Al jaren draag ik 247 jeans. De verkoper was echter zonder voorraad, waardoor ik na enig zoeken zag dat ik rechtstreeks kan bestellen. Daarbij bestelde ik de verkeerde pasvorm. De broeken teruggestuur... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Een goede ervaring omdat de broek snel verzonden was. UPS bezorger heeft netjes aangebeld, dus ook fijn. Helaas past de broek toch niet en moet hij retour. (Heupen zijn toch te breed…) Maar ik had... Ver mais
helaas was de verzending buiten de schuld van 247 Jeans niet helemaal soepel verlopen, 247 Jeans heeft dit zeer correct opgelost. Netjes!! Dan het volgende: ik was al jaren op zoek naar een spijkerbr... Ver mais
Snelle bezorging. De broeken hebben een mooie kwaliteit, maar voor mij te weinig stretch, waardoor we ze terug hebben gestuurd. Hier kwam een snelle reactie reactie op met een creditfactuur. Betrouwba... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre 247Jeans

Informações de contacto
Riddererf 12, 3861 PT, Nijkerk, Holanda
- 033 202 2012
- klantenservice@247jeans.com
- 247jeans.com

Gratis verzenden en retour
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bestelling is 5 dagen onderweg en nu…
Bestelling is 5 dagen onderweg en nu nog niet geleverd...

Resposta da 247Jeans
Super kwaliteit broeken!!!
echte kwaliteit broeken van dik en zwaar materiaal.
Perfecte pasvorm
Voor iedereen een aanrader.
Snelle levering, goede pasvorm, ook de buitennissige maten leverbaar, je zit niet vast aan de voorgebakken maten van de dure merken in de dure winkels in de dure winkelcentra.
Ik heb vaker 247 jeans gehad, prima kwaliteit, en hebben door de ruime lengte/heupomvang keuze bij mij nog nooit vermaakt hoeven worden.
Fout enorm goed opgelost!!
Snel geleverd exact wat ik wilde
Snel geleverd exact wat ik wilde
Super aardige mensen
Behalve dat de jeans snel geleverd…
Behalve dat de jeans snel geleverd werden en heerlijk zitten, vond ik de contact met de service desk bijzonder snel en prettig. Dat was vooral reden om een review te schrijven.
Snelle verzending
Snelle verzending. Zorgvuldig verpakt met reeds ingesloten retoursticker. Daar maak ik geen gebruik van maar dat de sticker reeds werd geleverd is voor mij een zeer positieve waardering. Het ontzorgt degene die iets wil terug sturen. Top.
Problemen met de levering van ups maar…
Problemen met de levering van ups maar door 247 Jeans.com zeer netjes en snel opgelost een aanrader voor je werkkleding. Voor mij zeker de volgende bestelling bij 247. 👍
simpel te bestellen
makkelijk bestellen en snel correct geleverd.
ook de levering van een retourlabel en ook dat zou simpel zijn gegaan. Maar niet nodig
perfecte levering
perfecte levering, goed ingepakt, in het aangekondigde timeframe ! :-)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.