Leveren een goede service en heb een prettig contact gehad. Heb dankzij Aankoopmakelaar Tilburg vrij vlot een woning kunnen vinden en had toch best wat specifieke eisen.
Leia as opiniões dos outros
ze van purchase broker pakte marker en schreef simpele uitleg naast de Engelse tekst terwijl ik op bank zat klein slordigheidje maar top
Heel tevreden deze aankoopmakelaar blijft zoeken tot je echt iets leuks hebt gevonden wij blij met nieuw huis!
toen we twijfelden over de staat van de fundering kwam hij dezelfde week nog met een inspectierapport aanzetten
Informações sobre a empresa
Welkom op de Trustpilot-pagina van aankoopmakelaartilburg.com! Als toonaangevende aankoopmakelaar in Tilburg zetten wij ons in om uitzonderlijke service te bieden bij het aankopen van onroerend goed. Onze missie is om u te ondersteunen bij het vinden van uw droomhuis of ideale investeringsobject. Met jarenlange ervaring en diepgaande lokale kennis staan we klaar om u door elke stap van het aankoopproces te begeleiden. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, transparantie en een proactieve aanpak. We begrijpen dat het kopen van een woning een belangrijke beslissing is en streven ernaar om dit proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. Onze experts zijn gespecialiseerd in het onderhandelen van de beste voorwaarden en prijzen, waardoor u verzekerd bent van een waardevolle investering. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons. Deel uw ervaringen met aankoopmakelaartilburg.com op Trustpilot om anderen te helpen geïnformeerde beslissingen te nemen. Wij kijken uit naar uw recensie en staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw vastgoedambities!
Informações de contacto
Hart van Brabantlaan 12-14, 5038 JL, Tilburg Noord Brabant, Holanda
- +31133699286
- contact@aankoopmakelaartilburg.com
- aankoopmakelaartilburg.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Ze kwamen meteen in actie!
Ze kwamen meteen in actie!! Ik houd ervan, heel erg bedankt.
Dankzij hun expertise vond ik men…
Dankzij hun expertise vond ik men perfecte huis. Zijn echt heel behulpzaam, staan altijd voor je klaar.
Binnen enkele maanden was me woning…
Binnen enkele maanden was me woning verkocht. Wat een service zeg!! Klasse
Altijd snelle antwoorden
Altijd snelle antwoorden, goed bereikbaar, via mail app en telefoon.
Geweldige hulp bij de aan koop van men…
Geweldige hulp bij de aan koop van men huis. Super vriendelijk en professioneel.
Goede aankoopmakelaar
Goede aankoopmakelaar. Geduldige man en ook een behulpzaam iemand. Wij hebben het perfecte huis kunnen vinden met zijn hulp.
Goeie toewijding binnen dit kantoor
Goeie toewijding binnen dit kantoor. Heb me hier erg goed geholpen gevoeld en ben blij met me nieuwe woning.
Altijd vriendelijk en professioneel
Altijd vriendelijk en professioneel. De aankoopprocedure is goed verlopen zonder stress. Prima dienstverlening voor het geld dat je betaald.
Leveren een goede service en heb een…
Alles is goed verlopen
Alles is goed verlopen. Woning aangekocht en ben goed bijgestaan door deze makelaar. Bedankt!
Fijn kantoor om mee samengewerkt te…
Fijn kantoor om mee samengewerkt te hebben. Komen hun afspraken na en hanteren eerlijke tarieven.