Zeer goed geholpen door Nicolai en Matthew met de nodige uitleg en de vriendelijkheid zelve. Zal zeker de volgende keer terug contact opnemen en handelen met de aanbieders. Bedankt voor de super goede... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Een prima service! Met speciale dank hiervoor aan Matthew. Zeer vriendelijk en met oneindig geduld meezoeken naar de beste optie in het grote aanbod, geen simpele klus! Eerste kennismaking was voor... Ver mais
Telecom: internet + TV Aanbod online aanbieders.be stemt niet overeen met het aanbod dat je van de provider krijgt. Verschil van 5€ per maand op het abonnement en dan nog eens 59€ installatiekosten... Ver mais
Ik heb een heel goed contact gehad met Nikolai , veel goede uitleg gekregen en heeft mij enorm goed geholpen met de overdracht van een verhuisdossier. zeer aangename ervaring!!!! doe zo verder Mara.
Informações sobre a empresa
Wij vergelijken voor jou het actuele aanbod van elke leverancier. Dat gieten we in één overzicht, zodat de verschillen in één oogopslag zichtbaar zijn.
Informações de contacto
Torenplein 7 Bus 13.2, 3500, Hasselt, Bélgica
- 011-37 38 00
- klantendienst@aanbieders.be
- aanbieders.be
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Uiterst tevreden over de goede service!
Fijn dat je er aan herinnerd wordt dat je contract gaat verlopen bij de vorige leverancier! Fijn dat je telefonisch kan vragen om uitleg! En dat je via de telefoon geholpen kan worden om een nieuw contract aan te vragen! Ik ben uiterst tevreden voor deze service!
Reeds verschillende jaren tevreden van de samenwerking met jullie
Reeds verschillende
Perfecte aanpak
Perfecte aanpak, professioneel, vriendelijk, duidelijk. Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen.
Snel overzicht van de mogelijkheden.
behulpzaam en informatief
Ik ben spakerigloos
Laats keer, na een verandering van leverancier moest ik bijna 900,00 euro bij betalen bij afrekenen , dwz 1500 voor 1 maand, en voor de 3 weken bij Luminus ee totaal van 4500 euro en is TE veel, vind ik zelf
Persoonlijk, snel en competent
Persoonlijk, snel en deskundig advies door Aanbieders.be en daar ben ik al vele jaren zeer content mee.
Ik vond het heel fijn dat ik ben…
Ik vond het heel fijn dat ik ben opgebeld om een beter tarief te bekomen. De heer aan de telefoon was heel vriendelijk behulpzaam en nam de tijd.
snelle en vlotte overgang naar goedkoopste energieleverancier.
Snelle en vlotte overstap naar goedkoopste energieleverancier. Jaarlijks krijg je bericht wanneer je contract afloopt en er zich een betere optie aanbied .Dit is zeker een aanrader voor iedereen. Dank aan aanbieders.be.
Uitstekende service
Uitstekende service.
Reeds lang klant. Altijd alles prima geregeld.
Ten zeerste aan te bevelen!
dienstverlening door Stan
Stan, jullie medewerker, heeft ons prima bijgestaan.
Hij heeft ons correcte adviezen gegeven en ons bovendien geholpen bij de praktische overstap van energieleverancier (it zowel voor onze woning als voor die van mijn dochter).
Wij zijn dan ook ingegaan op jullie aanbod "Contact Radar" i.v.m. de opvolging van onze contracten naar de toekomst toe. Zodanig dat we in de toekomst steeds beschikken over het voordeligste contract. Bedankt dus voor jullie dienstverlening in dat verband !
direkt antwoord.
Snel geregeld gelukkig.
Al jaren TOP
De aanbieders.be zijn zeer behulpzaam.
Ze hebben mij op mijn vraag heel goed geholpen via mail en telefoon.
Ik zou het fijn vinden als er een aanpassing nodig is dat ze mij zouden verwittigen,momenteel moet ik er naar vragen.
Met vriendelijke groeten.
Top alles in orde