Kenny på All el är otroligt hjälpsam, proffsig och transparent - vilket uppskattas som kund när man beställer jobb man inte kan något om. Finns inget alternativ till att vända sig någon annanstans fra... Ver mais
Bra service, snabbt återkoppling från mitt mail till att någon hörde av sig. Sedan blev det lite knas med tiden och när montören skulle komma på besök. Fick en tid som inte höll fick flytta 2 dagar ti... Ver mais
Problemet blev inte löst. Montöten var mycket bra men kameran räckte inte ända ut till stammen. Killen kontaktade Mälarenergi, för att få reda på var stammen går, som sedan själva ville ta över.
Är situationen kritisk eller är schemat späckat? Från oss kan du i bästa fall få ett proffs till platsen på upp till 15 minuter.
Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis när du vill.
24 Center är en jourcentral inom fastighetsteknik, där vi alltid vet vilka av proffsen som kan vara på plats snabbast. Vi vill lösa byggnadstekniska problem snabbt och pålitligt, när som helst och var som helst. Vi vidarebefordrar uppdraget till våra lokala partners som utför arbetet från början till slut på dina villkor.
Du får ett proffs på plats när du vill. För att få hjälp ska vara lätt!
Forsbyvägen 6, 741 40, Knivsta, Suécia
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Snabbt jobbat av en duktig elektriker. Priset blev dock ett par tusen mer än vad vi beräknat.
Snabb och professionell service. De skickade Petter från Sockens som kom snabbt ochfixade läckan.
Snabb bokning.
Kompetent elektriker som förstod mitt behov.
Vad mer kan man begära?

Resposta da 24 Center Sverige AB
Kenny på All el är otroligt hjälpsam, proffsig och transparent - vilket uppskattas som kund när man beställer jobb man inte kan något om. Finns inget alternativ till att vända sig någon annanstans framöver 🙏

24 Center
Hej
Jag har fått denna förfrågan från Er.
Måste tyvärr lämna endast en stjärna.
Fick ett mycket trevligt bemötande av Er telefonist när jag beställde.
Noggrann och välkomnande. - Jag beställde slamsugning och spolning.
Ni sände beställningen till Avfallstjänsten i Trelleborg - men då blev det fel.
Ni sände endast uppgift om spolning.
Sedan kom en mindre bil som inte var utrustad för slamsugning.
Föraren försökte spola, men insåg själv att slamsugning var nödvändig.
Ringde Trelleborg och fick löftet att de skulle ordna större bil med
utrustning för slamsugning.
Så har hittills inte skett.
Väntar alltjämt.
Med vänliga häslningar
Kenneth Bratthall
Tånevägen 177 - 40
231 78 Smygehamn

Resposta da 24 Center Sverige AB
I den akuta situationen tog det tyvärr alldeles för lång tid innan vattenläckaget stoppades, vilket gjorde allt ännu mer stressande. Men när åtgärden väl kom igång upplevde jag att arbetet utfördes på ett professionellt sätt, och det uppskattar jag verkligen.

Resposta da 24 Center Sverige AB
Mycket professionellt utfört arbete . Städade efter sig .När man har det här problemet jag hade , så är det värt vartenda krona att få det åtgärdat . Med vänlig hälsning, Harry .

Resposta da 24 Center Sverige AB
Punktliga enl överenskommelse. Vänliga o glada elektriker.
Nu sitter min taklampa i hallen monterad och inkopplad.
Jag är så nöjd och rekommenderar gärna 24 centerSveeige AB

Resposta da 24 Center Sverige AB
Snabbt jobbat trots felkopplat från 1987.

Resposta da 24 Center Sverige AB
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.