Orderered tracksuit 100 pounds never…
Orderered tracksuit 100 pounds never turned up contacted them on instragram. Saying it would be arriving soon bad company scam should have website shut down. Do not order off this company
Sem histórico de convites para avaliação
Shocking placed an order took my money then it said it out of stock been weeks still not had an email back or received a refund
Do not order from this company!!!!! I placed an order and still have not recieved it 2 weeks after placing it. They do not reply to emails or direct messages on social media. I have got my money back via going through my banking app but I will never ever order from them again.
Horrendous company
They continuously ignored my emails requesting a refund for goods worth £200
Absolute disgrace
Should be shut down
do not order from here absolute crooks, zero customer service you won't get a reply and they won't refund you
plenty of much better run shops selling the same stuff
I wish there was a minus star option
I wish there was a minus star option, this is an abomination of a company. Ordered the same item in two sizes and emailed, as per website instruction for a returns label. My first message received a non-sensical response, without a label or return address and my next 10 emails were not responded to at all. Now that I see the other reviews regarding this joke of a company, I understand.