Al jaren draag ik 247 jeans. De verkoper was echter zonder voorraad, waardoor ik na enig zoeken zag dat ik rechtstreeks kan bestellen. Daarbij bestelde ik de verkeerde pasvorm. De broeken teruggestuur... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Een goede ervaring omdat de broek snel verzonden was. UPS bezorger heeft netjes aangebeld, dus ook fijn. Helaas past de broek toch niet en moet hij retour. (Heupen zijn toch te breed…) Maar ik had... Ver mais
helaas was de verzending buiten de schuld van 247 Jeans niet helemaal soepel verlopen, 247 Jeans heeft dit zeer correct opgelost. Netjes!! Dan het volgende: ik was al jaren op zoek naar een spijkerbr... Ver mais
Snelle bezorging. De broeken hebben een mooie kwaliteit, maar voor mij te weinig stretch, waardoor we ze terug hebben gestuurd. Hier kwam een snelle reactie reactie op met een creditfactuur. Betrouwba... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre 247Jeans

Informações de contacto
Riddererf 12, 3861 PT, Nijkerk, Holanda
- 033 202 2012
- klantenservice@247jeans.com
- 247jeans.com

Gratis verzenden en retour
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Dank jullie voor de goede levering
Dank jullie voor de goede levering. Het was een snelle levering! De beide broeken passen perfect.
De winkel waar ik de broeken eerder…
De winkel waar ik de broeken eerder kocht, is er niet meer. Nu via de site gedaan. Ging perfect.
Snelle levering en de broeken zijn…
Snelle levering en de broeken zijn volgens verwachting
Product volgens afbeelding/…
Product volgens afbeelding/ omschrijving en bezorging snel en correct!
Geen broek/wel broek
Vervoerder UPS maakt er een zooitje van maar 247Jeans doet er alles aan een en ander ongelofelijk coulant op te lossen. Dank daarvoor.

Resposta da 247Jeans
Top kwaliteit perfecte pasvorm 👍
Goede en zeer snelle levering
Goede en zeer snelle levering van de bestelling. Jeans van topkwaliteit! Zeer tevreden!
Uitmuntende service
Wat een geweldige service!! Na een half jaar kreeg ik onlangs een slijtage plek op de knie van de geweldige Jaguar broek, waarvan ik een opmerking maakte in mijn review. Niet direct als klacht gemeldt, maar kreeg een email en dag erna een nieuwe broek, zo gewoon als service!!! Daar kunnen andere bedrijven nog een heleboel van leren!!! Dus rondom geweldig, de broek en de leverancier!!
Probleem snel opgelost
Er was een probleem met een broek van 247, maar na contact met elkaar is dat helemaal naar wens opgelost door 247

Resposta da 247Jeans
prima spijkerbroek goede pasvorm
prima commutatie per mail en duidelijk…
prima commutatie per mail en duidelijk levering.
zeer tevreden.
Niet meer in winkelassortiment kledingzaak
Voorheen altijd deze jeans bij een winkelketen gekocht, echter zitten ze niet meer in assortiment. Dus online en besteld. Vlotte levering en niets op aan te merken. Kortom: tevreden
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.