Informações sobre a empresa

2. Carpinteiro
  3. Pintor
  4. Empreiteiro de pavimentação

Escrito pela empresa

Hos ADD MultiService ApS tilbyder vi et bredt udvalg af håndværksydelser inden for murerarbejde, støbning, fugning, facadeopgaver samt maler- og tømrerarbejde. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, renovering eller vedligeholdelse, leverer vi altid kvalitetsløsninger med stor præcision. Vi specialiserer os i at skræddersy løsninger, der passer til vores kunders specifikke behov, og vi arbejder tæt sammen med autoriserede elektrikere og VVS’ere for at sikre en komplet løsning, hvor alle aspekter af byggeriet bliver håndteret professionelt. Med vores erfarne team kan vi tage os af alt fra mindre renoveringsopgaver til større byggeprojekter, herunder maling af vægge og lofter samt tømrerarbejde såsom opsætning af køkkener, gulvlægning og meget mere. Hos ADD MultiService ApS prioriterer vi stabilitet, fleksibilitet og loyalitet i alle vores projekter. Vi sikrer, at arbejdet udføres til tiden og i højeste kvalitet, både for private kunder og erhvervsejendomme. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe med jeres næste byggeprojekt – vi står klar med løsninger, der lever op til jeres forventninger.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Overholder alle aftaler og yderst serviceminded

Intet mindre en det perfekte match. Vi fandt ADD Multi Service ApS på Håndværker.dk og dette er mit review om dem. Jeg har fået renoveret min skorstenspibe.ADD Multi Service har gjort et fremragende stykke arbejde hos mig. Helt fra starten af tilbudsindhentning til færdiggørelse og opfølgning, har Aurel Dan været yderst serviceminded, imødekommende og løsningsorienteret. Arbejdet er virkelig udført fyldestgørende, og det er endda til en yderst konkurrencedygtig pris, som slet ikke går på kompromis med kvaliteten. Jeg kan varmt anbefale ADD Multi Service og Aurel Dan til alle andre, som læser det her. I vil ikke fortryde det, og I behøver ikke at lede efter andre murere i fremtiden.

1 de fevereiro de 2025

God oplevelse

De var virkelig gode og virkelige professionelle. De holdte tidsplanen og ydet god service og leverede god kvalitet. Kan klart anbefale

13 de janeiro de 2025

Rigtig fin oplevelse

Opgavemæssig en rigtig fin oplevelse med slibning og efterfølgende nivellering af beton undergulv. De ankom til aftalt tid, fik dækket fint af og fik arbejdet lavet færdig i løbet af dagen. God kommunikation og venlige mennesker.

10 de janeiro de 2025

Fuld tilfredshed med ADD MultiService ApS

Vi er meget tilfredse med ADD Multiservice ApS. De har gjort et stort stykke arbejde med at reparere vores skorsten og har renoveret væggen efter fugtskader i vores stue. Efterfølgende har ADD MultiCleanService gjort hovedrengøring i stuen. Fuld tilfredshed herfra.

25 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

ADD MultiService er virkelig eksperter i deres fagområde.

Vi ønsker at udtrykke vores dybe tilfredshed med ADD MultiService’s fremragende arbejde inden for malerarbejde og renovering. Deres professionalisme og kvalitet har virkelig imponeret os, hvilket har ført til, at vi også har valgt at benytte deres rengøringsservice. Vi er meget tilfredse og ser frem til et fortsat samarbejde. Tak for jeres dedikation og høje standarder!

19 de dezembro de 2024

God oplevelse hver gang

Vi har brugt ADD Multiservice flere gange, til forskellige renoveringsprojekter. De har lavet et helt nyt badeværelse til os og lavet nye vægge og gulve i vores køkken og spisestue. Vi har været meget tilfredse med resultatet og hele processen, hvor der har været en god dialog og fleksibilitet hele vejen. Stor anbefaling herfra.

26 de outubro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais