2dekansje.be Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vijf DVD's besteld en zonder probleem betaald. Prima staat waaronder nog een in blister verpakt. Zéér goed verpakt en vlug ontvangen via PostNL. Dit is voor mij voor herhaling vatbaar. Dank U Nickey... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Leuke site maar de ontvangen dvd is zwaar beschadigd, er zit een soort "vlek" over de disk waardoor 1 aflevering niet werkt. Verzendkosten vind ik buitensporig hoog, 9,95, maar omdat deze dvd nog erg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een stapeltje Lp's kunnen "scoren" voor een meer dan schappelijke prijs. De levering is, volgens mij, nog dezelfde verzonden, want vanuit België leveren had ik langduriger ingeschat. Twee dage... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

top winkel , wordt heel snel gestuurd en wordt ook goed uitgelegd wanneer op komst is door post NL . de dvd's zijn altijd top conditie's en geen krasje op te vinden en worden in stevige dozen verzond... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de música
  2. Loja de DVDs

Méér dan 5000 2dehands cd's, lp's, dvd's & blu-rays. Kom langs in onze fysieke winkel in de Torhoutsesteenweg 66 in Oostende ( België) of shop online via www.2dekansje.be

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

90 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Als ik online vinyl koop is het bij 2dekansje.be

Als ik online vinyl koop is het bij de heren van 2dekansje. Ze zijn eerlijk over de staat van het product, verzendingen altijd in orde, zeer vlotte en leuke communicatie via mail en mooie scherpe prijzen! Kortom, goei keet en toffe pees! 👌🏻🙏🏻🙌🏻
> Ze hebben ook 2 vaste winkels in Oostende❗️

16 de agosto de 2024

Ruim aanbod, goede prijzen

Er is een ruim aanbod CD's en andere schijven aan onklopbare prijzen. Er ontbreekt wel een zoekfunctie.
De levering gebeurt tamelijk snel en alles wordt zorgvuldig ingepakt.
De kwaliteit van de CDs is zeer behoorlijk.

3 de agosto de 2024

Super webshop en winkel

Super webshop en winkel. Al enkele keren gekocht,zowel online als in de winkel. Beide zijn top. Sommige items zijn misschien wat duurder,maar als je goed kijkt en wat zoekt zitten er wel pareltjes tussen voor heel mooie prijzen. Ook de korting acties zijn wel een mooie bijkomstigheid. Ik zal er zeker nog kopen. AAA+++

Resposta da 2dekansje.be

Heel erg bedankt voor je toffe feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

2de Hands LP's maar ook nieuwe , nooit gebruikt, is ook mogelijk.

Ik woon niet zo ver van de winkel en spring regelmatig binnen. Het is altijd leuk om daar de LP's en boeken te bekijken. Heb al enkele juweeltjes op de kop kunnen tikken en heb er ook een paar besteld, want dat is ook mogelijk.
2de Hands LP's maar ook nieuwe , nooit gebruikt, is ook mogelijk.
Geweldige leuke winkel en uitgebaat door een deskundige.
nog veel succes

15 de julho de 2024

Resposta da 2dekansje.be

Bedankt voor uw positieve review!

prima webshop

2dekansje hanteert eerlijke prijzen en de verzending gebeurt goed.
Voor mijn part is dit een aanrader.

2 de agosto de 2024

Resposta da 2dekansje.be

Heel erg bedankt voor uw feedback!

Prima geregeld allemaal.

Prima geregeld allemaal.
Netjes op tijd geleverd en goed verpakt.
Cd,s zijn prima van kwaliteit.

5 de agosto de 2024

Resposta da 2dekansje.be

Sedert kort leveren wij ook in Nederland, blij te horen dat je tevreden bent van onze service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn favoriete movie plekje aan ‘t zeetje

Ik ben een fervent verzamelaar van dvd, blu ray en 4K HD schijfjes. Bij 2dekansje vind ik altijd nog wel een paar exemplaren die ontbreken in mijn uitgebreide 3.5K collectie en die nergens anders meer te vinden zijn of tegen een veel te hoge prijs aangeboden worden. Nikey is de perfecte uitbater voor zijn zaak: houdt alles goed in de gaten, werkt georganiseerd en helpt je wanneer je op zoek bent naar bepaalde exemplaren. Dat kan ook online, maar effectief online bestellen deed ik nog niet. Ik zag wel al zijn voorraad pakjes klaar voor verzending en ik weet dat hij die met de nodige zorg inpakt en verzendt. Ik ga tijdens de ruime openingstijden gebruik makend van de kusttram tot halte Koninginnelaan. Da’s vlakbij de gaanderij waar de zaak gevestigd is. Nog een tip: aan de overzijde van de straat is er ook een kringloop die ook een dergelijk aanbod heeft. Maar uiteraard stap ik altijd eerst binnen bij 2dekansje omdat het aanbod er kwalitatiever en ruimer is.

13 de julho de 2024

Resposta da 2dekansje.be

Bedankt voor zoveel positieve woorden, dat doet altijd deugd!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede webshop en leuke shop

Goede webshop, groot aanbod tweedehands platen vr jong en oud. Prijs kwaliteit is top.
Leuke shop om langs te gaan. Vriendelijke bediening en heel behulpzame eigenaar.

Resposta da 2dekansje.be

Top! Bedankt voor je leuke review.

Aanrader

Goede keuze aan cd/dvd/br aan schappelijke prijzen. Snelle service bij verzenden met postnl en indien problemen snel en goed communicatie.

18 de julho de 2024

Resposta da 2dekansje.be

Bedankt voor uw fijne review!

Classificada 1 em 5 estrelas

Nu zouden ze graag hebben dat ik iets…

Nu zouden ze graag hebben dat ik iets positief schrijf. Ik koop alvast niks meer bij hen. Nooit meer.

Valt niet recht te zetten. Want ik herinner mij 11 juli nog goed.

11 de julho de 2024

Resposta da 2dekansje.be

Wat is er misgegaan met uw bestelling van cd'tjes die u heeft besteld bij ons op 10 juli? Order 2008. Graag hadden wij meer info verkregen daar wij nooit een mailtje hebben gekregen dat er iets mis was met uw bestelling. Wij waren in de veronderstelling dat alles dus ok was. Wij zouden dit dan ook graag rechtzetten.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed maar toch een tandje bijsteken

Prima correspondentie en snelle verzending.
Prijzen van de LP's waren aan interessante kant.

Nadeel : in de goedkopere LP's (tot 5 euro) is de keuze eigenlijk beperkt tot "populaire volksmuziek" en is er weinig echte pop muziek te vinden.

15 de julho de 2024

Resposta da 2dekansje.be

Bedankt voor uw opbouwende feedback, uw opmerking is zeker en vast terecht en inderdaad een werkpunt voor ons! Wij nemen het zeker en vast mee en proberen hier verandering in te brengen naar de toekomst toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

heb al 2 x besteld en de bestelling was…

heb al 2 x besteld en de bestelling was stevig en goed ingepakt geen beschadigde cd's. en het duurde niet lang voor mijn bestelling er was dus super

Resposta da 2dekansje.be

Wij proberen inderdaad steeds alles zeer zorgvuldig in te pakken en de dag zelf of daags nadien alle bestellingen te versturen.

Topzaak

LP's waar ik interesse in had stonden op de verkoopsite. Reservering en betaling verliep vlot.
De verzending gebeurde zoals afgesproken en de LP's waren zoals beschreven.
Ook in de winkel een vriendelijke behulpzame man.
Gewoon top!

22 de maio de 2024

Resposta da 2dekansje.be

Heel erg bedankt voor uw leuke feedback!