En af vores gæster blev syg af mad fra…
En af vores gæster blev syg af mad fra den restaurant. Hun fik blåmuslinger og pomfritter, som den eneste i selskabet. Nogle timer senere, efter vi forlod restauranten, havde hun symptomer på madforgiftning. Det kan jo selvfølgelig ske, men dagen efter retter jeg henvendelse til restauranten. Her får at vide at de beklager meget, og vil sende et skema fra sundhedsstyrelsen, hvor jeg kan udfylde hændelsesforløbet. Derudover bliver jeg gjort opmærksom på, at jeg kan få kompensation, for den dårlige oplevelse For vores gæst. Jeg videregiver min mail, som hun så vil sende skemaet til, samt de oplysninger jeg skal opgive. Der kommer ikke nogen mail, så jeg kontakter dem igen. Jeg taler jeg med en anden ansat på restauranten. Hun siger, at jeg bare skal skrive det i en mail til restauranten, så skal de nok videregive information til sundhedsstyrelsen. Men når man kigger på sundhedsstyrelsens side, vedrørende hvem der skal videregive disse oplysninger, står det klart at det er Den eller de personer, der har haft en dårlig oplevelse, som skal indberette til sundhedstyrelsen. Det kan jo selvfølgelig have sine fordele som restutant, at det ikke er mine ord, men deres. Dette er selvfølgelig blot en antagelse. Men bekymrende er det i hvert fald, at restauranten ikke giver mig de korrekte oplysninger om, at det er mig der skal indsende et skema og ikke dem. Jeg indsender derfor først, vores hændelsesforløb til denne restaurant, hvorefter der går, næsten en uge, inden de vender tilbage med en beklagelse om, at de vender tilbage så sent. I mellemtiden havde jeg været inde og kigge disse oplysninger på sundhedsstyrelsens side og indsendt hændelsesforløb.
Jeg er ikke blevet tilbudt nogen former for kompensation, på trods af at jeg Kommer har oplyst, at kunne en i selskabet, fik blåmuslinger. Og der var kun en, der blev syg, nemlig hende i selskabet der fik blåmuslinger.
Jeg synes simpelthen at det er så groft, og jeg kan derfor ikke på nogen måde, anbefalde at spise på den restaurant.