Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice, rigtig fin hjemmeside med mange hjælpsomme artikler og ikke mindst skarpe priser. Det er sjældent, at alting spiller så perfekt som mit køb hos 3D Printeq. Jeg har købt et par... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var hurtigt og nemt bestilte d. 28 november kl 8.45 og kunne hente ordren d. 29 november kl. 13.45 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en laserskærer hos Printeq, desværre var der en fejl, som omgående blev rettet, efter hjælpe forsøg på mail og telf. tilbød Printeq at bytte maskinen. Printeq pakkede en ny printer ud samlede og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super Service hele vejen igennem. Snakkede lidt med Lis-Linette omkring en mindre misforståelse, men fik det lynhurtigt opklaret, og alt var i den skønneste orden :) Hurtig levering, tæller også de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de impressoras e scanners

Escrito pela empresa

Hos 3D Printeq forhandler vi ikke bare 3D printere og filament, vi rådgiver og supporter dig i, hvordan 3D print kan optimere din produktion og designprocesser.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt fra start til slut!

Det er sjældent, at alting spiller så perfekt som mit køb hos 3D Printeq. Jeg har købt et par 3D-printere hos dem og forskellige typer filament, hvor alt blev leveret lynhurtigt. Perfekt oplevelse hele vejen igennem.

Rigtig god og hurtig rådgivning fra Sune, som tydeligvis ved, hvad han taler om. Det var takket være hans service, at jeg valgte at handle hos 3D Printeq – kan kun anbefales!

29 de novembro de 2025

Hej

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det er vi meget glade for at høre.
Jeg giver dine rosende ord videre til Sune, jeg er glad for at høre at du fik den hjælp du havde brug for.

Sig endelig til, hvis der er noget vi kan hjælpe med en anden god gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wow det var godt nok vildt hvor hurtigt…

Wow det var godt nok vildt hvor hurtigt i fik sendt det var jeg slet ikke klar på, virkelig god stil. Jeg var så nervøs for det jo svært med de her "billige" resin printere men den virkede helt perfekt! Startede med 2 forskellige kalibreringsprint "3DRS" og "Siraya Tech" jeg skal slet ikke pille ved den her, for begge print kom ud helt perfekt.

29 de agosto de 2025

Hej Raid

Mange tak for de fine ord - dem sætter vi stor pris på!
Dejligt at høre, at dine resultater blev gode.

10/10 anbefaling

Jeg har nu flere gange købt både filament og reservedele, alt er blevet leveret lynhurtigt og uden problemer.
God service uden tvivl
10/10 anbefaling

15 de julho de 2025

Hej Magnus
Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på :-)
Dejligt at høre, at det hele har levet op til forventningerne.

Super nemt at bestille.

Super nemt at bestille.
Kontaktede dem inden bestilling, fik god vejledning om køb og levering.
Varen kom få dage efter, forsvarligt og godt pakket ind.

21 de fevereiro de 2025

Resposta da 3D Printeq

Tusind tak for din flotte anmeldelse. 😊 Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse både med vores kundeservice og levering. Vi bestræber os altid på at give den bedste vejledning og sikre, at vores produkter når sikkert frem.

Hvis du får brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os :-)

Venlig hilsen Helene / 3D Printeq

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering

18 de fevereiro de 2025

Resposta da 3D Printeq

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores priser og levering. Vi sætter stor pris på din feedback. 😊

Venlig hilsen Helene / 3D Printeq

Classificada 5 em 5 estrelas

Super Service hele vejen igennem.

Super Service hele vejen igennem.
Hurtig levering, tæller også den rigtige vej, så alt i alt, intet at sætte en finger på herfra.
Handler helt sikkert der igen en anden gang:)

10 de fevereiro de 2025

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse - jeg er glad for at høre, at I fandt en løsning på det hele :-)
Vi glæder os til at se dig tilbage en anden god gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Billigste pris og lynhurtig levering

Billigste pris og lynhurtig levering. Perfekt

11 de fevereiro de 2025

Hej Anders

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at det hele kom hurtigt til dig. Sig endelig til, hvis der er noget vi kan hjælpe med en anden god gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Presis og hurtig levering og til den…

Presis og hurtig levering og til den rigtige pris det er første gang jeg har handlet der og det er ikke sidste gang jeg handler der
Jan

12 de fevereiro de 2025

Hej Jan

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at det hele har været som det skulle - vi glæder os til at se dig tilbage en anden god gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god support og så flinke…

Rigtig god support og så flinke medarbejder og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler her 😁

4 de fevereiro de 2025

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse, det er rigtig godt at høre! Vi glæder os til at se dig tilbage en anden god gang :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt godt.Jeg er glad for at handle hos…

Alt godt.Jeg er glad for at handle hos 3D Printeq.

4 de fevereiro de 2025

Hej

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du er glad for handlen. Vi håber at se dig tilbage igen snart.

Super produkter

Super produkter, super service, super levering

31 de janeiro de 2025

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse - dejligt at høre, at det hele har levet op til forventningerne.

Fin oplevelse.

Fin oplevelse.
God kommunikation og hurtig levering.
Gode priser på PETG.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

27 de janeiro de 2025

Hej Leif

Tak for din anmeldelse, jeg er glad for at høre, at det hele har været en god oplevelse.
Håber at se dig tilbage igen snart :-)

Super godt

Jaa nu skal jeg passe på det ikke bliver en vane, men i gør det godt

28 de janeiro de 2025

Hej Tommy

Mange tak for din anmeldelse, og de fine ord :-)
Alligevel håber vi dog på at se dig tilbage igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk men lidt en sær oplevelse

Utrolig dejlig hjemmeside og venlige service

Valgte dog at hente varen selv ved afhentning, lidt en underlig oplevelse da der ingen form for skiltning så hvis det ikke var begrund af mailen med instruktioner så havde jeg nok aldrig fundet det.

En sjov oplevelse men ikke helt det mest bruger venligt.

24 de janeiro de 2025

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager selvfølgelig at det ikke er helt så nemt at finde - det er derfor vi giver instrukser med i mailen :-). Men vi arbejder på at få løst dette, for det skal selvfølgelig ikke være svært.

Trods alt, er jeg glad for at din oplevelse har været god. Sig endelig til, hvis der er andet vi kan hjælpe med en anden god gang.

god oplevelse

fint sortiment, hurtig afsendelse og handler gerne igen.

22 de janeiro de 2025

Hej

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre det var en god oplevelse - vi ser frem til at se dig tilbage igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lyn hurtigt afsendelse og fik pakken…

Lyn hurtigt afsendelse og fik pakken dagen efter så kan jeg anbefale. Det er et seriøst firma som leverer resultater fra du trykker bestil👍

18 de janeiro de 2025

Hej Simon

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at levering gik hurtigt og du er tilfreds med oplevelsen. Sig til, hvis der er noget vi kan hjælpe med en anden gang :-)

Super oplevelse

Super oplevelse - fine produkter 😀

15 de janeiro de 2025

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, det sætter vi pris på at høre :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, gode priser.

8 de janeiro de 2025

Hej

Tak for din anmeldelse, jeg er glad for at høre, at du fandt hvad du skulle bruge til en skarp pris :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik det jeg bestilte og fik det…

Fik det jeg bestilte og fik det hurtigt. Anbefaling herfra 😊

8 de janeiro de 2025

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og håber at se dig tilbage en anden god gang.

Venlig hilsen Anne /3D Printeq

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais