit van onze jeans staat voorop. Stevig en praktisch, stijlvol en comfortabel. Wij maken jeans en denken na over de laatste details. Zo kan jij focussen op jouw eigen doelen. Zeven dagen in de week. Omdat jouw leven nooit stilstaat, wil je jouw perfecte jeans in een paar klikken in huis hebben. Met ons brede assortiment hebben we altijd een broek die geschikt is voor jouw situatie. Zo ondersteunt onze jeans je bij alles wat je wil bereiken. Onze collecties zijn gegarandeerd op voorraad. Zonder problemen, zonder gedoe. We leveren binnen 24 uur, zodat je geen tijd hoeft te verspillen aan het wachten op jouw jeans. Have a nice denim.

247jeans Facebook 247jeans Instagram 247jeans LinkedIn

Informações de contacto

Promotion box for 247Jeans

Gratis verzenden en retour

De 247Jeans worden gratis thuisbezorgd. Bestel vandaag nog!

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

279 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestelling ging snel levering ook

Bestelling ging snel levering ook. zat ook netjes een tergstuur document in met alle benodigde stikkers. Ik zocht een broek zonder stretch deze zouden ook zo zijn maar helaas te veel stretch dan aangegeven.

31 de janeiro de 2025
logótipo da 247Jeans

Resposta da 247Jeans

Beste Bektas,

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je bestelling en levering vlot zijn verlopen.

Jammer dat de jeans niet helemaal is wat je ervan had verwacht.
We zijn benieuwd waar stond aangegeven dat deze geen stretch zou hebben, zodat we dit kunnen verbeteren. In de productomschrijving staat 98% katoen, 2% elastaan, wat betekent dat de stof stretch bevat. We nemen persoonlijk contact met je op om te kijken hoe we je kunnen helpen bij het vinden van de juiste jeans.

Team 247Jeans

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede prijs kwaliteit verhouding en…

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Had 5 sterren gehad als ik een post nl punt had kunnen kiezen voor afleveren.
Ging nu automatisch via UPS en hier zijn mijn ervaringen slecht mee. De chauffeurs krijgen denk commissie als ze het zonder aanbieden (ik was thuis en heb camera's hangen) rechtstreeks bij een afhaalpunt brengen en het afhaalpunt hier wil je liever niet komen omdat het bij iemand thuis is waar je pakket na een uur al enorm stinkt naar rook.

7 de janeiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Prima broek bezorging kan beter

Prima broek. Kanttekening: UPS heeft de bestelling niet aangeboden in de tijdspanne van track and trace en gelijk naar een afhaalpunt gebracht. Ik moest daarom naar een afhaalpunt 7km verderop.

21 de novembro de 2024
logótipo da 247Jeans

Resposta da 247Jeans

Bedankt voor je review! Fijn dat je blij bent met de jeans. Jammer dat de bezorging niet volgens plan ging, we brengen UPS op de hoogte zodat dit in de toekomst hopelijk beter verloopt. Veel draagplezier!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.