Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jupiter Cykler har i over 5 år samarbejdet med Adtention og vi tager gerne 5 år mere :-) Vi har set en flot vækst, god sparring og højt fagligt niveau hele vejen igennem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi hos Lantz Copenhagen vil gerne give en varm anbefaling til Adtention A/S. De håndterer vores SEO og Google-annoncering, og vi er yderst tilfredse med deres arbejde. Kontakten har været fantastis... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Enormt kompetent og professionelt arbejde af Adtention! Vi har opnået en roas på 22 og deres arbejde er stærkt medvirkende til vores vækst! De har endvidere givet deres besyv med til at st... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de publicidade
  2. Agência de Marketing
  3. Web designer

Escrito pela empresa

Kreativt digitalt bureau i Kolding. Et spændstigt mix af no-nonsens kommunikationsfolk, designere og digitale specialister.

Informações de contacto

1 estrela

5 års fuld tilfredshed

15 de abril de 2026

Hej Ulrik

Tusind tak for de 5 meget flotte stjerner!
Vi glæder os til at samarbejde de næste mange år og skabe fede resultater med jer !

Venlig hilsen,

Quality support and advice

Attention has given our business a lot of high quality support in running our web site and the marketing of our products. We have been with them for 6 or so months now and the results we have achieved together with the Attention team are very noticeable.

16 de fevereiro de 2026

Hi Sven,

Thank you so much for the kind words! We truly value our partnership with you and are thrilled to see the great results we’ve achieved together over the past 6 months. We’re just as excited as you are to continue this journey and reach even more milestones together.

Best regards,

Kagedeko X Adtention

Vi har hos Kagedeko haft samarbejde med Adtention i flere år, og har siden startet været yderst tilfreds! De står til daglig for annoncering på Google & Meta, de er gode til løbende at komme med opdateringer og giver inputs til vores månedtlige møder. Derudover har de SEO optimeret vores webshop. Et samarbejde som vi sætter stor pris på og stoler fuldt ud på deres kompetencer i dagligdagen! Stor anbefaling herfra.

13 de novembro de 2025

Hej Kagedeko,

Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for, at I er tilfredse med vores rådgivning og det daglige arbejde med jeres annoncering og SEO. For os er det tætte og tillidsfulde samarbejde fundamentet for de gode resultater, vi skaber sammen. Vi ser frem til mange flere år som jeres faste partner!

Venlig hilsen,

Forsia Forsikring X Adtention

Vi har samarbejdet med Adtention gennem flere år, og det har været en rigtig god oplevelse. De har hjulpet os med SEM og webudvikling, blandt andet ved at reducere vores konverteringspriser, øge vores synlighed og udvikle en ny hjemmeside.
Samarbejdet har altid været præget af høj faglighed og en tæt dialog. Vi oplever, at vi altid kan få kvalificeret sparring og hurtig respons, når vi har brug for det.
Adtention fungerer som en reel samarbejdspartner, der forstår vores forretning og er altid klar på nye udfordringer.

5 de novembro de 2025

Hej Forsia Forsikring,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er utrolig glade for at høre, at I værdsætter vores samarbejde omkring SEM og jeres nye hjemmeside. For os er det en stor fornøjelse at dykke ned i jeres forretning og se de konkrete resultater i form af øget synlighed og bedre konverteringspriser. Vi ser frem til at fortsætte den tætte dialog og tage fat på de næste mange spændende udfordringer sammen!

De bedste hilsner,

Super tilfreds

Hos Transition Zone bruger vi Adtention til Google Ads. Det kører bare som smurt og vi har muligheden for at følge med så meget som vi vil.

4 de novembro de 2025

Hej Transition Zone,

Tak for den super flotte feedback! Vi er glade for at være jeres partner på Google Ads og sørge for, at alt spiller i hverdagen. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer, og vi ser frem til at fortsætte det gode setup.

Bedste hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi (Rabat-VVS.dk) har et super godt samarbejde med Adtentions SEO- og Google-team. De har været skarpe i deres sparring, hurtige til at håndtere opgaver og kommet med mange gode inputs, der virkelig er værdifuld for os. Kan varmt anbefales!

21 de outubro de 2025

Hej Rabat-VVS.dk,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og den varme anbefaling! Det er en stor fornøjelse for både vores SEO- og Google-team at arbejde sammen med jer. Vi sætter en ære i at være hurtige på tasterne og bringe de inputs på banen, der rykker noget for jeres forretning. Vi glæder os til at fortsætte det gode og skarpe samarbejde!

De bedste hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Adtention er altid vores faste partner…

Adtention er altid vores faste partner til udvikling. Fleksibiliteten er der altid, og Mathis er altid åben med sparring og gode input. Alstrøm.

1 de setembro de 2025

Hej Alstrøm,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse! Vi er utrolig glade for at være jeres faste partner til udvikling. Jeg vil straks give de pæne ord videre til Mathis – han sætter ligesom resten af teamet stor pris på den tætte sparring og de gode projekter, vi løser sammen med jer. Tak for tilliden og for altid at være friske på nye input!

De bedste hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kontaktede Adtention for rådgivning…

Jeg kontaktede Adtention for rådgivning i forbindelse med opbygning af en webshop, og jeg blev mødt af Jesper, som gav mig en helt exceptionel oplevelse – på trods af, at jeg ikke endte med at købe noget.

Jesper tog sig god tid til at vejlede mig, svare på mine spørgsmål og dele ud af sin viden uden på noget tidspunkt at presse på for et salg. Det er sjældent, man møder den slags ægte service og hjælpsomhed i dag! Jeg gik derfra med konkret viden, inspiration og en rigtig god fornemmelse – og det skal han have kæmpe ros for.

Hvis du søger en ærlig, professionel og dygtig sparringspartner, kan jeg kun anbefale Jesper og Adtention.

26 de maio de 2025

Skridsikkert Super-Team!

Når man føler man sidder fast ét sted, og lægger sig i selen for at finde noget nyt (og bedre) er det dejligt, når det nogle gange føles som om man har ramt plet.

Efter snart 17 år i en benhård branche, hvor der ikke blir givet ved dørene, og man ofte sidder tilbage med en fesen smag i munden over såkaldt "samarbejde" og firmaer der mener, at de har nøglen, er det sgu dejligt at man rent faktisk ser de resultater man efterlyser.

Nedadgående kurver er der ingen der har tid til, så AdTention gik ind og vendte dem til det modsatte. Og det må man jo tage hatten af for, for det er ikke nogen nem opgave, og slet ikke for sådan nogle "sure gamle mænd" som os, der forlanger at der sker noget, og at alle tager fat om opgaven. Men så er det jo godt, at det er hvad AdTention gør, og vi føler vi er gode hænder med et skridsikkert super-team som hver især har godt styr på deres respektive departementer! Job well done! ;-)

LoadedShop

12 de fevereiro de 2025

Godt samabejde

Jeg har en webshop, og opstartede samarbejdet med adtention tilbage i oktober 2023. Jeg har været super tilfreds, og har faktisk kunne mærke en forskel siden dag 1, og i dag på seo-arbejdet. De har et super godt team, som går forretningen igennem, og tager udgangspunkt i netop din forretning. Så hvis i søger et seriøst markedtingsfirma, så kan jeg varmt anbefale dem.

3 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Dygtige og tilgængelige eksperter!

Dygtige og tilgængelige eksperter!
Adtention har gennem en længere periode vist sig at være et rigtig godt match. Vi bruger deres ekspertise inden for Facebook annoncering og SEO og kan på nuværende tidspunkt ikke sætte en finger på deres arbejde. De er som oftest altid tilgængelige og kan ligeledes bruges til sparring inden for alverdens ting. Varme anbefalinger herfra.

3 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ambitiøs og bredt omfavnende samarbejdspartner

Vores samarbejde med Adtention har indtil nu været en rigtig fin oplevelse. Adtention overtog vores paid search tilbage i oktober, hvor Mark har stået for genopbygning og monitorering af alle vores ads konti fordelt ud på seks markeder. Jeg er rigtig glad for at have Mark med ombord – han er super kompetent og som går i dybden med en analytisk tilgang og grundighed i sit arbejde.

Det generelle samarbejde med Adtention har været godt helen vejen igennem og oplevet en professionel og tæt kommunikationen, hvilket også var en af årsagerne til, at vi for få måneder siden valgte at flytte paid social over til Adtention. Dette har resulteret i, at vi har fået dannet et stærkt team, som jeg har en klar fornemmelse af kan være med til at vækste forretningen både i ind- og udland den kommende tid.

En vigtig mulighed for forretningen er, at vi kan spare og trække på flere forskellige ressourcer. Her har Adtention været et perfekt match, som bringer flere kompetente specialister til bordet, som hver i sær kan bidrage til bedre resultater og vi sammen kan udarbejde den helt rette strategi for virksomheden.

Jeg ser frem til et langt og godt samarbejde.

Mvh. Lasse
MasterCubeStore

1 de novembro de 2023

Fantastisk service og resultater

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Adtention. Teamet er dygtige, professionelle og levere som ønsket. Deres indsats har gjort en stor forskel for vores virksomhed. Jeg kan bestemt anbefale Adtention til andre.

31 de maio de 2024

En dybt engageret samarbejdspartner

Vi har hos Fitness360.dk brugt Adtention som samarbejdspartner på vores online annoncering samt SEO i lidt over et halvt år nu. Vi er ovenud tilfreds med de resultater, og det engagement og involvering, som de gode folk hos Adtention har lagt hos os.

Først og fremmest har vi mærket et betydeligt boost i vores online forretning, efter vi rykkede vores annoncering herover. Det er jo succespunkt nummer et. Men det er næsten deres involvering i vores firma, jeg vil rose dem aller mest for. Det er næsten ugentligt at vi er i dialog med hinanden, og de tjekker ofte uopfordret op på vores status; både når det går godt og der er lidt stille. De er ikke bange for at komme med idéer og inputs, hvilket vi vægter meget højt hos en samarbejdspartner.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Adtention i fremtiden!

Vh Daniel
Fitness360

30 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Mangel på initiativ

Mangel på initiativ, man skal konstant holde Adtention i ørerne ellers sker der intet. De har altid svært ved konkret at redegøre for hvad de har bedrevet siden sidst, og er meget vævende når man spørger ind til det. Adtention har været spild af tid og ikke mindst penge....

29 de maio de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais