Jeg stod og manglede en flyttebil til lørdag. Fredag eftermiddag ringer jeg til dem og får at vide jeg kan hente den lørdag morgen 💪🏻🙏🏻 Da jeg kom ned for at hente bilen bliver jeg mødt af den m... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god service og stor hjælpsomhed med at finde præcis den bil, der passer til ens situation.
A empresa respondeu
Tidligere, da vi gik igennem dette dårlige firma, fandt vi ud af, at alle biler altid var tilgængelige og aldrig lejede. Efter at have prøvet dem én gang, vidste vi hvorfor: de er det værste ved Køben... Ver mais
A empresa respondeu
Har benyttet 3B Biler i så mange år at jeg ikke husker hvor mange og har altid været yderst tilfreds ! Bo og Linda sørger for alt - syn, Dinitrol årlig vedligeholdelse, Min gamle Opel, som nu er v... Ver mais
A empresa respondeu
3B-Biler er et 40 år ungt firma etableret og ejet af Linda og Bo Krogså. Vi handler med nyere brugte person og varebiler. Udlejning og Leasing af person & varebiler samt Mini Busser, flytte biler mv. til fornuftige priser... Prøv os næste gang du skal bruge en udlejnings bil.... Vi er altid friske..... Vi er dit Lokale Dinitrol Center i Ballerup - Furesø og Egedal området Der udover driver vi et topmoderne auto- og Skades værksted. Der tilbyder alt i autoreparationer. Med det nyeste udstyr. Vores motto er: Vi vil ikke sælge noget vi ikke selv ville kører i! Søger du kun efter markedets billigste pris og er ligeglad med god kvalitet og god service, så er det ikke hos os du skal handle bil
Skovvej 78, 2750, Ballerup, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Super god service og meget venlig betjening.

Resposta da 3B Biler Ballerup
Jeg bruger værkstedet og arbejdet er bare i orden.

Resposta da 3B Biler Ballerup
Personlig service og behagelige, holder hvad de lover.

Resposta da 3B Biler Ballerup
Jeg fik fin service i telefonen om aftale om hjulskifte. Fin service ved afhentning af bil så har oprettet et abonnement til 90 kr/mdr for dækhotel og hjulskifte 2 x om året. Jeg er godt tilfreds.

Venlig modtagelse med morgenkaffe,
Hurtig ekspedition .
Det kniber lidt med P plads på området .
Jan M

Resposta da 3B Biler Ballerup
Hjulskift til den aftalte tid, modtog sms da bilen var klar.

Resposta da 3B Biler Ballerup
Godt sted at handle bil.
Man bliver taget rigtig godt imod og kan være tryg ved at handle her.

Resposta da 3B Biler Ballerup
Gennemsnitligt ok. Dog var der sat kryds ved at trafikfilm var fjernet fra forruden. Det var ikke udført.
Silikonen på dørlisterne var udført, men enkelte steder havde ikke påført silikone. Elles var det minitjek fint.

Har kun haft positive oplevelser med 3b biler meget imødekommende og hjælpsomme

Resposta da 3B Biler Ballerup
Fik hurtig service af min bil og trailer. Dagen efter jeg ringede. Super service. Kan varmt anbefales.

Resposta da 3B Biler Ballerup
Altid god faglig feedbak, og god service.

Resposta da 3B Biler Ballerup
Super service, flinke og rare bliver altid taget imod med et smil

Resposta da 3B Biler Ballerup
Kan klart anbefale 3B biler.
Jeg havde en virkelig god oplevelse fra start til slut.
Det er super nemt !
Perfekt udvalg, virkelig gode billige priser. Ekstrem nem booking.
Service I SÆRKLASSE.. De går den ekstra mil for dig og her bliver du ikke snydt.. Jeg vælger ikke andet fremover...
5 stjerner herfra
Hilsen enlig mor med 2 små, som kom trygt på tur den dag.

Resposta da 3B Biler Ballerup
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.