Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Besteld op 23 maart. Men beweerde 25 maart te zullen leveren. We zitten midden in een verhuis dus lieten speciaal iemand in het nieuwe huis om de matras te ontvangen. Ganse dag gewacht, niemand... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

2,3

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

54 opiniões

geen juist matras geleverd

2 jaar geleden een matras besteld naar alle tevredenheid , goede kwaliteit, snelle levering niks mis mee. Nu bestel ik dezelfde soort matras alleen voor een ander bed in andere maatvoering. Allereerst is matras niet binnen de 2 werkdagen geleverd die het scherm aangaf. Maar goed geef dat dan even duidelijk aan. Grootste probleem is echter matras zou 16 cm dik zijn. ( was de eerste bestelling ook) echter deze is 12 cm dik waardoor het Matras te diep in bed komt te liggen en tevens de lattenbodem licht voelbaar is. Dit kan nooit hetzelfde matras zijn en al zeker niet 16 cm dikte wat wel op de verpakking stond. Ik kan alleen reageren via mail en moet maar afwachten of daar een reactie met een oplossing uit voortkomt. Er is geen servicelijn waar we naar toe kunnen bellen om dit snel en adequaat te kunnen oplossen.

7 de abril de 2026

Rampzalig

Besteld op 23 maart.
Men beweerde 25 maart te zullen leveren.
Ganse dag gewacht, niemand gezien.
Tot 's avonds laat bleef op de tracking staan dat het die dag geleverd zou worden!!
De dag nadien staat men daar dan plots maar dan is niemand daar uiteraard.
Dus nog altijd geen matras matras maar wel het geld kwijt.

25 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Heel fijn en snel opgelost

Heel fijn en snel opgelost. Fijne topper. Via BOL.com een topper besteld in de aanbieding. Het ritsje was defect, de klantenservice reageerde snel op mijn mail en ik kreeg een nieuwe topper opgestuurd. De topper heb ik even laten rusten met de rits open zodat deze zijn vorm kreeg, waardoor de vouw in het midden verdween. Ik slaap er heerlijk op. Prijs kwaliteit een 10.

28 de fevereiro de 2026

Topper besteld via Bol.com

Topper besteld via Bol.com. Zo strak in het vacuüm geleverd dat er een bult in de midden blijft. Na 5 weken nog niet eruit. Geen geld terug omdat er een maand op geslapen is. Ook dat klopt niet. Er is 2 keer op geslapen door mijn kleindochter. Slechte topper en een slechte klantenservice. Ik mag hem op eigen kosten ter reparatie opsturen. Of je een bult uit traagschuim kunt halen die er na 5 weken nog niet uit is getrokken.

25 de fevereiro de 2026

Slecht

Onbereikbaar( geen telefoonnummer te vinden en op mails wordt niet gereageerd. Dat Bol.com dit bedrijf niet weigert na zoveel klachten. Topdek is ook hooguit 4/5 cm dik inplaats van de beloofde 6/7. Dit is misleiding!!!! Je kunt ook geen klacht indienen door die onbereikbaarheid. Jammer genoeg had ik de reviews niet gelezen voor ik daar kocht!!! KOOP HIER NIET!!!!

12 de fevereiro de 2026

KOOP HIER NIET

Een matras via bol besteld en terug gestuurd. Totaal geen antwoord op mijn mails naar Adasleep. Verschillende mails en telefonisch met Bol.com gehad. Heb met veel moeite geld terug gekregen.

13 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Via bol.com 2 matrassen bij hun…

Via bol.com 2 matrassen bij hun besteld.
Matrassen komen niet overeen met de beschrijving.
Maten kloppen niet.
Het zou een matras zijn die je kon draaien waardoor je een andere hardheid zou hebben niet dus.
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

27 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Hebben ten eerste geen telefoonnummer

Hebben ten eerste geen telefoonnummer, per email moeilijk te bereiken, krijgt niet snel een reactie. Als je dan een bericht krijgt staat er alleen het hoognodige in. Topper is slecht terug te sturen aangezien je deze nooit meer fatsoenlijk in de doos weer retour kunt doen. IK RAAD NIET SNEL IEMAND AAN OM HIER IETS TE KOPEN.

16 de janeiro de 2026

0 is nog te weinig

0 is nog te weinig slechte kwaliteit,slechte service,slechte
Koop liever een matras bij de Ikea of zo
Maar dit bedrijf is een stelletje boeven
Wees gewaarschuwd
Ps hoef ook geen reactie van het bedrijf meer jullie hebben de kans gehad

3 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Het liefst geven wij een -1 review!!!

Het liefst geven wij een -1 review!!!
De bestelde topper via Amazone is bij Ada Sleep is geen 9 inch of 9 centimeter maar 4,5-5 cm dik. Het is net een plank, geen comfort !
Na 2 x contact via Amazon, 2 emails en 2 pogingen tot telefonisch contact gaan wij over op storing van de betaling.
Ada Sleep REAGEERT NIET!!!

25 de novembro de 2025

Topper 4,5cm dunner dan besteld

topper die ik voor mijn zoon heb heb besteld is 4,5 cm dunner. Op mails wordt niet gereageerd, op contactformulier idem en geen telefoonnummer te vinden. Mobiel nummer in algemene voorwaarden werkt niet. En ik vind steeds een ander adres van dit waardeloze bedrijfmails wordt niet gereageerd.

9 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Geleverde topper veel te klein

De topper die ik voor mijn moeder heb besteld is 14 cm smaller. Op mails wordt niet gereageerd, op contactformulier idem en geen telefoonnummer te vinden. Mobiel nummer in algemene voorwaarden werkt niet. En ik vind steeds een ander adres van dit waardeloze bedrijf. Ik word met de dag bozer en overweeg net als een andere klant Kassa in te schakelen.

29 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Heb topper binnen een week retour…

Heb topper binnen een week retour gestuurd.
Ze sturen het gewoon weer terug.
Ze reageren nergens op
Wat een waardeloos bedrijf.geen reactie op diverse mails. Je bent gewoon je geld kwijt.....
Ik snap niet dat Bol.com
hier zaken mee doet.
Waardeloos bedrijf en naar je centen kun je fluiten.
Was weer een dure les.
Hier dus niets kopen want je geld krijg je echt niet terug,je kunt ze ook niet bellen en op mail wordt niet gereageerd. Ik schakel Kassa in

23 de setembro de 2025

Grote oplichters

Grote oplichters, ze verkopen een topper van 10cm incl hoes. Zonder hoes 7cm.
Deze topper is krap aan 4cm eerder 3.5cm, daarna begint het. De klantenservice is om te huilen. Ze zeggen het moet als pakket retour wat nooit meer lukt omdat hij vaccuum was verpakt.
Verder kan je het zelf uitzoeken en zijn totaal niet bereid mee te werken. Ze zeggen dat ze nooit klachten hebben en nu ik deze site lees blijkt dat in overvloed. Oplichters zijn het kijk maar uit!

8 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik bestelde een 7 cm dikke topper van…

Ik bestelde een 7 cm dikke topper van traagschuim zoals ze dat vermelde in de tekst: Topper Deluxe Nasa Traagschuim. Nasa traagschuim: dit matrasje is van de goedkoopste soort schuimrubber en geen traagschuim. 7 cm is het ook niet maar 4 cm. Nee sorry maar de tekst die bij het artikel staat is misleidend

6 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Contact niet mogelijk bij probleem product

Ik heb ruim 2 jaar geleden een matras gekocht, aankoop en levering ging prima en ik was tevreden. Helaas begint na 2 jaar het matras licht in te deuken, al zit ik ruim onder het gewicht waarvoor dit matras geschikt is. En draai ik hem zoals aanbevolen.

Als eerste teleurstellend dat dit zo is, ten tweede dat ik geen enkele reactie en daarmee oplossing of compensatie ontvang. Ik heb meerdere berichten gestuurd, via mail en socials maar ik wordt volledig genegeerd.

Dat 1 mailtje er langs glipt, dat kan, dat een keer een product minder aan de kwaliteitseisen voldoet ook. Maar dat ik geen enkele reactie ontvang staat ver van klantvriendelijkheid en professionaliteit, erg jammer.

7 de maio de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.