24MX Danmark Opiniões 1545

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Da 24MX startede i dk var levering næsten dag til dag nu har populariteten ramt, og lange leveringstider til følge. Jeg mangler stadig at få en telefonlinje så man kan tale med en medarbejder i stedet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte to par Course jeans, det ene par passede med beskrivelsen, det andet par er Meget store, måske de er blevet mærket forkert (-: men stadig brugbare, begge fin kvalitet og pris meget ok. Hurtig... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Pakken var hurtigt sendt og modtaget i forsvarlig indpakning. Dog savnede jeg lidt mere information om en anbefalet fremgangsmåde til Twenty’s sømløse sædebetræk. Kunne heller ikke finde noget på n... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

⚠️ ADVARSEL – IKKE BRUG TIL MOTOCROSS! ⚠️ Jeg købte en Acerbis Koert-One Lev 2 vest hos 24MX, som blev markedsført til motocross. Den 6. september styrtede jeg og fik et brud på min 12. ryghvirvel... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de motos

Escrito pela empresa

24MX er et firma, der stræber efter at levere udstyr og dele til motocross-, enduro-, motorcykel- og pitbikefolket. Vores mål er at give dig en helt ny oplevelse, når du handler hos os, såvel som et produktsortiment i verdensklasse til utrolige priser.

Velkommen til 24MX

Escrito pela empresa

Gratis fragt over 1500 kr*
Alle bestillinger over 1500 kr leveres gratis i Danmark. *Gælder ikke for ordrer indeholdende omfangsrige produkter.
60 dages åbent køb
Du kan returnere alle varer inden for 60 dage fra du har bestilt, om varerne er som nye og stadig har sit originale emballage.

Informações de contacto

Skriv størrelse på sædebetræk

Skriv størrelse på sædebetræk

3 de novembro de 2025

Hej Marius,

Tak for din feedback. Størrelsen for sædebetrækket du købte er oplyst i produktbeskrivelsen. Bemærk venligst at der er her tale om en universal vare så pasformen vil variere afhængig af cyklen.

Med venlig hilsen,
Lars 24MX

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, vare kom hurtigt, og super service ved en defekt vare, der kom hurtigt ny. Kan kun anbefale mx24

22 de outubro de 2025

Resposta da 24MX Danmark

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og håndtering af den defekte vare. Tak for din anbefaling af os.

Hurtig levering, fine varer

15 de outubro de 2025

Resposta da 24MX Danmark

Det er vi glade for at høre. Tak for din feedback!

Classificada 1 em 5 estrelas

Denne gang sendte i ikke hvad i lovede

Denne gang sendte i ikke hvad i lovede, i sendte et halvt produkt som er ubrugeligt og reklamation er hos jer altid meget omstændeligt. Jeg har også haft mange gode og problemfri køb hos jer

7 de outubro de 2025

Resposta da 24MX Danmark

Hej Mogens, tak for dit feedback. Jeg er ked af at høre at der manglede noget i din ordre. Jeg kan se at du kontaktede os og at vi bad om nogle billeder så vi kunne undersøge sagen for dig. Du vendte dog aldrig tilbage.

Jeg håber at det betyder at du fandt en løsning.

Vi ønsker dig en god dag herfra.

Venlig hilsen,
Lars

Classificada 5 em 5 estrelas

Super bruger venlig side og fantastisk…

Super bruger venlig side og fantastisk priser kan varmt anbefales

24 de setembro de 2025

Resposta da 24MX Danmark

Vi er glade for at høre, at du synes siden er brugervenlig og at du er tilfreds med priserne. Tak for din anbefaling og positive tilbagemelding.

hurtig og god lev.

gode produkter gennemskuelig og fornuftige priser ?
hurtig lev.
positiv oplevelse

22 de setembro de 2025

Resposta da 24MX Danmark

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores produkter, priser og levering. Tak for din positive feedback!

Sindssygt langsom levering

Sindssygt langsom levering

21 de setembro de 2025

Hej Mads,

Tak for dit feedback. Mange af vores varer bliver sendt fra et fjernlager og med disse vil leveringstiden typisk være lidt længere. Dette blev også oplyst på hjemmesiden på forhånd.

Tak for din forståelse.

Venlig hilsen,
Lars 24MX

Varen kom som forventet

Varen kom som forventet, men selve varen kan jeg ikke sige noget om endnu, det er julegave til barnebarn.

14 de setembro de 2025

Resposta da 24MX Danmark

Vi er glade for at høre, at varen ankom som forventet. Vi håber, at barnebarnet bliver glad for julegaven. Tak for din tilbagemelding!

Sindssygt langsom

Sindssygt langsom, har ventet 14 dage på levering af vare. Og ingen hjælp fra service om hvorfor det går så langsomt

9 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Hej,
Tak for din feedback.

Send os venligst flere oplysninger om din ordre, så vi kan undersøge, hvad der er sket.

Med venlig hilsen,
TEAM 24MX

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais