Fik mit skur renoveret da trængte til…
Fik mit skur renoveret da trængte til det efter alt det sne vi havde fået. Resultatet er super fint samt medarbejderne var utrolig professionelle! Kæmpe ros herfra!
A Handyman er en alsidig handyman-virksomhed, drevet af Frederik og Jonas, der brænder for at levere kvalitetsløsninger til både private og erhverv. Med mange års erfaring i branchen tilbyder vi et bredt spektrum af services, herunder reparationer, montering, vedligeholdelse og mindre renoveringsprojekter. Vi lægger stor vægt på pålidelighed, præcision og kundetilfredshed. Uanset om det drejer sig om at samle møbler, udbedre skader, opsætte hylder eller udføre større forbedringer i hjemmet eller på arbejdspladsen, står vi klar til at hjælpe. Vores mission er at gøre din hverdag nemmere ved at levere effektive og holdbare løsninger – altid med et smil og sans for detaljen. Hos A Handyman tror vi på, at ingen opgave er for lille, og at godt håndværk gør en forskel. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig!
Produktionsvej 8 , 2600, Glostrup, Dinamarca
Fik skiftet tagrender. Dialog med virksomheden har været nem, hurtig og ikke mindst pålidelig. Og så var prisen også lige i skabet. Kan varmt anbefales.

Resposta da A-Handyman ApS
Fik en perfekt og hurtig løsning på en udskiftning af en del af mine tagrender. Super hurtigt og så oven i købet til en endog meget fornuftig pris. Kan kun anbefales

Resposta da A-Handyman ApS
Gode, dygtige og professionelle håndværkere - kan kun anbefale den.

Resposta da A-Handyman ApS
Meget pålidelige og enormt arbejdsomme med sans for detaljen.
Vi er meget tilfredse med vores nye skur og kan på det varmeste anbefale Jonas og Frederik.
Hilsen Marlene & Claus

Resposta da A-Handyman ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.