Jeg har netop fået lavet permanent makeup på mine øjenbryn, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Camilla var både professionel og grundig – hun tog sig tid til at forstå, hvad jeg ønskede, og vej... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Nikka er SÅ dygtig! Fine, fyldige bryn - og ikke mindst helt naturlige! Jeg kommer igen og igen 😊 Stor anbefaling herfra!
Jeg har nu fået nogle behandlinger ved Nikka og hun er uden tvivl sindsygt dygtig til sit fag! Nikka har en ekstrem sans for detaljegrad - næsten nørdet, men på den gode måde og specielt, når det ha... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Salão de beleza
- Grossista de produtos de beleza
- Eyebrow bar
- Clínica de maquilhagem permanente
- Clínica especializada
- Remoção de tatuagens
Escrito pela empresa
Hos os er skønhed ikke blot et spørgsmål om at ændre dit udseende, men fremhæve din naturlige skønhed og give dig det udtryk du ønsker. Uanset om vi snakker om Permanent makeup, hudbehandlinger eller kosmetiske behandlinger, vil du modtage grundig rådgivning og få svar på alle dine spørgsmål. Vores værdier er vigtige for os, da vi ønsker at være et sted hvor du føler dig tryg og i sikre hænder. At du føler du bliver kyndigt vejledt og rådgivet af vores team. Vi har en afslappet og tilpas uformel tilgang, men fremstår alligevel professionelt i et varmt og klinisk miljø. Service er et nøgleord for os og vi bestræber os altid på at, levere det bedste resultat hver gang. Vi er ikke tilfredse før du selv er det, derfor er din ærlige mening og feedback meget vigtig for os. Læs mere om vores afdelinger og vores personale her: Silkeborg | Herning
Informações de contacto
Brokbjergvej 8A, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- 93919451
- mail@abnikka.dk
- abnikka.dk
Fantastisk sted
Fantastisk sted, hvor man virkelig følger sig velkommen og i gode hænder, kan kun anbefales mvh Mark

Resposta da Art by Nikka
Fik lavet permanente læber og eyeliner…
Fik lavet permanente læber og eyeliner af Nikka for 14 dage siden. Jeg elsker resultatet, meget bedre end jeg selv kunne forestille mig. Virkelig flot klinik, venligt personale også følte jeg mig så tryg i hænderne hos Nikka. Glæder mig til anden behandling

Professionel og venlig service
Jeg fik et super flot resultat med 0,5 ml fillers i læben, hos klikken i Herning. Louise var dygtig og professionel i sin udførsel på min første-gangs-oplevelse med filler. Jeg blev ofte undervejs spurgt om, jeg var okay.
Hun vejledte mig også i forhold til, hvad der ville give den bedste effekt på mine læber i samråd med mig.
Stor anbefaling herfra!

Art by Nikka i Silkeborg
Jeg besøgte Art by Nikka i Silkeborg. Super flot klinik! Jeg blev behandlet af Katrine H., super sød, professionel og meget skøn behandler 🤩💋
En meget behagelig førstegangsoplevelse. 👌🏻
Service i verdens klasse i Art by Nikka…
Service i verdens klasse i Art by Nikka i Herning ❤️👌👌👌 Af Pernille og Nicole tak for jer og jeres venlighed 🌸🌸
Ingen problemer.
Ingen problemer.
Dog har jeg fået tilsendt 2 pakker. Har dog ikke afhentet den ene.
5 store 🤩 herfra
5 store 🤩 herfra.
Art By Nikka er super dygtige, søde og enormt professionelle.
Kan varmt anbefales.
Alt fungerede som det skulle
Der er hurtig levering
Der er hurtig levering - og de bestilte varer var i top👌🏻 Kæmpe anbefaling herfra
Super godt service det er anden gang…
Super godt service det er anden gang jeg handler her begge gang har jeg været tilfreds 👍👍🙂🙂
Model PMU øjenbryn
Jeg havde fornøjelsen af at være PMU model for Nikka d. 15/12-20, og jeg må indrømme, at jeg var lettere nervøs ved at skulle have lavet øjenbryn på denne måde.
Selvom der var kursister til stede, og som i øvrigt blev grundigt undervist i hvordan de skulle gøre det, følte jeg mig fuldstændig tryg og i gode hænder.
Nikka udførte et fantastisk stykke arbejde på mine øjenbryn, og jeg kunne ikke være mere tilfreds, så kunne jeg give hende mere end 5 ⭐️, gjorde jeg det 👍
Og jo, jeg skal have anden optegning som i så mange tilfælde, men det er jeg helt okay med, for jeg ved, det bliver gjort ordentligt 😁
Hurtig og god service.
5 velfortjente stjerner.
Super hurtig levering
Hold jer langt væk!
Hold jer langt væk!
Uerfaren sygeplejerske, Louise, har givet mig buler i begge kinder efter mislykket filler behandling, hvor dette skulle have været lagt i linjerne fra næse til mund. Hun har ingen ide om, hvad hun laver og bliver modbydelig, hvis man giver kritik af hendes arbejde, når det ikke er udført godt nok. Hun kunne ikke stikke nålen ind i min hud. Da det lykkedes sprøjtede hun det op i kinderne og op til næsebenet. Det er bekræftet fra erfaren behandler, at behandlingen er forkert udført. Det er utrygt at blive behandlet ved hende, så sørg for at finde en sted, hvor de har styr på, hvad de foretager sig. Endvidere så lovede hun at kontakte mig efterfølgende. Efter flere henvendelser, hvor hun lovede at ringe tilbage, men aldrig gjorde det, blev jeg kontaktet af ejeren, som først var blevet informeret om det over en uge senere. Vi fandt en løsning og jeg fik mine penge tilbage.
God kundeservice af ejer, Peter.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.