Very good quality en well informed…
Very good quality en well informed about delevery
At 4dox, we manufacture high-quality, custom-made dog gear including harnesses, collars, and leashes, alongside stylish, functional outdoor apparel for dog owners. Handcrafted with love, our products are designed for maximum comfort, durability, and a perfect match between you and your dog.
República Checa
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Very good quality en well informed about delevery
het harnas ziet er heel mooi uit en is goed van maat dus alles wat beloofd werd is nagekomen

Resposta da 4dox
Prachtige benodigdheden voor de hond en voor het baasje. Ik heb een complete outfit laten maken op maat. Alles wordt op je individuele wens aangepast. Ook mijn eigen hond op shirts en jassen. Alles even mooi en praktisch. Geweldig persoonlijk advies en service. Zeer blij en tevreden met al mijn op maat gemaakte kleding.

Resposta da 4dox
Op maat gemaakt honden tuig en halsband voor een Rhodesian Ridgeback. Past perfect en ziet er prachtig uit. Fijne zachte stof voor de vacht van de hond, maar ook super sterk om de hond aan de lijn te kunnen houden.
Echt waar voor je geld en comfortabel voor de hond.

Resposta da 4dox
Great service and I love the product, the best quality, I have ever seen

Resposta da 4dox
Gemakkelijk te bestellen en veel keuze. Uit ervaring weet ik dat dit super fijne tuigjes zijn, ik heb ze al eerder voor mijn honden gehad. De kwaliteit is altijd top en gaan hier al jaren mee!!

Resposta da 4dox
J’ai passé plusieurs commandes et à chaque découverte d’un nouveau produit je suis très agréablement satisfaite ! Le tapis de fouille est d’une qualité remarquable, les vêtements sont confortables et absolument tout terrain , les pochettes à friandises sont pratiques et le tissu est hyper résistant. Les design sont beaux. Tout est vraiment génial !