Intet levede op til vore forventninger. Havde betalt 3788kr for fire overnatninger incl morgenmad. Bookede ophold dagen før ankomst og fik bekræftelse på bookning samt værelsesnummer og kode til døre... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Book ikke overnatning på denne kro. Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerner. Vi havde booket 2 overnatninger på denne kro. Havde fået booking bekræftelse og adgangskode på mail, men da vi ankom vir... Ver mais
Vi har booket 1 overnatning 22-08 til 23-08 Men da vi ankom og skulle ind virkede den kode som de havde sendt til os ikke, vi har ringet til deres vagttelefon nr 40338246 uden nogen form for svar v... Ver mais
Vi Havde booket 3 dage/2 nætters ophold med kaffe/the + kage, 2 retters aftensmad (forret og hovedret) og morgenmad. Værelset var fint med gode senge og et Stort badeværelse. Maden og betjeningen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hjertelig velkommen til Abild Kro & Hotel Abild Kro & Hotel er beliggende ved hovedvej 11, kun 4 km nord for Tønder i det skønne Sønderjylland. Med naturskønne oplevelser og kun 10 km til den tyske grænse, fås beliggenheden næsten ikke bedre. Vi byder gæster velkommen fra hele landet på vores kro og hotel. Hos Abild Kro & Hotel tilbyder vi: Ala carte restaurant samt 4 retters aftenmenu Overnatning i vores forskellige værelsestyper Udlejning af festlokaler Tilbud til busselskaber
Informações de contacto
Estados Unidos da América
- abildkro.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Jeg har aldrig oplevet så dårlig…
Jeg har aldrig oplevet så dårlig mad,hovedretten var uspiselig ukogte kartofler,sovsen var brændt på,blomkålen var kold og de små mørbradstykker var tørre.Forretten var rejecocktail med få rejer i et lille glammede salat.
Det er det dårligste aftensmåltid jeg…
Det er det dårligste aftensmåltid jeg til dato har smagt.
Sveden sovs, halvrå hvidløgskartofler uden hvidløg, kold bagt blomkål - der var kogt.
Isen var dejlig kold.
Tjeneren- den stakkels- var sød og venlig.
HOLD JER VÆK FRA DETTE STED.
HOLD JER VÆK FRA DETTE STED.
Det værste vi har oplevet til dato.
Slidte værelser, dårlig lugt og gulvene knirker meget.
Vinduer kan ikke åbnes.
Rejecocktail fra som i 70'erne med 5 små Rejer og en lille klat tør dressing.
Hovedretten meget kold og tør svinemørbrad.
Her stoppede vores ophold og kørte hjem.
Herfra 0 stjerner
Vi var det sidst på dagen kun for at spise lidt. Meget venlig personal. God mad og gode priser.
Det må blive et stort rungende ØV !!!!
Dejlig tur på Abild kro
Vi havde en overnatning den 28. Marts 2023..
Vi fik et opgraderet værelse. Dejlige senge, skøn badeværelse og dejlig udsigt over haven.
Vi havde en 2 retters middag. Dejlig mad og betjening af to charmerende piger. Smil og glæde smitter af, i hvert fald på os.
Morgenmaden var ligeledes helt i top.
Alt i alt en kro vi varmt kan anbefale.
Hilsner fra Ingrid og Jens Foldager
dejlig ophold
Er lige kommet hjem fra et dejligt ophold, personalet er særdeles servicemindet og venlige og maden og værelset er helt OK ift. prisen. Kan klart anbefales.
Rigtig kedelig oplevelse
Rigtig kedelig oplevelse
Meget slidt og kedelig kro. Stedet mangler en ejer/forpagter der ønsker at drive kro.
Sølle, sølle mad, store portioner, men smagsløst, halv koldt og kedeligt, hvilket gælder for både aftensmad og morgenmaden.
Værelserne er slidte og triste. Gulvene knirker og knager og der er så lydt at du kan høre fra de andre værelser.
Med hensyn til pris og kvalitet, var det absolut ikke billigt så man kan ikke give prisen skylden.
Hold jer væk fra denne Kro.
Hold jer væk fra denne Kro.
Kroen er gammel og meget nedslidt
Havde bestilt et handicap værelse, men det havde ikke noget med et handicap værelse at gøre. Der var ingen forhøjelse af toilettet
Sengene var meget lave og ingen forhøjelse af sengebenene, uagtet at det var bokssenge. Madrassen buede nedad, som et hul, og var uhyggelig blød og dårlig at ligge i.
Dertil kommer et gammelt beskidt gulvtæppe.
2 gamle antikke stoke. Som var ulidelig at sidde på.
Alt trænger til at blive udskiftet.
Vi havde betalt ekstra for værelset.
Stedets mad er direkte dårlig og uspiselig.
2 dage havde vi bestilt 4 retters menu
Første dag fik vi masser af salatblade, der gemte et meget lille stykke and
Noget pølseost. Hovedret var sød kalkun. Og dessert var noget surt
Rabarber
2. dag fik en tallerken med salatblade og ikke andet, et stykke laks 2 x 4 cm gemt under masser af salatblade, hovedret var hakket vildt, som var uspiselig og smagløst. Dessert var frossen is, der ikke var optøet.
Der var vinmenu til. Vinen var ikke god.
Lav heller en 2 retters menu. Skiftevis med en forret og hovedret, eller hovedret og dessert af god kvalitet.
Endvidere kunne man ikke få oplyst, hvad vi skulle have at spise før middagen.
Morgenmaden var totalt lausig, og bestod af rundstykker og franskbrød, rullepølse. Spegepølse, skive ost, juice og kold kaffe.
Der var ikke meget mad til rådighed og slet ikke æg. Bacon, røræg eller små pølser.
Men der var heller ikke mad nok til gæsterne. Der blev ikke fyldt mad op og efter en halv timer efter åbning af serveringen af morgenmad var der ikke noget mad til dem der kom lidt senere.
Kroen har 3 stjerner. Men burde kun have 1 stjerne.
Alt er lausig.
God kro
God mad til billige penge, portionerne er dejlig store, servicen er i top. Intet at klage over.
Meget dårlig oplevelse
Havde booket et ophold med 2x4 rettes vinmenu. Maden vi fik, levede i min verden ikke op til god vel tillavet kro mad. Fredag skulle vi have kalveculotte, men da kokken ikke havde taget den ud fra frost?, fik vi en kødbolle af meget mærkelig konsistens, tilbehøret var engang sammenkogte grøntsager uden smag og totalt kogt i stykker. Lørdag stod den så på kogt torsk... med en sauce det mest af alt mindede om gul budding, og et stykke fisk uden smag - tør og trist, dertil stort set det samme tilbehør som om fredagen. Jeg sætter ikke forventninger om gourmet mad på en landevejs kro, men jeg forlanger at man laver noget ganske almindeligt god kro mad, af nogle gode råvarer, dette var ikke tilfældet her. Værelserne var der ikke det store med, dog nogle gode senge, også er det vist det.
Super dejligt som vi varmt kan anbefale.
Tak for et dejligt ophold og rigtig god mad.
Vi var 3 skønne dag hos jer og vi oplevede et skønt og hjælpsomt personale. Benjamin og hans team lavede rigtig god mad. Vi glæder os til at komme tilbage når det bliver lidt varmere.
Der er altid nogen der klager over f.eks maden, det skyldes at de ikke har et realistisk forhold mellem pris og kvalitet, vi synes at maden var rigtig god.
Forsæt I bare i samme stil, det er der rigtig mange der vil synes om.
Jette og Kihn
HOLD JER VÆK fra denne kro
HOLD JER VÆK fra denne kro. Værelserne var slidte og med udefinerbare pletter på gulvtæppet, men med nye senge. Maden er ganske enkelt uspiseligt. Vi er helt med på at det ikke er et gourmet ophold men at man ikke kan få noget fornuftigt ud af de råvare man har må ganske enkelt handle om manglende faglighed. Vi skulle have haft kalvecoulotte men fik en “ klump” hakket kød og grøntsager som var totalt udkogte. Vi spurgte hvad der var blevet af kalvecoulotten og fik beskeden “ kokken har glemt at tage den ud af fryseren”. Næste aften fik vi kogt torsk med det samme tilbehør som dagen før.
Vi kommer aldrig igen og kan absolut ikke anbefale denne kro.
Havde fået et ophold i gave
Havde fået et ophold i gave. Opholdet indholdte kaffe og kage ved ankomst. Blev spist af med 3 tørre småkager fra dåse. Opholdet inkluderet også en 4 retters menu. Fik lam til hovedret om aftenen, og kunne ikke få andet, ikke tilfredsstillende overhovedet. Fik vinmenu som kun bestod af et glas hvidvin og en flaske rød eller hvidvin. Ikke hvad jeg forstår ved en vinmenu.
På første salen knirkende gulvet så meget, at man ikke kunne sove hvis nogen gik rundt.
Virkelig god betjening og mad
Vi var en smut i Tyskland og kørte i den forbindelse forbi Abild kro og hotel for at få vores aftensmad.
Vi blev mødt og budt velkommen af Benjamin og sikke en utrolig høflig ung mand. Vi blev informeret om, at han var nystartet forpagter af stedet,så derfor et begrænset menukort.
Vi bestilte 2 x dagens middag som var lasagne med salat, ydermere bestilte Vi 2 x dansk bøf med det hele.
Vi kan kun sige en ting: LÆKKERT MAD. Lasagnen var virkelig smagsfuld og krydret og tilsat de helt rigtige ingredienser til perfektionisme.
De danske bøffer var stegt PERFEKT og var utroligt saftige, dejlige hjemmeskrællede kartofler og lækker pandesovs med bløde løg, ydermere blev der både serveret rødbeder og hjemmesyltet agurkesalat til.
Vi bestilte 3 special øl til middagen samt en alkoholfri øl.
Alt dette til kun godt kr. 600,-
Og der var ikke sparet på noget på tallerkenerne. Vi gik derfra med en rigtig god oplevelse og fyldte maver og en rigtig positiv oplevelse som Benjamin skal have æren for.
Tak for mad Benjamin, vi ses igen.
Ingen forventninger
Lad være med at have for høje forventninger til denne ældre kro som virker slidt og gammel - sengene er okay men badeværelset er ældre og man kan knap stå under bruseren hvis man har bare lidt højde (er selv 185cm) - bestilte et weekophold med 2 retters menu og morgenmad - de to gange aftensmad med først lam som ikke var den store smagsoplevelse og derefter fik vi torsk om lørdagen - havde det ikke været for de tilhørende grøntsager var det absolut heller ikke at skrive hjem om - forretterne var jordskoksuppe først og dernæst kartoffelporresuppe - begge uden andet tilbehør så det virkede smagsløst og uinspirerende
Abild kro ophold var en fantastisk…
Abild kro ophold var en fantastisk oplevelse , lige fra vi ringede og bookede og da vi kom , var sådan en familiær oplevelse , med varme og positive kroværter . Så smukt pyntet til jul og alt oste af lidt gammeldags stil , hvor vi fik mange snakke med Benjamin og hans søde kæreste og så deres lille søde datter Saga . Og sikken lækker mad vi fik serveret at de sødeste piger , der også havde tid til en lille snak , gud hvor vi nød det samlede indtryk af nærvær , tid , glæde og kærlighed . Værelserne var tip top i orden . Må indrømme vi fik SÅ meget mere på oplevelsen end vi overhoved havde ku forestille os med bare en overnatning 10 stjerner herfra Anne-Grethe ( Billund ) og Tove ( Give) 🥰
Vi som kunde, havde rodet rundt i nogle dealbeviser. Tina fra Abild Kro har udvist super og ekstraordinær kundeservice.
God til prisen 😊
Venligt imødekommende personale. Godt rent værelse med ok senge. Ikke noget overraskende ved maden, men sammenholdt med prisen er stedet til 5 stjerner 😊 Kan anbefales hvis du/I er realistiske i jeres forventninger til hvad I får, i forhold til hvad et ophold via en deal koster 😊
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.