ACEPC MINI PC Opiniões

3. Clube de informática
  4. Fabricante de hardware de computadores
  5. Computer Networking Center
  6. Loja de software

ACEPC as an integrated product planning, design, R & D, production, sales, and service in one of the comprehensive enterprise, high-tech enterprises will be determined to optimize the public's habits and computer revolution. Aspire to make a compact and superior mini computer. To make the desktop less crowded.

Aceitável

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Entreprise malhonnête

Après une commande reçue de chez eux, n'étant pas satisfait du produit, j'ai demandé un remboursement. Ils m'ont renvoyé l'étiquette de La Poste. J'ai renvoyé l'ordinateur mais je n'ai jamais été remboursé et ne répondent bien sûr jamais à mes messages entreprise à fuir À tout prix.

29 de maio de 2024

Never received my product. Never shop here.

Not much to say. I placed an order on 4/6/2024 and its now 4/15/2024 and I haven't gotten anything. The tracking they give you doesn't give a date that the item will be delivered. Currently it's been sitting at some location for 4 days and when I reached out the company 4-5 times by email (mind you they never answer their phone, so don't try to call), they never responded to anything.

I processed the return, which they only do by email, but im pretty sure i'm going to have to call my credit card company and file a dispute for fraud, because they don't respond to emails or phone calls.

I would recommend that you shop at a different company, especially if you're accustom to getting the products you order.

6 de abril de 2024