Abena Nederland Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede en snelle levering maar toch even een opmerking ik neem namelijk veel onderleggers van basic af maar de laatste tijd is er sat veranderd aan de onderleggers namelijk de randen die aan bij kante... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over Abena, altijd met vriendelijk personeel telefonisch contact. En er zit ook altijd een kaartje bij die de zending heeft klaar gemaakt, ook leuk 😊. En vooral als vaste klant ook alti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

5 stars for the fast and efficient service. Unfortunately the product although of good quality is uncomfortable because it is too short. Mini+ was always a good length but now all of the brands seem t... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Het was goed verpakt. Helaas had de bezorger het pakket bij de buren bezorgd zonder een briefje achter te laten. Het contact met de klantenservice naar aanleiding hiervan was heel prettig.

Informações sobre a empresa

1. Farmácia

Abena is sinds 1953 specialist in basiszorg & incontinentiemateriaal in meer dan 55 landen. Wij helpen graag uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Informações de contacto

• Akkerdistel 2A, 5831 PJ, Boxmeer, Dinamarca

• abena.nl

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

565 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Heel vreemd ik het dat ik voor een…

Heel vreemd ik het dat ik voor een pakket met vochtige washandjes en incontinentie broekjes moet tekenen.
De levering duurt ook behoorlijk lang.
Tussen door heb ik alles nog bij de drogisterij moeten halen.
Hierdoor producten nog niet uitgepakt en laten testen.
Tip van flip!

5 de junho de 2026

Resposta da Abena Nederland

Bedankt voor uw feedback – jammer om te lezen dat uw ervaring niet naar verwachting is verlopen.
Het kan inderdaad voorkomen dat er voor een levering getekend moet worden; dit is vaak afhankelijk van de verzendmethode en bedoeld om te garanderen dat uw pakket veilig en discreet wordt afgeleverd. We begrijpen echter dat dit onverwacht kan zijn.
Daarnaast vinden we het vervelend om te horen dat de levering langer heeft geduurd en dat u hierdoor genoodzaakt was om producten elders aan te schaffen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we nemen dit signaal serieus.
We hopen dat u, zodra u de producten heeft kunnen testen, alsnog tevreden zult zijn over de kwaliteit. Mocht u in de tussentijd vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op – we helpen u graag verder. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Allemaal prima producten en voor vaste…

Allemaal prima producten en voor vaste klanten een goede korting. Bij alle producten volledige informatie. snelle bezorging.

28 de maio de 2026

Resposta da Abena Nederland

Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten, de duidelijke informatie en de snelle levering. Ook goed om te lezen dat u onze korting voor vaste klanten waardeert – daar doen we het voor!
We hopen u snel weer te mogen helpen. 😊

Medisch gebruik

Ik heb de incontinentiebroekjes voor heren gebruikt vanwegen een medische ingreep die ik heb gehad om de wonden steriel en schoon te houden, ook om dat ik meerdere huidaandoeningen heb waardoor je meer kans heb op complicatie en onstekingen van de huid. De incontinentiebroekjes zitten lekker comfortabel en zijn makkelijk te verschonen. Top product

3 de junho de 2026

Resposta da Abena Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review.
Wat fijn om te horen dat de incontinentiebroekjes u in deze periode zo goed hebben geholpen. Zeker na een medische ingreep is comfort en hygiëne extra belangrijk, dus het is heel waardevol om te lezen dat het product voor u prettig zit, makkelijk te verschonen is en heeft bijgedragen aan een schoon en comfortabel gevoel.

We waarderen het zeer dat u uw ervaring met ons deelt.

Geen vraag is te gek

Ik wist jullie te vinden doordat ik in de thuiszorg heb gewerkt. Samenwerking was altijd goed.

11 de junho de 2026

Resposta da Abena Nederland

Wat fijn om te horen, dank u wel voor uw mooie review!
Wat bijzonder dat u ons nog kende vanuit uw werk in de thuiszorg. We waarderen het enorm dat u de samenwerking toen als goed heeft ervaren en dat u ons daardoor weer wist te vinden. Dat betekent veel voor ons.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw warme woorden!

Classificada 3 em 5 estrelas

Proefpakket niet geleverd

Het proefpakket dat ik besteld had kon niet worden geleverd. Jammer want daardoor heb ik geen ervaring te delen, behalve dat de bestelling niet is gelukt.

31 de maio de 2026

Resposta da Abena Nederland

Wat vervelend om te horen dat het proefpakket niet geleverd kon worden. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is en dat u hierdoor geen ervaring met onze producten heeft kunnen opdoen.
Op dit moment hebben wij helaas te maken (gehad) met beperkte beschikbaarheid van sommige proefpakketten. Uiteraard doen wij ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen, zodat aanvragen weer normaal verwerkt kunnen worden.
Mocht u alsnog interesse hebben, dan helpen wij u graag verder zodra de proefpakketten weer beschikbaar zijn. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.
Onze excuses voor het ongemak.

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet nakomen gemaakte afspraken

Bestelling geplaatst. Voordat bestelling werd verstuurd telefonisch contact opgenomen met medewerker. Aangegeven dat bestelling geannuleerd mocht worden. Medewerker zou dit regelen, helaas is deze afspraak niet nagekomen.

24 de maio de 2026

Resposta da Abena Nederland

Wat vervelend om te horen dat uw verzoek tot annuleren niet correct is uitgevoerd. Dat is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen dat u hier niet tevreden over bent
Onze excuses voor het ongemak. Wij nemen dit intern serieus op om te voorkomen dat dit in de toekomst opnieuw gebeurt.
Heeft u tussentijds vragen of kunnen wij nog ergens bij helpen, dan horen wij dat uiteraard graag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat ze zich aan hun beloftes gehouden…

Omdat ze zich aan hun beloftes gehouden hebben .
Binnen de twee dagen had ik mijn staal van een bepaald product ontvangen , daar waar ik bij andere firma's nog steeds zit op te wachten .
M.V.G.
pvde

27 de maio de 2026

Resposta da Abena Nederland

Bedankt voor uw review en uw vertrouwen. Fijn dat u tevreden bent over onze service.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.