Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har netop været med Above Borders i Turkmenistan, og det har været den vildeste oplevelse! Landet og oplevelserne er noget helt særligt, og en kæmpe anbefaling værd. Det samme er Above Borders - d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fantastisk og unik oplevelse, der er fuldstændig styr på tingene selvom ting kan ændre sig pludselig i deres udvalgte lande. Klar anbefaling

Classificada 4 em 5 estrelas

Hvis du er nysgerrig på livet, på de steder vi ved meget lidt om, er det en rigtig god ide at tage med Above Borders til Nordkorea. Var lidt i tvivl om jeg skulle give 4 eller 5 stjerner, men man sk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Færøerne oktober 2020 Som altid sker der noget fra morgen til aften, når man er på tur med Jonas. Han havde allieret os med lokale færinger, hvilket gjorde at vi fik nogle helt unikke oplevelser og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens

Escrito pela empresa

Above Borders er et rejsebureau for dig, der vil opleve verden fra en ny vinkel. Se vores unikke udvalg af rejsedestinationer til isolerede lande. Book nemt din rejse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

Hvis du er nysgerrig på livet

Var lidt i tvivl om jeg skulle give 4 eller 5 stjerner, men man skal jo altid prøve at gøre tingene lidt bedre-så det blev 4 (med pil opad)
Preben Bager

22 de abril de 2019

Kære Preben,
Tak for de flotte 4 stjerner - dem er vi så glade for! Og som altid bliver gør vi vores ypperste for at blive bedre, så vi glæder os til at give dig en endnu bedre oplevelse på næste rejse :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige deltaget i Marathonrejsen

Jeg har lige deltaget i Marathonrejsen til Nordkorea og det er en rejse, som har gjort et kæmpeindtryk, og som vil blive hos mig længe.
Både Jonas, Gustav - og for den sags skyld vores nordkoreanske guider - gør alt hvad de kan for at gøre det så godt, autentisk og interessant for os som muligt.
Så på trods af at vi har været i mere end 50 lande, så kan dette land på ingen måde sammenlignes med andre lande. Mange ting var som forventet, mange ting var dog bedre end forventet - og INTET var værre end forventet.
Jeg følte mig heller ikke overvåget på noget tidspunkt, men blot meget tryg.
Bare tag afsted og NYD det :-)

22 de abril de 2019

Resposta da Above Borders

Vi er simpelthen så glade for de flotte og søde ord - og stolte af vi kunne give jer en ny fantastisk rejseoplevelse.

Above Borders er et rejseselskab

Above Borders er et rejseselskab, som jeg vil anbefale alle at rejse med! Jeg har selv rejst med dem til Nordkorea, og det var en helt igennem fantastisk tur. Jonas og Gustav er to fantastiske fyre, som kun spreder god stemning, og som altid hjælper så godt de kan, både før, under og efter rejsen.
Så hvis du sidder der ude og er i tvivl om det er noget for dig, så kan roligt sige, at du bare skal rejse med dem, for du kommer ikke til at fortryde det.

19 de abril de 2019

Resposta da Above Borders

Tusinde tak for den skønne anmeldelse Andreas! Det var en fornøjelse at dele de mange oplevelser med dig og jeg håber vi kommer til at rejse sammen igen engang i fremtiden :-)
Jonas, Above Borders.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Super information før og under rejsen. Begge rejseledere vidste en masse om landet og fik rejsen til at spille max. Jeg vil helt klart anbefale andre Above Borders rejse til Nordkorea.

16 de abril de 2019

Organiseret og velkoordineret

Dejlig oplevelse med Above Borders, der både indbefattede dygtige guider, danske såvel som nordkoreanske, og et tilrettelagt program, der gjorde, at man ikke følte, at et eneste sekund blev spildt. Above Borders kan varmt anbefales, hvis man søger en sikker og tryg oplevelse til Nordkorea i dansk og hyggeligt selskab. Tak til Jonas og Gustav for at gøre marathonrejsen i april 2019 til en succes.

16 de abril de 2019

Resposta da Above Borders

Tusind tak for de fantastiske ord! Det var en fornøjelse at rejse med dig Louie!
Vi ses på den næste rejse :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan på det varmeste anbefale Above…

Kan på det varmeste anbefale Above Borders herunder både Jonas og Gustav som begge er helt fantastiske rejse guider! Var med på Marathon rejsen i Pyongyang og det har virkelig været en oplevelse for livet - helt klart et land der er vær at besøge mens de stadig er isoleret.

15 de abril de 2019

Resposta da Above Borders

Det var en ligeså stor oplevelse for os da du krydser målstregen efter den fantastiske Marathon præstation! En oplevelse der bestemt vil blive bevaret for livet :-)
Jonas, Above Borders.

Søde og professionelle guider

Søde og professionelle guider, man kan ikke være i bedre hænder! En fantastisk måde at få afkræftet diverse myter om et fantastisk land. Jeg gør det gerne igen! :-))

14 de abril de 2019

Resposta da Above Borders

Tusind tak for de fine ord Cecilie - du skal være mere end velkommen til at rejse med til Nordkorea en anden gang.

Unikke oplevelser med Above Borders

Above Borders arrangerer spændende rejser til unikke destinationer. Rejseleder Jonas formår at give et indblik i normalt utilgængelige landes hverdag. Han var med til at gøre min rejse til Nordkorea uforglemmelig ved både at være velinformeret og -forberedt - men også venlig, charmerende og sjov. På grund af ham blev rejsen både en kulturel og ikke mindst social oplevelse og jeg kan på det stærkeste anbefale Above Borders.

4 de março de 2019

Rejse til Nordkorea i efteråret '18

Above Borders får 10/10 herfra! Der er styr på det og man føler sig helt tryg - lige fra første kontakt med Above Borders til man er sikkert ude af landet igen. Undervejs var der uforudsete, eksterne problemer, men de blev løst professionelt og trygt og programmet blev ændret, således at man gik glip af mindst muligt. Jonas er en kanon rejseleder og kan klart anbefales. Han har stor viden om landet og om kulturen og kan derfor give gode råd om hvilken adfærd man skal udvise for at man får den bedste oplevelse og mest mulig indblik. Samtidig er han god til at give plads til rejsedeltagerne selv, så man ikke føler sig unødvendigt begrænset. Jeg vil derfor klart anbefale Above Borders og især med Jonas som rejseleder!

11 de fevereiro de 2019

Hej Laura,
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse. Det er skønt at vide man føler sig sikker uanset hvad der sker undervejs på rejsen. Det var en fornøjelse at rejse med dig!
- Rejselystne hilsener, Jonas.

Unikt møde

Jeg rejste med Above borders på deres efterårsrejse til Nordkorea i 2018. Det var et unikt møde med et fremmed land og fremmed kultur. Som gruppe har man en dansk rejseleder og to nordkoreanske guider, som står til rådighed for spørgsmål og hjælp under hele rejsen. Som rejsende i gruppen er det eneste man skal tænke på at suge alle indtrykkene til sig, resten tager rejseleder og guider sig af, hvilket er virkelig rart når man besøger et land som man ved så lidt om på forhånd inden man rejser dertil.
En rejse med Above borders til Nordkorea kan helt klart anbefales da det giver en unik mulighed for at rejse til et af verdens mest isolerede lande.

7 de janeiro de 2019

Fantastisk rejse

Rejsen til Nordkorea med Above Borders var en oplevelse for livet. Programmet bød på en blanding af de famøse monumenter, interaktioner med de lokale og et godt indblik i historien om Korea, Korea krigen og dannelsen af Nordkorea. Vores danske rejseleder Jonas og de nordkoreanske guider var virkelig høflige og det dannede fundamentet for en mere afslappet og social atmosfære. Vigtigst af alt følte jeg mig sikker på trods af at Nordkorea er et ekstremt lukket land. Jonas har helt klart lagt et godt stykke arbejde i at stable denneher rejse på benene og jeg kan absolut anbefale at booke via hans rejsebureau Above Borders!

6 de janeiro de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais