Sindal Idrætsforening har fået lavet den bedste film. Stor tak til AD Media for et meget professionelt arbejde – både i selve produktionen og for at finde al den økonomiske støtte fra Sindals erhve... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Havde en rigtig god dialog med AD Media lige fra starten og resultatet er fremragende. En meget god film og Ludwig Andresen Skole i Tønder, som helt sikkert får indflydelse hos en del forældres skole... Ver mais
Sindal Idrætsforening har fået lavet ny SIF film
Sindal Idrætsforening har fået lavet den bedste film.
Stor tak til AD Media for et meget professionelt arbejde – både i selve produktionen og for at finde al den økonomiske støtte fra Sindals erhvervsdrivende.
Processen har været rigtig god med tæt dialog og værdifuld sparring hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale AD Media.
Et professionelt arbejde
Et professionelt arbejde har givet os en rigtig flot film i Bedsted Thy. En enkelt optagedag gav så mange aspekter af byens liv. En rigtig god planlægning med foreningerne og virksomhederne , der deltog. Et godt speak skaber den perfekte ramme for en god film, tak.

Resposta da AD MEDIA DANMARK
Fantastisk reklame for vores skole
En meget god film og Ludwig Andresen Skole i Tønder, som helt sikkert får indflydelse hos en del forældres skolevalg til deres børn.

Resposta da AD MEDIA DANMARK
Flot video lavet om Horne efterskole
Flot video lavet om Horne efterskole. Meget lys og livlig.

Meget professionelle medarbejdere
Meget professionelle medarbejdere, gode til at afkode vores ønsker om en reklamefilm, helt klart vores bedste anbefalinger.

Virkelig høj kvalitet
Vi er glade for samarbejdet og resultatet er virkelig høj kvalitet. Vil i højeste grad anbefale AD Media.

Kristofferskolen, Roskilde
Vi havde et rigtig godt samarbejde, da vi skulle lave filmen for vores skole. Det var en professionel proces, hvor alle bidrog med deres styrker. Resultatet taler for sig selv, og vi er glade for det fælles arbejde. Ad Media har virkelig imponeret os. Deres tilgang til markedsføring er både kreativ og effektiv. Kommunikation er klar og hurtig, hvilket gør samarbejdet glat og problemfrit. Hvis du leder efter en partner, der forstår både det kreative og det strategiske, kan vi kun anbefale Ad Media.

En blandet fornøjelse
Vi er meget glade for resultatet. Nogle af de lokale syntes at indsamlingen af donationer var meget agressive. Fotografen som kom, var meget behagelig at samarbejde med. Rollefordelingen mellem os, som lokalsamfund, og produktionen var ikke tydelig nok.

Resposta da AD MEDIA DANMARK
Vi har fået lavet en rigtig flot video…
Vi har fået lavet en rigtig flot video om vores friskole. Den er godt gennemarbejdet og kan bruges som reklame, information og blikfang.

Resposta da AD MEDIA DANMARK
Det blev en rigtig god oplevelse
Det blev en rigtig god oplevelse, fordi det er et meget professionelt team med ordentlighed højt i deres værdisætning, og det passer rigtigt godt til vores egne værdier. Vi værner meget om vores lokalsamfund, om vore sponsorer og om den hjælp, vi dagligt er så heldige at få fra vort omkringliggende samfund med de mange selvstændige erhvervsdrivende, der er. Derfor betød det utroligt meget for os, at det foregik ordentligt, og det synes vi virkelig, det gjorde. Der var god vejledning undervejs og stor forståelse for en lille friskoles dagligdag, som både byder på udfordringer med at træffe en skoleleder på telefonen og et samarbejde med et sponsorudvalg, som gerne vil være på opgaven, men som også har et arbejde at passe og derfor kun kan løse opgaven i fritiden. Det færdige produkt taler jo så sit helt eget sprog! Vi er overmåde tilfredse med resultatet! Det var virkelig fra start til slut været en fantastisk proces med et helt utroligt flot produkt.

Resposta da AD MEDIA DANMARK
De bedste anbefalinger fra Them Salten…
De bedste anbefalinger fra Them Salten Lokalråd vedr.
samarbejdet og den den professionelle film fra AD Media

Resposta da AD MEDIA DANMARK
Det har været en god oplevelse
Det har været et godt samarbejde og vi er meget tilfredse med filmen

Godt samarbejde med AD Media
Vi har over flere omgange samarbejdet med AD Media, og vi er altid blevet behandlet godt og professionelt.
Vi er blevet opdateret på arbejdsgangen, rådgivet i forskellige sager og ført godt gennem de forskellige processer.

Vi kan klart anbefale AD MEDIA
Vi kan klart anbefale AD MEDIA.
Vi har brugt AD MEDIA til flere opgaver, de har bl.a.. hjulpet os med logo til vores virksomhed. De har igennem den kreative proces været kompetente og samtidig lyttende og vejledende. Alt i alt har vi været super glade for samarbejdet og deres produkt samt kommunikationsniveau har været hel i top.

Resposta da AD MEDIA DANMARK
Godt samarbejde lige fra starten.
Godt samarbejde lige fra starten.
Der blev lyttede til de forslag vi som forening gerne ville have med.
Utrolig dygtig fotograf som var ude og filme.
Han var især dygtig til de små børn som skulle med på filmen.

Flot arbejde
Vi har haft et godt samarbejde om at lave en lille reklamefilm til Ravnkilde Børneunivers og Friskole. Det var meget professionelt og gennemført filmarbejde.

Resposta da AD MEDIA DANMARK
Blev lovet reklamefilm har aldrig modtaget noget! Hold jer væk
Jeg blev kontaktet af en Søren der sagde at vores industri område i Ølstykke var ved at få lavet en reklamefilm og om jeg ville medvirke og blive vist og få materialet til fri afbenyttelse efterfølgende for 3500 ex moms.
Jeg har betalt regningen og det er snart 6 måneder siden uden at have hørt det mindste.
Jeg opfatter dette firma som snyd og bedrag.
Man kan ikke komme igennem på telefonen og bliver ikke kontaktet når man sender en mail.
Hold jer væk

Lad jer ikke rive med
IKKE GRATIS. Sender dyre faktura efterfølgende. Blev heldigvis advaret.
Og det er ikke billigt at få navn til slut. Flere nævner at de har følt sig presset til at sige ja. Trækker man sig fra aftalen er det også dyrt. Har pt hørt 25000 kr fra nogen. Er det fair - det synes jeg ikke.

Resposta da AD MEDIA DANMARK
Hold jer væk fra dette firma
Hold jer væk fra dette firma.
De har en meget tvivlsom forretnings model, hvor ad-media kontakter små lokale skoler og byer med et "fantastisk" tilbud om at producere en film, HELT gratis.
De får så lov at ringe rundt til lokale erhvervsdrivende og udgive sig for at være fra den pågældende skole/by/forening og samle penge ind til filmen.
De glemmer bare at fortælle at de samler 4-5 gange så mange penge ind som det realt koster at lave selve filmen.
Desværre er det så oven i købet ofte noget rigtigt makværk de får lavet...
EDIT:
Som man kan se på ADD Medias svar herunder er de virkelig oppe på den høje hest, de er jo nærmest landsbyernes frelser. Det ville klæde dem rigtigt godt, hvis de lige kunne komme med lidt matematik omkring hvor meget de tjener på deres frelse de danske landsbyer.

Resposta da AD MEDIA DANMARK
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.