2ehandssieraden.nl Opiniões

389
TrustScore: 5 em 5

4,8

Prijs kwaliteit verhouding, betrouwbaar en professioneel. Mooie juwelen, vooral professionaliteit dat is schaars tegenwoordig. Mensen die je beleefd te woord staan en pakketjes versturen ZONDER: QR co... Ver mais

A empresa respondeu

Al diverse keren hier sieraden gekocht. Altijd perfect geholpen. Tweedehands sieraden zijn net zo mooi als nieuwe. Super! Bovendien nette bezorging per post - op verzoek in charmante cadeauverpakkin... Ver mais

A empresa respondeu

Vooraf best spannend of alles goed zou komen (grote bedragen, kleine pakketjes) maar keurig op tijd en super gehandeld door de winkel! De pakketdienst echter vond dat ze het pakketje wel gewoon bij m... Ver mais

Men was telefonisch bereikbaar en heel hulpvaardig. Er moest een aanpassing gedaan worden, terwijl de eigen edelsmid met vakantie was. Daar zou dus wat tijd overheen gaan, maar men heeft er alles aang... Ver mais

1. Ourivesaria

Escrito pela empresa

De grootste collectie tweedehands sieraden. Hier vind je hoge kwaliteit voor de beste prijs.

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

(389)

52 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mooi gaaf product

Er was enige onduidelijkheid bij het bestellen maar na telefonisch contact was dit snel opgelost. De ketting die ik na een dag ontving is heel mooi en niet van nieuw te onderscheiden. Ga zeker weer iets bestellen!

23 de janeiro de 2024

Prima gedaan

Prima gedaan, niets mis mee.
Ik heb oorbellen besteld, er kwam meteen een bevestiging en 3 dagen later had ik ze in huis. De foto's waren duidelijk en ik kreeg wat ik verwachtte.

21 de janeiro de 2024

Zeer positieve ervaring…

Ik heb een zeer goede eerste ervaring met 2ehandssierraden.
De omschrijving was correct en de oorstekers zagen er uit als nieuw.
Nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik gebeld om te verifiëren of het afleveradres correct was, en of het een kadootje was.
De verpakking was uit de kunst: zeer mooi en chique doosje met echtheid certificaat er bij. Goed verpakt verzonden.
Aanrader om hier te kopen!

9 de janeiro de 2024

NIET BESTELLEN HIER!!

Heb een ketting besteld. Na 4 weken is die nog steeds niet binnen! En mijn ticket wordt genegeerd! Niet bestellen hier!!!

14 de dezembro de 2023

Armband gekocht alleen bleek volgende…

Armband gekocht alleen bleek volgende dag dat armband reeds verkocht was ondanks bevestiging per mail voor akkoord. Na excuses voor ongemak keurig opgelost door alternatief aan te bieden tegen aantrekkelijke korting waarvan we gebruik gemaakt hebben. Vervolgens afwikkeling correct en snel. Kortom zeer professioneel aangepakt dus aanrader voor mensen die overwegen sieraden te kopen via internet!!!

23 de novembro de 2023