Service medarbejderen kommer til den aftalte tid, han går stille og roligt i gang med arbejdet, Går grundig til værks, lader efter synet af gasfyret tage den tid der er behov for, det ses tydeligt, a... Ver mais
A empresa respondeu
Super service til fornuftige priser. Der var lidt bøvl med installationen, men installatørerne kæmpe bravt længe for at få det til at spille, på trods at voldsom kulde. Ren positiv oplevelse.
Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det. Jeg vil varmt anbefale Aage Jørgensen hvis nogen spurgte mig. Det var meget venlige og kompetente medarbejdere. Da jeg fik fakturaen var der give... Ver mais
Problem utæt 3/4" ventil på fjernvarme fremløb. Tog kontakt til firmaet. De kom i løbet af ca. 45min. Der blev monteret en ny ventil - oprydning/rengøring - under 1 time incl transport. Super oplevels... Ver mais
Escrito pela empresa
Sønderbro 31, 6100, Haderslev, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da Aage Jørgensen VVS A/S
God hjælp i butikken og hurtigt montering af toilet.

Resposta da Aage Jørgensen VVS A/S
Jeg deltager normalt ikke i anonyme spørgeskemaer.

Resposta da Aage Jørgensen VVS A/S
Hurtig og god service. Venlig personale, med god tid til at forklare opgaverne. Helt sikker anbefaling her fra.

Resposta da Aage Jørgensen VVS A/S
God og hurtig udførelse af arbejdet. Hurtig reaktion på en henvendelse.

Resposta da Aage Jørgensen VVS A/S
Montørbesøg og reparation indenfor 2 timer, godt arbejde.

Resposta da Aage Jørgensen VVS A/S
Hurtigt og god service ved nedbrud på gasfyret.

Resposta da Aage Jørgensen VVS A/S
Meget hurtig og fleksibelt udkald på opgave - særdeles tilfreds med service og pris.

Resposta da Aage Jørgensen VVS A/S
Dygtig ung mand klarede opgaven til punkt og prikke.

Resposta da Aage Jørgensen VVS A/S
Observerede en fredag kl. 11:00 at der dryppede vand fra en radiatorventil. Kl. 13:30 var ventilen udskiftet, og jeg kunne holde weekend uden angst for oversvømmelse af fjernvarmevand i kælderen. Godt at opleve, at man kan regne med ens “hus-VVS’er”, når der virkelig er brug for hjælp 😀

Resposta da Aage Jørgensen VVS A/S
Rigtig god oplevelse lige fra samtale med kontoret vedr. problemet , til de 3 montører vi havde , i løbet af få dage, virkelig flinke og profesionelle mennesker

Resposta da Aage Jørgensen VVS A/S
Jeg havde lidt knuder med min gulv og jord varme. Ringede til Aage Jørgensen og aftalte at de skulle komme og kigge på det. De kom til tiden som aftalt og efter en lille snak om problemet, inklusive hvad jeg skulle være opmærksom på ift. omkostninger, fik de kigget systemet efter og udbedret der der skulle til
God service til tiden - det giver 5 stjerner

Resposta da Aage Jørgensen VVS A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.