Intet levede op til vore forventninger. Havde betalt 3788kr for fire overnatninger incl morgenmad. Bookede ophold dagen før ankomst og fik bekræftelse på bookning samt værelsesnummer og kode til døre... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Book ikke overnatning på denne kro. Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerner. Vi havde booket 2 overnatninger på denne kro. Havde fået booking bekræftelse og adgangskode på mail, men da vi ankom vir... Ver mais
Vi har booket 1 overnatning 22-08 til 23-08 Men da vi ankom og skulle ind virkede den kode som de havde sendt til os ikke, vi har ringet til deres vagttelefon nr 40338246 uden nogen form for svar v... Ver mais
Vi Havde booket 3 dage/2 nætters ophold med kaffe/the + kage, 2 retters aftensmad (forret og hovedret) og morgenmad. Værelset var fint med gode senge og et Stort badeværelse. Maden og betjeningen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hjertelig velkommen til Abild Kro & Hotel Abild Kro & Hotel er beliggende ved hovedvej 11, kun 4 km nord for Tønder i det skønne Sønderjylland. Med naturskønne oplevelser og kun 10 km til den tyske grænse, fås beliggenheden næsten ikke bedre. Vi byder gæster velkommen fra hele landet på vores kro og hotel. Hos Abild Kro & Hotel tilbyder vi: Ala carte restaurant samt 4 retters aftenmenu Overnatning i vores forskellige værelsestyper Udlejning af festlokaler Tilbud til busselskaber
Informações de contacto
Estados Unidos da América
- abildkro.dk
Não respondeu a opiniões negativas
virkelig hyggelig kro
virkelig hyggelig kro , sødt personale , vi syntes vi fik meget for pengene
Vi var på Abild kro 2 nætter på en…
Vi var på Abild kro 2 nætter på en spotdeal fra den 14/9-2021. Det er den dårligste kro/hotel vi har oplevet, trapperne til 1. sal var meget stejle og med meget små trin så man skulle gå sidelæns. Værelset havde en meget smal seng, stikkontakterne hængte i ledningerne dårlig belysning hvis man skulle læse. I badeværelset var der ingen gardiner det var ikke særligt behageligt. Morgenmaden, man skulle krydse af hvad man ville have som så blev anrettet på bordet ca. 7,30 incl. det blødkogte æg som så kunne spises mellem 8 & 9,30. Aftenmaden pænt anrettet men kødet var tørt og kedeligt. Hvis man ønskede en ekstra hovedpude kostede det 20 kr. Da vi skulle afregne fik vi en regning på 200 kr. for et opgraderet værelse som jeg nægtede at betale, vi havde ikke bestilt et opgraderet, hvis vores værelse var et opgraderet værelse må standard værelserne være ubrugelige. Vi kommer aldrig tilbage til Abild kro og vil ikke anbefa det til andre. vh Freddy
Ældre kro
Ældre kro, fin service og god mad. Vi kommer gerne igen
Weekend ophold 11-13. september 2021
Vi har haft en dejlig weekend på en hyggelig Kro/Hotel med sødt og hjælpsomt personale
Fin morgenmad som du selv bestemmer og god aftensmad
Super skønt sted
Miniferie
3dages miniferie med ½ pension og eftermiddagskaffe. Morgenmaden var lidt skuffende. Der manglede yoghurt og et rigtigt wienerbrød. Aftensmaden var rigtig god. Vi havde et plus værelse som var ok. Kan trygt anbefale dette hotel, hvor der er en flink vært.
Overnatning med kaffe og middag
Havde booket en enkelt overnatning med eftermiddagskaffe, middag og morgenmad. Alt var i orden. Fint værelse og god service. Kommer gerne igen.
Bestilte deal hvor vi har en dårligt…
Bestilte deal hvor vi har en dårligt gående med jeg spurgte om vi kunne få et værelse i Stue etagen .. det kunne jeg godt .
Da vi kommer er der ikke noget værelse i stue etagen der stod vi så og hvordan mon vi får hende bragt derop på første sal !!!! 🤮🤮🤮🤮🤮 endvidere havde jeg set trust pilot inden bestilling havde jeg IKKE bestilt her
Damen i receptionen var også lidt ubehagelig !!!!,
Ankommer lørdag 14-8-2021 16,20 heldig…
Ankommer lørdag 14-8-2021 16,20 heldig vis bliver vi mødt med et smil da vi sad i kø fik vi heldig vi kaffe men en roulade der måske hade stået hele dagen for så afvide at vi skal betale 😡😡😡150kr ekstra da det er weekend lidt uforstående da på vores serfikat står weekend kommer op på værelset der lugter så meget af klorin 😳😳at vi må lufte ud et par timer for at kunne være i værelset var super rent🤔🤔, aftens maden altså forreret smagte fantastisk men hovede ret var så kold at man skulle tro den 🙁🙁hade stået i køleskab det eneste der var varmt var kartoflerne,morgen mad kommer man så ned til og der er ægget næsten 😝råt ber om de laver et nyt sengen er så blød og dårlig at man næsten ligger på gulvet ja efter min mening er det ikke et sted vi besøger mere og slet ikke efter at ha takt med et par gæster der fortalte at deres mad fredag var helt uspiseligt
skuffende velkomst
havde en overnatning juli 2021 og skulle have kaffe og kage ved ankomst, fik også kaffe og en meget klam romkugle ,vi nævnte også at tøjet blev ødelagt af den ene stol,da der manglede stof underneden efter polstring ,men fik at vide vi bare skulle trække i det velcro der var sat på og maden tja
Er lige kommet hjem efter en…
Er lige kommet hjem efter en overnatning.Havde bestilt et nyrenoveret værelse hvor stikket hang helt ud og var meget farligt. Oppe i loftet hang der også bare ledninger og da jeg sagde det i receptionen sagde de at det måtte være de forrige gæster.
Sengen var meget lille og så blød at vi ikke lukkede et øje.Vi skulle have en 3 retters meny og der var bestemt ikke meget på tallerknen vi blev slet ikke mætte.Og de sølle afløsere der løb rundt havde vandvittig travlt. Det tog 2 timer ialt for at få sin mad det er alt. for lang tid.
Vi kommer aldrig igen
et deal ophold med 2 overnatninger og…
et deal ophold med 2 overnatninger og mad et helt igennem skuffende ophold. maden var kold og sovsen var brændt på den første aften og dagen derpå fik vi seje kartofler som var opvarmet fra dagen før, meget lille potioner og meget afmålt ikke en kande kaffe på bordet men , en kande med nøjagtigt 4 kopper kaffe i og de blødkogte æg skulle man bruge sugerør til , værelset var meget lille og sengen ....... jeg har aldrig oplevet noget ligende .... 2 madrasser stablet ovenpå hinandende og den nederste hade fugt skjolder , det var meget ubehageligt at ligge i og næsten ikke til at komme op af og vi fik flyttet bord i spisestuen pga. der kom nye gæster som skulle have en vindues plads ..... tænker at vores penge er vel ligeså gode som andres ? eller er det fordi vi er deal kunder ? en helt igennem dårlig oplevelse og kan IKKE anbfalde dette sted til andre . Den ene stjerne gives til personalet som var mega søde.
God oplevelse
Imødekommende, serviceminded og venligt personale . God mad. Rigtigt fint ophold
Manglende svar på henvendelse
Jeg har i december 2020 sendt en mail, som kroen endnu ikke har svaret på.
Jeg har købt et ophold igennem odendo, som udløb i start januar 2021, men pga covid ikke muligt at bruge opholdet endnu.
Dårlig oplevelse.
Dårlig oplevelse.
Sengene er så dårlige at man næsten ikke kan beskrive det, meget lave, ekstreme bløde, en hængekøje, 140 cm. bred.
Bruseforhænget mangler 15 cm. i længden, så man er sikker på at gulvet omkring bruseren er pladdervådt, ingen bademåtte.
Maden var heller ikke noget at skrive hjem om.
Det bliver ikke en kro der er på listen over dem der skal besøges igen.
Fyret som ung-arbejde
Fyret som ung-arbejde
Min datter kom i dag grædende hjem, efter en samtale på Abildkro, hun var blevet fyret fordi hun bla. havde glemt at slukke en opvaskemaskine 2 gange.
Jeg ved ikke hvad jeg skal tænke om sådan et spisested men en ting er sikkert, sådan behandler man da ikke nutidens unge mennesker...
Super rent hotel og store værelser med…
Super rent hotel og store værelser med tv. Venlig og varm betjening. Dejlig vel tillavet mad. 2 absolut fine overnatninger. Med stor tak og vi kommer gerne tilbage. Vh Else Marie og Rikke.
Et ophold, der absolut kan gentages !
Min kone og jeg kan til fulde tilslutte os den anmeldelse, som Anne Mette Jensen og hendes mand har givet (dateret 2. september 2020). Vi havde et 2 dages ophold fra den 19.-21. september med alle Covid19 foranstaltninger på plads. Meget betryggende. Helt klart en ophold, som vi kunne tænke gentaget næste gang vi "jagter" sort sol i den landsdel.
En deal, der overgik alle forventninger.
Min mand og jeg blev varmt modtaget til hjemmebagt kage til kaffe og the.
Værelset uhøjtideligt og super-rent, nymalet.
En treretters vinmenu, hvor velsmag/veltillavet mad og matchende gode vine til.
Kan kraftigt anbefales
Skønt ophold, god mad og suveræn betjening
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.