Leia as opiniões dos outros
Fick ta fram dammsugaren och dammsugare 2 av mattorna som inte var ok. Hon var trevlig men stank något så kopiöst med rök, så det var att vädra efteråt så den lukten försvann och det doftade rent istä... Ver mais
Vi har inget att klaga på. Städning har vi fortlöpande och utomhusjobben i somras (målning, korrigering av stenläggning och plattor) utfördes till vår belåtenhet. 100% bra med andra ord.
Stort tack till Madde, Ahmed och 55+ för vårstädningen. På eget initiativ tog de också tag i spis och andra skräpsamlande och glömda utrymmen. Det blir man glad för. Vänliga hälsningar, Iréne Mat... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviços de limpeza doméstica
- Serviço de limpezas comercial
- Artesanato
- Serviços de recrutamento
- Agência de empregos temporários
55Plus är sedan 2009 en av Sveriges största leverantörer av hushållsnära tjänster och företagstjänster genom seniorbemanning. Vi riktar oss till både hushåll och företag. Med fokus på kvalitet, trygghet och personligt bemötande underlättar vi vardagen för tusentals hushåll och företag över hela Sverige. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan göra din vardag lite skönare.
Informações de contacto
Mörsaregatan 11a, 254 65, Helsingborg, Suécia
- 0200-112 555
- info@55plus.se
- 55plus.se
Respondeu a 71% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Håller var vi kommit överens om.
Håller tider som är överenskommit, trevligt mötande! Arbete kunde vara mer noggrant !
Sämsta jag har varit med om
Sämsta jag har varit med om, fönsterputs som annars tagit 40 minuter under flera år tog nu 2,5 timme!!! Dyrare timpenning än om man anlitar en fackman, aldrig mer 55plus

Resposta da 55Plus AB
Ni tog hand om ALLT på bästa sätt till…
Ni tog hand om ALLT på bästa sätt till ett bra pris. Mycket nöjd med allt.
All hjälp man ber om utför perfekt
Okunniga medarbetare. Har inte med sig redskap och släpvagn som utlovades.
Okunniga medarbetare

Resposta da 55Plus AB
Jätte bra tjejer som var snabba och…
Jätte bra tjejer som var snabba och mycket noggranna dessutom väldigt trevliga. Jag kommer absolut beställa storstädning från dom igen. mycket nöjd.
Vi har inget att klaga på
100% bra med andra ord.
Städerskan är positiv och väldigt…
Städerskan är positiv och väldigt trevlig! Dessutom gör hon alltid ett bra jobb!
Bra personal och noggrant arbete
Lottie är så bra
Tack för ett fint jobb!
Trevlig personal.Både på kontoret och…
Trevlig personal.Både på kontoret och på fältet.Alltid samma kvinna som städar hos mig.Noga och fint.Som kund har man stora valmöjligheter om hur man vill få det gjort.Valde 55+ istället för den Privata eller Kommunala Hemtjänsten där inte mycket fungerar.Kan bara rekommendera 55+
Jag är verkligen nöjd med jobbet…
Jag är verkligen nöjd med jobbet fönsterputsaren gjorde. Han var verkligen ett proffs och visste vad han gjorde.
Bra personal med rätt kompetens.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.