ad Astra Translatører Opiniões 5

4,1

Informações sobre a empresa

1. Tradutor

Escrito pela empresa

ad Astra Translatører tilbyder oversættelse af alle typer tekst for danske og internationale virksomheder, organisationer, offentlige myndigheder og privatpersoner. Vores translatører på kontoret i Sværtegade centralt i København sidder klar til at tage imod dig hver dag. Vi leverer personlig betjening, uanset om du kontakter os på mail eller kommer forbi vores kontor. Vi kan levere oversættelse inden for alle sprog og tager os gerne af hasteopgaver. Vi laver både bekræftede oversættelser (certificeret oversættelse) til officielt brug og oversættelse af tekster til alle andre formål, som f.eks. hjemmesider, kontrakter, markedsføring og alt andet. Vi laver de fleste af vores oversættelser internt her på kontoret, hvor vi dækker de største europæiske sprog. Til andre sprogkombinationer samarbejder vi med vores dygtige translatørkolleger, så du får en god og sikker løsning. Vi er medlemmer af Translatørforeningen. Det betyder, at vi har tavshedspligt, og at vores certificerede oversættelser bliver anerkendt af myndighederne. Vi behandler alle oplysninger fortroligt. Du kan sende sikker og krypteret mail til os via vores hjemmeside. Vi sørger også for legalisering af vores oversættelser eller vejleder dig i processen, så du selv kan klare det. Vi tilbyder en samlet pakke med dokumenthåndtering og legalisering til fast pris, herunder budkørsel til instanser og kunder. Vi har kontor tæt på legaliseringsmyndighederne, så vi - eller du - hurtigt kan få legaliseret din bekræftede oversættelse. Hvis der er krav om legalisering i udlandet, sørger vi også for det gennem vores agenter. Vi sender til hele verden med DHL. ad Astra Translatører blev etableret i 1997, og vi har derfor snart 30 års erfaring med bekræftet oversættelse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Jeg kan varmt anbefale Ad-Astra

Jeg kan varmt anbefale Ad-Astra. De har været både effektive og hurtige med at oversætte et vigtigt dokument fra dansk til fransk. De sørgede for, at alt var korrekt og inkluderede de nødvendige stempler til verificering. Derudover var deres service yderst venlig og professionel.

10 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fra første kontakt har vi fået en særdeles venlig, fleksibel, kompetent og effektiv behandling. Man føler sig personligt imødekommet og ikke som et tilfældigt nummer. Mine bedste anbefalinger.

25 de março de 2025

Virkelig kompetent

Virkelig kompetent, venlig og hurtig betjening. Og det var endda halv pris af et andet tilbud jeg indhentede. Klar anbefaling fra mig.

11 de dezembro de 2024

Hurtigt og flot arbejde

Klarede hurtigt og effektivt oversættelse og legalisering af mine skilsmisse papirer.

De tilbagesendte en pænt sammensat folder
indeholdende både orginal og legaliseret oversættelse.

Flot arbejde...

Dato for oplevelse: 3. September 2024.

3 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais