Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Omijać i ostrzegać innych. Podsuwają ci na tablecie do podpisu wykaz usterek ukradkiem, żebyś nie zobaczył a umowę wraz z załącznikiem nr 2 ( tam są usterki), przemycają chyłkiem i nie widzisz co po... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Miły sprzedawca Oferują obniżkę "black week" do 1500zł. W założeniu to 500zł i jakiś produkt np. olej do auta za 350zł. Cienkie są takie niedopowiedzenia. Na stronie AAA przy tych autach które ogląda... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Ostrzegam was

Ostrzegam was! ostrzegam was ludzie przed tym "komisem". Stracicie zdrowie psychiczne, czas i pieniądze. Sam dałem się oszukać. Kupiłem "sprawny" samochód gotowy do dalszej trasy, a w rzeczywistości samochód pojeździł 2 dni (w dodatku z wywalonymi błędami). U mechanika okazało się, że trup...

2 de abril de 2026

Celowe wprowadzenie w błąd

Celowe wprowadzenie w błąd! (Kraków)
Chciałam zakupić Skodę Superb 2018 r 2.0 TSI. Zadzwoniłam do komisu, Pani która odebrała na infolinii była miła, umówiła mnie na rozmowę z menadżerką salonu w Krakowie. Wieczorem porozmawiałam z menadżerką, która zapewniała mnie, że auto jest w idealnym stanie i nie wymaga wykonywania dodatkowych ekspertyz, sprawdzania auta, ponieważ oni mają tylko sprawdzone przez diagnostów i pewne auta. Na szczęście zdecydowałam się na wykonanie badania i profesjonalną ekspertyzę. Stan faktyczny auta odbiegał od tego co było przedstawione na zdjęciach. W ofercie internetowej tego komisu auta są "odpicowane", "samochód igła", a w rzeczywistości spotkacie się Państwo z brudnymi autami, mającymi wiele UKRYTYCH usterek, o których nawet rzeczona pani menadżer słowem nie wspomniała!! Skoda jest porysowana, ma poobdzierany przedni zderzak, jest brudna w środku, są jakieś wycieki z silnika, lepiąca czarna maź w wydechu, podgrzewanie jednego z foteli jest uszkodzone. Otrzymałam prawie 80-stronicowy raport z ekspertyzy i miałam wrażenie, że to zupełnie dwa inne auta, biorąc pod uwagę to co przeczytałam i zobaczyłam na zdjęciach raportu, a to co jest na stronie komisu w ich ofercie. CAŁKOWICIE NIE POLECAM!! UKRYTE SZKODY, CELOWE WPROWADZANIE W BŁĄD. NIERZETELNY SPRZEDAJĄCY. CZUJĘ SIĘ TOTALNIE OSZUKANA JAKO POTENCJALNY KIENT. TO ZACHOWANIE ODBIEGA OD BYCIA FAIR W STOSUNKU DO KUPUJĄCYCH I NOSI ZNAMIONA NIEUCZCIWEGO RYNKU SPRZEDAŻOWEGO.

10 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Chciałem zakupić auto na firmę

Chciałem zakupić auto na firmę, opcja finansowania to leasing. Przez telefon na infolini usłyszałem, że mam przyjechać na miejsce do oddziału bo przez internet nie są mi w stanie przedstawić oferty na leasing...No spoko, taka polityka firmy, natomiast jest to nieco słabe. Po przyejchaniu na miejsce, po umowieniu wizyty na konkretna godzine, czekałem koło pół godziny, aż Pani z działu finansowego będzie mogła policzyć mi ten leasing na samochód... no spoko, może dużo ludzi czy coś, natomiast tłumów nie było, byłem ja i jeszcze jakiś Pan... Po wejsściu do kontenera ( bo tak przyjmują w Łodzi, w kontenerach) dowiedziałem się od Pani, że dopóki nie sprowadzą samochodu do oddziału w Łodzi to nie mogą mi przedstawić oferty. Koszt sprowadzenia 100 zł. Pani jedynie powiedziała mi ogólne kwoty bez żadnych dokładnych danych, a już tym bardziej, bez żadnych danych na papierze itd. Sprowadziłem ten samochód, faktycznie szybko go przywieźli bo na następny dzień już był. Przyjechałem, samochód w całkiem niezłym stanie na pierwszy rzut oka, miał 48 tys przebiegu. Okazało się, że samochód na zimnym silniku miał poniżej minimalnego poziom płynu chłodniczego. Po zgłoszeniu usterki, dowiedziałem się od Pana, że cytat "to normalne i poprostu trzeba dolać". No nie wierzyłem własnym uszom, Pan sprzedawca wciskał mi kit. Obieg płynu chłodniczego to układ zamknięty i płynu nie powinno ubywać, jeśli go ubywa to wiąże się to z jakąś usterką. Pan twierdził inaczej. Dodam tylko, że rozmawiamy o samochodzie za 123 tysiące. Po jeździe próbnej nie wykryłem żadnych innych wad ale zdecydowałem się zrezygnować z tego pojazdu i parę dni później dzowni do mnie ten sprzedawca i wciska mi dalej ten sam kit, twierdząc, że nie znam sie na samochodach ( bo faktycznie mechanikiem nie jestem) i nie sprawdzałem samochodu z mechanikiem i skąd ja mogę wiedzieć takie rzeczy. Po rozmowie z zaufanym mechanikiem on nawet nie chciał przyeżdżać go oglądać po tym jak usłyszał, że ubywa płynu chłodniczego. Prawdopodbne usterki tego samochodu to: Uszkodzona pompa wody, termostat, w najgorszym razie uszczelka pod głowicą. Proszę sprawdzać samochody i nie dać się oszukiwać oraz nie podlegać presji w stylu " musimy dzisiaj podjąć decyzję" itd. Bardzo słabo oceniam obsługę w Łodzi oraz firmę za podejście do klienta oraz tzw. customer experience. Mniej niż zero. Są dużo lepsze miejsca :)

20 de março de 2026

Uwaga oszuści

Generalnie naciągacze i oszuści. Umawiają się na skup żeby do nich przyjechać i niby cena im pasuje a po oględzinach wg których wszystko jest ok i się zgadza oferta odkupu kilkanaście tysięcy niższa od pierwotnie omawianej. Także tacy Janusze biznesu jak typowe chłopaki z baraków, naciągnąć klienta a może się uda. Nie polecam nawet w kryzysowych sytuacjach

18 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Omijać i ostrzegać innych.

Omijać i ostrzegać innych.
Podsuwają ci na tablecie do podpisu wykaz usterek ukradkiem, żebyś nie zobaczył a umowę wraz z załącznikiem nr 2 ( tam są usterki), przemycają chyłkiem i nie widzisz co podpisujesz.
Grają psychologicznie, przetrzymując godzinami klientów w salonie a na koniec podsuwają pod nos tablet, w którym składasz milion podpisów do końca nie wiedząc - co tam siedzi. Uciekać od tych oszustów!

16 de fevereiro de 2026

Szkoda ze nie ma skali na minus

Szkoda ze nie ma skali na minus
Kupiłam auto użytkowane bylo 3 tyg
Silnik do remontu !
Auto skoda superb za 74tys.
Nadaje sie do niczego
Reklamacja złożona i odrzucona !
Nie chcą sie dogadać
Sprawa zostanie skierowana do sądu

7 de março de 2026

Daję 1 gwiazdkę bo nie można wybrać 0

Daję 1 gwiazdkę bo nie można wybrać 0. Aaa auto Kraków sprzedało mi samochód w którym zrobili świeżą konserwację podwozia tylko po to, aby zamaskowac jego rzeczywisty stan. Okazało się, że dziury w podwoziu zalatali tekturą. Pan w stacji kontroli pojazdów nie mógł uwierzyć w to co widzi. Dokumenty sprzedażowe też nie były w porządku. Odradzam zakupu w tym miejscu.

1 de março de 2026

Firma to totalna porażka

Firma to totalna porażka. Handlowiec doskonale kłamie na temat pojazdu, ukrywa wady. Brak jakiejkolwiek przejrzystości oferty. Poza tym mimo umówienia na konkretną godzinę prezentacja opóźniła się bez jakiegokolwiek wyjaśnienia. Stoisz na zewnątrz i czekasz. To chyba nie te czasy, żeby sprzedawać z baraków a klienta traktować jak zło konieczne. Niestety oszukany przez handlowca, obsługę finansową i managera oddziału, kupiłem złom, z którym teraz nie wiem co mam zrobić. Reszta to już zasłona milczenia.

23 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

To jest dramat i strata czasu.Chcieli…

To jest dramat i strata czasu.Chcieli kupic auto ktore bylo w bardzo dobrym stanie i byla cena w internecie.Nie mieli sie do czego doczepic a cene proponowali polowe mniejsza.U nich na placu polowa zlomow stoi a tu bylo auto naprawde warte.Cyrk i zenada.

24 de fevereiro de 2026

Zwykli oszuści

Zwykli oszuści, rękojmia nie istnieje bo w umowie sobie dopisali wady samochodu bez mojej wiedzy.
Oszuści nie polecam!

16 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Kupione auto z wadą popsuty termostat…

Kupione auto z wadą popsuty termostat wciśnięcie Gródzie na zrobienie na drugi dzień okazało się że w samochodzie uszkodzona jest nagrzewnica.Ostrzegam też przed wykupieniem ubezpieczenia i czytajcie dokładnie umowy są inne niż faktycznie

21 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Wyceniłem swój samochód na stronie…

Wyceniłem swój samochód na stronie firmy. Po wycenie kontaktowali się
ze mną praktycznie co drugi dzień, zapewniając, że są gotowi zapłacić
około 24 tys. zł za moje auto. Po przyjeździe wybrałem samochód, który
chciałem kupić w rozliczeniu z dopłatą.
Zapewniano mnie, że wybrany pojazd jest w 100% bezwypadkowy, a jedyną
ingerencją miał być lakierowany zderzak. Podczas oględzin okazało się
jednak, że po jednej stronie samochodu znajduje się duża warstwa
szpachli, a po drugiej – wtórna warstwa lakieru. Mimo tych oczywistych
śladów napraw, sprzedawca utrzymywał, że nic o tym nie wie, choć
samochody w tym komisie są zawsze sprawdzane czujnikiem lakieru.
Mimo tych zastrzeżeń poprosiłem o finalną wycenę mojego pojazdu. Po
dwóch godzinach oczekiwania — przy zaledwie dwóch innych klientach i
pracownikach kręcących się jak gó.. w przeręblu — okazało
się, że pierwotnie oferowane 24 tys. zł nagle zmalało do 12 tys. zł.
Nie polecam komisów AAA, a szczególnie placówki, którą odwiedziłem w Zabrzu.

29 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Auto w ogłoszeniu na zdjeciach…

Auto w ogłoszeniu na zdjeciach wyglądało na nieporysowane, telefonicznie nie mozna bylo uzyskac zadnych informacji w ogloszeniu rowniez nie bylo nic napisane. Po przyjezdzie na miejsce i zobaczeniu wad nie mozna bylo zejsc z ceny.

2 de janeiro de 2026

Aaa srauto carlife

Nie dajcie się namówić na ubezpieczenie carlife, naciągacze, nie wypłacają pieniędzy, za każdym razen odmowa wypłaty Ubezpieczenia, OWU u nich nie obowiązuje, wymyślają wszystko żeby tylko odmówić i nie płacić, największy wałek w Polsce

31 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dzień dobry.Nie polecam tej firmy masakra .Byłem na wycenie śmieszne pieniądze oferują za auto .Nie polecam

22 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam kupować w tym salonie aut…

Nie polecam kupować w tym salonie aut używanych. Klienci pojechali kupić auto , auto było brudne lecz mały przebieg i w miarę Świerże auto więc zakupili. Po umyciu okazało że że jest całe porysowane , po odwiedzinach u mechanika okazało się że jest wyciek z pod uszczelki pod glowica. Na drugi dzień chcieli odstąpić od umowy z tytułu rękojmi lecz aaa auto nie poczuwa się do odpowiedzialności. Zaproponowali 500 zł zadośćuczynienia i w ten sposób zakończyć sprawę polubownie. Śmiech na sali sprawa trafi do sądu.

22 de dezembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais