Informações sobre a empresa

1. Serviço de correio expresso e entrega
  2. Serviço de transporte

Escrito pela empresa

ABR Group er kurerforsendelser i Danmark og tilbyder hurtig levering på tværs af landet. Vi er dedikerede til at levere den højeste kvalitet af service til vores kunder og sikre, at dine pakker ankommer til tiden og i fejlfri stand. Vi er stolte af vores mange års erfaring inden for kurerbranchen og stræber efter løbende at forbedre vores kundeservice og leveringsprocesser. Uanset om du sender en pakke til den anden ende af landet eller blot rundt om hjørnet, kan du regne med os til sikkert at få dine varer frem til deres destination.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Bloomit er et fantastisk koncept

Bloomit er et fantastisk koncept. Og er man i tvivl svarer de prompte på ens forespørgsel. Jeg har brugt dem glere gange og denne gang syntes jeg at det var mig selv og mine der fortjente en buket. Den er smuk ligesom valgt og leveret af en rigtig sød kvinde. Så både Bloomit og transportøren af blomsterne får stor ros af mig. Og selvfølgelig et Rigtigt godt og lykkebringende nytår. Blomsterne dufter fantastisk.

30 de dezembro de 2025

Resposta da ABR Group ApS

Vi er rigtig glade for at høre, at blomsterne kom sikkert frem, og at du var tilfreds med vores levering.
Vi sætter stor pris på din venlige feedback og ønsker dig et rigtig godt og lykkebringende nytår 🌷

Hurtig og professionel service

Jeg havde brug for at få hentet en pakke fra en virksomhed i Aalborg, og tiden var knap, da de lukkede kl. 16:00. Jeg søgte online og fandt ABR Group, og deres hjemmeside gjorde det meget nemt og hurtigt at booke en kurér.
Som lovet blev pakken afhentet og leveret hele vejen til Brønderslev på under 1,5 time. Det var en stor lettelse at opleve, hvor hurtigt og professionelt det hele blev håndteret. Det er en mindre virksomhed, men servicen er virkelig imponerende. Hurtig, pålidelig og meget professionel. Kan klart anbefales.

19 de dezembro de 2025

Resposta da ABR Group ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at vælge ABR Group.
Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, selv under tidspres, og at leveringen til Brønderslev levede op til dine forventninger.
Hos ABR Group lægger vi stor vægt på hurtig, pålidelig og professionel service, så det betyder meget for os at få denne feedback.
Tak for anbefalingen – vi står altid klar til at hjælpe igen.

Fantastisk og pålidelig levering

ABR Group leverede blomsterne, som jeg havde bestilt til min mor i går. Selvom adressen var tastet forkert, kontaktede de mig hurtigt for at få den korrekte adresse. Chaufføren var utrolig venlig, tålmodig og meget respektfuld over for min mor. En virkelig professionel service fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale ABR Group som kurerservice.

19 de dezembro de 2025

Resposta da ABR Group ApS

Tak for din fine anmeldelse og for de venlige ord
Vi er glade for, at vi hurtigt kunne få rettet adressen og sikre en god oplevelse for din mor. Det betyder meget for os, at både service og respekt er i fokus. Tak for din anbefaling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid frisk og pålidelig levering 🌸

Fantastisk service fra ABR Group! Leveringen er altid punktlig, og blomsterne kommer frem friske og flotte. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Ledelsen og hele teamet er venlige, hjælpsomme og meget professionelle. Kan varmt anbefales!

11 de agosto de 2025

Resposta da ABR Group ApS

Tusind tak for dine venlige ord og for din anbefaling. På vegne af ledelsen og hele teamet takker vi dig for din tillid. Vi ser frem til fortsat at kunne levere service på samme høje niveau.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en hasHurtig, pålidelig og prisvenlig levering – Fantastisk oplevelse med ABR Group ApStende levering og…

Jeg havde en hastende levering og valgte at prøve ABR Group ApS. Jeg gik ind på deres hjemmeside (abrgroup.dk) og bookede hurtigt en kurér. Straks modtog jeg et link til at følge chaufføren i realtid. Kuréren kom og hentede min pakke på kun 15 minutter, og hele vejen igennem kunne jeg følge leveringen.
Leveringen var hurtig og problemfri, og til sidst sendte de mig et billede som bevis for levering. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, og prisen var meget rimelig. Jeg kan varmt anbefale ABR Group for deres fremragende service og pålidelighed!

16 de dezembro de 2024

Resposta da ABR Group ApS

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en så positiv oplevelse med ABR Group ApS. Det glæder os, at vores realtids-tracking og hurtige service levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden. Tak for din tillid til os! 🙏🚚

Classificada 5 em 5 estrelas

ABR Group er et fremragende…

ABR Group er et fremragende leveringsselskab, der overgik mine forventninger. Deres engagement i hurtige og pålidelige leverancer er uovertruffen. Pakker blev håndteret og leveret med imponerende hastighed, en bekræftelse på deres dedikation til kundetilfredshed. De egentlige stjerner, ABR Groups chauffører, viste bemærkelsesværdig punktlighed, professionalisme og omhyggelig håndtering af pakker. Kommunikationen var upåklagelig med rettidige opdateringer om leveringsstatus, hvilket eliminerede bekymringer om, hvor mine pakker befandt sig. ABR Groups brugervenlige sporingsgrænseflade tilføjede en ekstra bekvemmelighed til hele oplevelsen. Afslutningsvis har ABR Group fortjent min tillid med deres effektive og professionelle service. Hvis du leder efter et leveringsselskab, der prioriterer hastighed, pålidelighed og kundetilfredshed, er ABR Group et eksempel på ekspertise i branchen. Meget anbefalet!

25 de março de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais