Zonnedauw 10, Kantorenpark, 9202 PA Drachten, Friesland, NL
•Embora não verifiquemos reivindicações específicas uma vez que os autores têm direito a ter a sua opinião, podemos classificar as opiniões como "Verificadas" quando conseguimos confirmar a ocorrência de uma interação com a empresa. Saber mais
Er was een goede en duidelijke communicatie over de inzet en plaatsing van de camera's. Er werd meegedacht en er zijn bruikbare tips gegeven.
Samenwerken met Kooi is een feestje. Afspraak is afspraak, alles wordt snel en duidelijk geregeld, nooit gedoe.
Geen problemen met onze camera's na installatie werkt nu ongeveer 2 jaar.
Rest Assured met Kooi Kooi beveiligt locaties in heel Europa met mobiele camerasystemen en vroegtijdige branddetectie. Wat begon als een klein Nederlands team is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese specialist. Met meer dan 55.000 beveiligde locaties en duizenden voorkomen incidenten bieden wij slimme, betrouwbare en duurzame oplossingen. Onze UFO en RED-systemen detecteren risico’s snel en zorgen dat elk alarm direct wordt opgevolgd vanuit het 24/7 Kooi Alarm Center. Veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid staan bij ons altijd centraal. Neem contact op
Zonnedauw 10, Kantorenpark, 9202 PA, Drachten, Friesland, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Goede communicatie waardoor gerichte dienstverlening wordt aangeboden.

Resposta da Kooi - Camerabewaking Nederland
omdat er heel snel en behulpzaam werd gereageerd

Resposta da Kooi - Camerabewaking Nederland
Fijne samenwerking goede service. Complimenten!

Resposta da Kooi - Camerabewaking Nederland
Geen problemen met onze camera's na installatie werkt nu ongeveer 2 jaar.

Resposta da Kooi - Camerabewaking Nederland
Professionele partij die volledig voorziet in de bewaking van uw bouwplaats, tracé of object. Een fijne samenwerking waar service en persoonlijk contact een van de grote plus punten zijn! Wij werken al jaren lang samen met deze partij en zijn nog altijd tevreden.

Resposta da Kooi - Camerabewaking Nederland
Snelle levering en gemakkelijk systeem via computer

Resposta da Kooi - Camerabewaking Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.