360energi Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Service af Nilan Varmepumpe

Vi vil gerne give 360 Energi topkarakterer…… og vi vil gerne fremhæve Tekniker Ulrik.
Vi har en Nilan varmepumpe og efter anbefaling fra naboer bookede vi tid til et årligt Service eftersyn.
Jeg tror ikke vores Nilan Varmepumpe er blevet så omhyggeligt skilt ad og renset og serviceret.

Ulrik skal have ros for sin store viden og svarede på alt hvad vi ville vide. Han viste os godt og dårligt.
Han snakker meget og det er også hyggeligt.

Vi anbefaler på det kraftigst Ulrik og firmaet. Og han er allerede booket hos Naboerne og hos os til eftersyn næsten år.

23 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

JEG FØLGER MIG SNYDT AF 360 ENERGI APS

JEG FØLGER MIG SNYDT AF 360 ENERGI APS

Jeg skulle have skiftet en defekt
ventilatormotor i min 6 år gamle Nilan CT 200ventilationanlæg, hvor vi havde aftalt i på forhånd en pris.

Servicemanden anbefalet samtidig, at jeg fik skiftet den anden motor, som ikke fejlede noget, men som efter hans vurdering sandsynligvis ikke ville holde meget længere.
Prisen for de to motorer blev oplyst til ca. 4500kr ink. moms.

Efter montering af de 2 motoren og efter anlægget var blevet sat/monteret på plads igen, virkede den ene motor ikke, fordi den ikke var tilsluttet korrekt.
Det betød, at der blev brugt ca. 30 MINUTTER extra på at få til at fungere.
Efterfølgende modtog jeg en faktura, på 1. 75 TIMERS ARBEJDE, og den samlede pris var væsentligt højere end den pris, jeg havde fået oplyst.

Efter flere mail frem og tilbage har fået 500kr i rabat,
men fakturaen er stadig langt fra den pris jeg blev oplyst af service mand.

Jeg føler bestemt ikke behandlet som en kunde, man gerne vil beholde.
JEG FØLGER MIG SNYDT OG KAN DERFOR IKKE ANBEFALE 360 ENERGI APS

4 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

360 energi sparede dyr udskiftning ...

Vi har haft Kim fra 360 energi på besøg for at kigge på vores Nilan JVP 107 jordvarmeanlæg som af en anden
autoriseret Nilan installatør var dømt dødt. Han gættede på at der var skidt fra en nylig udskiftning af pumper og varmtvandsbeholder foretaget af den anden autoriserede Nilan installatør, som gav vores problem, hvilket viste sig at være korrekt. Han sparede os for en meget dyr udskiftning af jordvarmeanlægget. Jeg har ikke ord for hvor stor respekt jeg har for den erfaring som Kim og 360 energi har omkring især mit jordvarmeanlæg.

4 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde brug for service på vores Nilan-anlæg da vi havde fejl på anlægget. Det var nemt at komme i kontakt med firmaet, og vi fik hurtigt en tid. Teknikeren Ulrik, der kom ud, var både meget rar, imødekommende og kompetent, og vi følte os i gode hænder hele vejen.

Alt i alt har vi kun positive ting at sige og kan varmt anbefale firmaet. Stor rois til Ulrik

22 de junho de 2026

The best

I had an amazing experience with 360e. After another company left my Nilan system completely broken, 360e came to the rescue.
Ulrik showed exceptional expertise. He thought out of the box, found the core problem, and fixed it completely. On top of that, they did not charge me anything for this help.
This is world-class customer experience and exactly how a business should be run. Other companies truly need to learn from them. I highly recommend 360e.

1 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde brug for service på vores…

Vi havde brug for service på vores Nilan anlæg. Firmaet var nemt at komme i kontakt med, fik hurtigt en dato for besøg. Meget kompetent og rar person vi fik besøg af. Nu har vi fået fakturaen og er meget tilfredse med prisen.
Kun godt at sige herfra.

23 de março de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais